Things that made my week...#228 - Youniqueblog.nl
04/09/2016


things that made my week def

Hé hoi! Deze week haalde Roy wel twee héél vreemde woorden door elkaar, had ik overduidelijk iets té enthousiast opgeschept en had een masseuse een wel héél grappige observatie over mijn lichaam. Benieuwd?

 • Wanneer ik net een introductiemassage heb gehad en ik aangeef dat ik graag een aparte massage wil boeken voor mijn nek. Masseuse: “Yes, ’cause it went knack knack.” Knack knack, dus.
 • “Ga je dit nou de gehele vakantie roepen?” aldus Roy ietwat geïrriteerd toen ik bij de zestiende kat die we op Corfu tegenkwamen riep “… Ennn NOG EEN KITTY!”
 • Roy: “Hoe laat wil je naar ISIS gaan?” Ik, volledig in de war: “Huh? Wat?” Roy: “Sissi! Ik bedoelde SISSI!”
 • Je weet dat je te veel pure chocoladerotsjes hebt opgeschept wanneer je tegen je vriend zegt: “Ik doe wel alsof ik ook voor jou heb opgeschept.”
 • Wanneer een zanger optreedt met het nummer ‘Imagine’ van John Lennon en Roy als enige op het moment dat hij een stilte laat vallen ‘oehoehoeee‘ zingt. Zanger: “Thank you for your amazing encore.”
 • Roy: “Het paleis van Sissi is door 750 mensen gebouwd.” Ik: “Dat is ook niet veel.” Roy: “Niet veel?!” Ik: “Niet als het 750 Femke’s zouden zijn. Dan was het echt niet zo’n mooi paleis geworden.” Roy: “Maar dan waren er vast wél heel veel mooie foto’s gemaakt van het proces.” Ik: “Sowieso.”
 • Als we kijken naar een ode aan diverse musicalfilms. Presentator: “And the next one is… Moulin Rouge.” Roy op de melodie van Voulez Vous van ABBA: “Mou-lin Rooooouge.” Ik: “Huh?” Roy: “Dat zingen ze toch?” Ik: “Uh, nee… Ze zingen Voulez Vous.” Roy: “Oh, ik dacht dat ABBA altijd Moulin Rouge zong.”

Na twee weken staat er ook weer een nieuwe video voor jullie klaar mét -jawel- mijn nieuwe YouTube-intro gemaakt door Roy. Ik ben er zó blij mee. In deze video neem ik jullie mee naar de sterrenkubus, zie je hoe ik een heleboel dierenvrienden maak in Corfu (I kid you not) en… Wikkie’s thuiskomst! Kijk je mee?

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  4 september 2016

  Haha, die laatste! Geweldig!  4 september 2016

  Hahaa die Wikkie. Zit je zo mooi op hem te wachten en dan gaat ‘ie meteen het huis rond… Je intro is leuk geworden!  4 september 2016

  Ik vraag me dus altijd af hoe jij al deze dingen onthoudt, haha!


  Femke - Youniqueblog

  4 september 2016

  Ik schrijf ze vaak meteen op – ook al zijn het maar met een paar steekwoorden :-) Kan het heel erg aanraden, haha!  4 september 2016

  Hahaha, zo liep ik ook rond ik Griekenland. ‘Sjoerd, POES!’. (Moet zeggen dat hij het net zo hard deed, hehe.) Heeel tof geworden, je nieuwe intro!  4 september 2016

  Hahaha die laatste! Super leuk filmpje! Ik reageer ook altijd zo als ik een kat zie haha  5 september 2016

  Hahaha, ik moet hier altijd zo om lachen. En inderdaad, dat je zulke dingen onthoud, echt leuk!