Kattencollectie Wikkie: dit wil je weten over de najaarscollectie!
06/09/2016


kattencollectie wikkie
Het is alweer een paar maanden geleden dat kattencollectie Wikkie is gelanceerd en gek genoeg lijkt het alsof het nooit anders is geweest. Roy en ik besloten afgelopen weekend even samen te zitten om onze collectie te evalueren en om te brainstormen over de nieuwe collectie. Dít zijn onze plannen voor de toekomst.

Zoals jullie misschien al gisteren hebben gelezen, hebben we allereerst een aantal prijzen aangepast. Dit niet alleen naar aanleiding van jullie feedback en dat van Marloes van Kattenparadijs Mispoes, maar ook omdat de feestdagen in aantocht zijn en we langzaam maar zeker ruimte willen creëren voor de nieuwe collectie (Daar kom ik straks op terug.). De items die -blijvend- in prijs zijn verlaagd, zijn de ansichtkaarten, mokken, notitieblokken én de kaartpakketten. Zo scoor je nu al een mok voor €9,95 (onze bestsellers!), een enkele ansichtkaart voor €1,95 (4 voor €6,95!) en een 149-pagina tellend notitieblok voor slechts €6,95. Deze week zullen deze prijswijzigingen nog worden aangegeven met ‘aanbieding’, maar na deze week zullen deze prijzen permanent worden doorgevoerd. Ook bij Kattenparadijs Mispoes zullen we de prijzen zo snel mogelijk aanpassen, mocht je nog plannen hebben om hier langs te gaan.

En dan… De nieuwe collectie! Roy en ik hebben heel kritisch moeten kijken naar wat voor ons haalbaar is qua tijd. Want hoe leuk we kattencollectie Wikkie ook vinden: het is niet onze ambitie om hiervan onze fulltime baan te maken. Het is vooral een leuk creatief project van ons samen. Het is weer eens iets anders dan samen Netflixen, zullen we maar zeggen. We hebben dan ook besloten om ons vooral te richten op de ansichtkaarten en de bijbehorende pakketten, omdat we dit simpelweg het leukste vinden om te maken. Zo zullen we niet alleen nieuwe verjaardagskaarten maken (de huidige kaarten vliegen onze voorraad uit, zoals Wikkie afstormt op snoepjes ;-)), maar willen we nóg meer van dit soort themakaarten maken. Eén van die kaarten waarvan ik nu al niet kan wachten om ze in de winkel te zien liggen, zijn… KERSTKAARTEN. Oké. Misschien ben ik nu iets te voorbarig in mijn enthousiasme. Maar goed, je kunt maar vast iets leuks in het vooruitzicht hebben.

Oh, en uiteraard worden nog steeds alle bestellingen boven de €40,- binnen Nederland gratis verzonden. Wat vinden jullie het leukste item uit de collectie?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER7 reacties

  Lianne

  6 september 2016

  Oeh misschien zouden jullie ook een kalender en/of (jaar)agenda kunnen doen! De agenda hoef niet uitgebreid te zijn. Gewoon een leuke afbeelding op de voorkant en dan van binnen een rand met katten die in de gehele agenda hetzelfde is. Simpel, maar wel leuk (:


  Femke - Youniqueblog

  6 september 2016

  Ah, wat een leuk idee! Superleuk dat je meedenkt :-)  6 september 2016

  Gaaf! Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe Wikkie collectie en ik heb stiekem best wel zin in kerst, haha. Het inspireert mij om ook weer meer te gaan illustreren, zo leuk!  7 september 2016

  Nu kerstkaarten maken en dan in de webshop zetten is een goed plan hoor, het is immers alweer september! Superleuk dat jullie dit samen doen en de collectie is zo leuk!  7 september 2016

  Oeh, kerstkaarten! Die wil ik zien! :)  7 september 2016

  Ben nu al benieuwd naar de kaartjes!  7 september 2016

  Tof dat je naar de feedback hebt geluisterd, toen ik naar Mispoes ging schrok ik idd best van de prijzen (vooral van de shirts, die zijn natuurlijk niet van Wikkie). Vind ze wel heel tof en heb ook opgeschept dat ik je blog volg natuurlijk ;-)