Snif! Mijn vakantie is voorbij (Corfu) - Youniqueblog.nl
05/09/2016


corfu header def

Wat wás ik toe aan vakantie. De afgelopen maanden zijn om verschillende redenen zo heftig en druk geweest, dat ik twee weken geleden nog maar één ding wilde: op een strandbed liggen en cocktails drinken. And so I did. Na mezelf twee weken volledig te hebben afgesloten van de wereld voel ik me stukken beter, én heb ik een aantal nieuwtjes welke ik graag met jullie wil delen.

corfu vakantie is voorbij  corfu vakantie is voorbijcorfu vakantie is voorbij

Oké, eerst nog even een paar vakantiefoto’s. Om meteen in te haken op bovenstaande snoezige kat gaat het eerste ‘nieuwtje’ over onze Wikkie collectie. Gisteren hebben Roy en ik even hiervoor samen gezeten om niet alleen de collectie (en reacties) te evalueren, maar ook om te bespreken wat wij er zélf nou mee willen. Sinds de lancering van kattencollectie Wikkie is er namelijk behoorlijk veel veranderd. Eén van de belangrijkste dingen is dat Roy sindsdien (geheel onverwacht) een nieuwe baan heeft voor 40 uur per week. Jullie mogen best weten dat we hierdoor best even hebben getwijfeld of we er wel door mee moesten gaan. Maar mede-kattenliefhebbers, jullie mogen opgelucht ademhalen: we kwamen tot de conclusie dat we het allebei toch té leuk vinden om ermee te stoppen. Sterker nog: we hebben plannen gesmeed voor een nieuwe najaarscollectie. Hierdoor zullen een aantal producten van de huidige collectie (blijvend) in prijs worden verlaagd, zodat we weer wat ruimte kunnen maken in ons appartement ;-) Hier zal ik later deze week nog een post aan besteden met meer informatie en uitleg, maar mocht je héél nieuwsgierig zijn dan kun je de prijswijzigingen nu al in onze webshop vinden én bestellen.

corfu vakantie is voorbij

Een ander nieuwtje wat ik jullie ook niet wil onthouden, maar íéts minder leuk is: mijn Canon Powershot G7x heb ik gisteren ter reparatie moeten opsturen. Van het ene op het andere moment sloot het ‘kapje’ voor mijn lens helemaal niet meer goed. Echt zo balen! En of dat nog niet genoeg is, gaat het waarschijnlijk dik twee weken duren voordat ik ‘m eindelijk weer terugkrijg. Vooral jammer omdat ik dus nét een nieuw YouTube-intro heb en helemaal excited was om na mijn vakantie even dit kanaal onder de loep te nemen en hier extra aandacht aan te besteden. Deze plannen moeten dus nog even op zich laten wachten dus. Weten jullie dat ook weer!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie nog leuke nieuwtjes voor me die ik móét weten :-)?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  5 september 2016

  Wat vervelend van je camera! Hopelijk wordt hij snel gemaakt. Ik ben nu al benieuwd naar de najaarscollectie! :D  5 september 2016

  Leuk dat jullie doorgaan met de Wikkie collectie :-). Wat ontzettend balen van je camera zeg, zoiets is altijd stom! Hopelijk krijg je de camera iets sneller terug.  5 september 2016

  Ook ik ben afgelopen week alweer begonnen en ik moet zeggen, het is nog echt afzien.  5 september 2016

  Wat fijn dat je zo genoten hebt van je vakantie!  5 september 2016

  Oh, wat een ellende van je camera… Dat dat zo lang moet duren, stom zeg!! Leuk dat jullie een nieuwe Wikkie-collectie online zetten, stoppen kan altijd nog!  5 september 2016

  Altijd weer even jammer dat de vakantie voorbij is.
  En wat rot van je camera zeg!
  Je hebt wel prachtige foto’s geschoten <3
  Liefs Lonneke  5 september 2016

  De foto’s van je vakantie zien er heerlijk uit!
  Jammer dat de video’s nog even op zich laten wachten, maar hier kon je weinig/niks aan doen. Stom lenskapje!
  Wel heel erg tof dat jullie de Wikkie collectie voortzetten. :-) Zoals eerder door iemand ook al is gezegd: stoppen kan altijd nog!  5 september 2016

  Aw nee, niet leuk van je camera!  5 september 2016

  Jeetje wat een heerlijke vakantie foto’s zeg! Gezien de drukte gun ik het je van harte. En wat leuk dat de Wikkie collectie zo goed loopt en jullie er mee door gaan! Als echte theeliefhebber ben ik gek op theemokken dus héél misschien koop ik nog een mok uit de collectie. <3 Xx  5 september 2016

  Ah no, wat balen van je camera! Hoop dat ‘ie snel gemaakt is <3  5 september 2016

  Zie ik daar een roze huis? *going crazy!*
  En dan weer on topic: leuk dat jullie verder gaan met de Wikkie-collectie :)