Interieur DIY’s: deze móét je dit weekend proberen. (Of een andere keer.)
02/09/2016


interieur DIY's
Ik ben weer terug uit Corfu, maar niet getreurd: ik heb een heleboel leuke plannen dit weekend. Zo ga ik met mijn moeder en zus naar Kattenparadijs Mispoes en gaan we samen sushi eten, is vandaag één van mijn beste vriendinnen jarig en vieren morgen mijn schoonouders hun verjaardag. Alleen maar feest dus! Nog geen plannen of tijd over? Deze leuke en simpele interieur DIY’s móét je dit weekend proberen.

badkameraccessoires illustreren interieur DIY’s

Geïllustreerde badkameraccessoires
Deze DIY had ik héél (HÉÉL) graag zelf willen verzinnen, maar helaas was Vera’s briljante brein mij voor. Het blijkt namelijk verrassend makkelijk om je badkameraccessoires te versieren met leuke doodles. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is -juist- badkameraccessoires van plexiglas, een aantal doodles op papier (je vindt de gratis printable hier), plakband, (waterbestendige) fineliners en eventueel wat acrylstiften. Ik verwijs je voor de volledige DIY graag door naar Team Confetti, maar geloof me: het is niet moeilijker dan even wat plaatjes overtrekken. Ik wil, ik wil!

Planthanger interieur DIY’s
Plantenhanger

Ja. Ook ik ben gevallen voor de gehypte plantenhanger. Speciaal voor HEMA blog laat Iris (jeweetwel: van Ikbenirisniet.nl) zien hoe je zélf zo’n platenhanger maakt. En zoals de titel van deze post al verklapt, is ook deze do-it-yourself verrassend simpel. Het enige wat je nodig hebt is een schaar, touw, eventueel een (sleutel)ring, cocktailpot, kiezelsteentjes, aarde en een plantje. Duh. Lees hier hoe je ‘m maakt. Eén van mijn meest favoriete interieur DIY’s.

cactus voor je ringen interieur DIY’s
Cactus voor je ringen
Ik vind deze DIY van The Life Factory zóóó leuk. Oké, kleine bekentenis: ik draag vrijwel nooit ringen, maar if I did dan had ik deze zeker gemaakt. Ik wilde deze DIY dan ook zeker niet jullie onthouden. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is zelfdrogende klei, acrylverf in groen en wit, een kwast, een alcoholstiftje én een klein potje. Yep. Dat was ‘m alweer. Je vindt alle stappen om deze cute cactus te maken hier. Leuk toch?

Welke interieur DIY’s vinden jullie het allerleukst? Welke zou jij eens willen proberen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  2 september 2016

  Hele leuke diy’s!  2 september 2016

  Oh yes, doe ze maar allemaal! Maar dan wel graag met een bakje tijd er bij, want daar ontbreekt het me vaak aan!  2 september 2016

  die planten hangers zijn zooo leuk :D  2 september 2016

  Die DIY is zo cute!  2 september 2016

  Die plantenhanger zie ik steeds meer voorbij komen, vind ‘m echt tof!  2 september 2016

  Leuk én makkelijk, dat is gewoon fijn. Ik ga morgen toch naar een housewarming, dus als ik tijd heb ga ik lekker die houten plantenhanger maken. En eentje voor mezelf ‘om te testen’ natuurlijk.  2 september 2016

  Wat een leuke diy’s! Vooral de cactus vind ik echt heel erg leuk bedacht! Liefs, Tessa  2 september 2016

  Die plantenhanger blijft gewoon echt heel leuk!  2 september 2016

  Ik vind de eerste en derde erg leuk! Ik had ze ook al gespot :)  3 september 2016

  Leuke ideetjes, vooral die cactus :-)  4 september 2016

  Ze zijn allemaal zo cute! Die plantenhanger ga ik zeker proberen, zo tof!
  xx Leneth