Photoshop Fix: de mobiele Adobe Photoshop voor smartphonefotografen
17/11/2016


adobe photoshop fix app
Ik heb een héél fijne app ontdekt voor alle (mobiele) fotografieliefhebbers: Adobe Photoshop Fix. De app waarmee je al je foto’s nét dat beetje meer Instagramwaardig kunt maken met behulp van de makkelijk te gebruiken retoucheer functie. Ik laat een aantal (toch wel indrukwekkende) voor en na foto’s zien.

In de naam van Instagram is tegenwoordig veel geoorloofd. Filtertje hier, wat meer contrast daar. En ik geef eerlijk toe: ook ik vind het leuk om te spelen met beeld. Niet om iedereen voor de gek te houden, maar simpelweg omdat ik het leuk vind om ‘mooie plaatjes’ te maken. Toch blijkt dit in de praktijk vaak best wel lastig te zijn. Zeker wanneer je afhankelijk bent van je mobiel en slechts luttele seconden hebt om je foto te maken. Bijvoorbeeld als de zon nét achter de wolken vandaan komt of je graag wil genieten van een (nu nog) warm avondmaal. Om het je een beetje makkelijker te maken was daar de app Adobe Photoshop Fix. Yep. De ‘echte’ photoshop in meeneemvorm voor je mobiel.

adobe photoshop fix app

Normaliter zwéér ik bij de app Afterlight om mijn foto’s te bewerken, maar nu is daar met Adobe Photshop Fix toch wel een favoriet bijgekomen. Met deze app kun je namelijk niet alleen de ‘standaard’ dingen zoals de helderheid en contrast van je foto aanpassen, maar kun je je foto ook retoucheren. Spot je dus een ongewenste kruimel op je foto? Of is de achtergrond niet zo egaal als je dit zou willen? Even met de brush eroverheen en dit soort oneffenheden zijn zo van je foto verdwenen.

adobe photoshop fix app
Nog cooler: je kunt zelfs gehele voorwerpen laten verdwijnen als je dit wilt. Zie mij hierboven mijn inner David Copperfield channelen wanneer ik die auto in het niets laat oplossen. Oké. Ik heb het nog niet zó fantastisch onder knie en laat dus ook het bankje en een gedeelte van de stoep verdwijnen, maar… Afin. Daar moet ik nog even op oefenen. Een schrale troost: als je het niet weet, had je het vast ook niet gezien. Het moge in ieder geval duidelijk zijn dat Adobe Photoshop Fix een échte aanwinst is voor je assortiment aan mobiele fotografie apps. En het is nog gratis te downloaden ook. *yay*

Waren jullie al bekend met Adobe Photoshop Fix? Wat vinden jullie van de voor en na foto’s?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER24 reacties


  17 november 2016

  Wauw echt tof dit! Ga de app straks direct downloaden!


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Ben benieuwd wat je ervan vindt :-)!  17 november 2016

  Serieus mooi dit! Thanks voor de tip :-)


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Héél graag gedaan! Hopelijk heb je er iets aan :-)  17 november 2016

  Gouden tip! Ga ik downloaden <3


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Yay, wat leuk! Hopelijk heb je er net zoveel plezier van als ik :-)  17 november 2016

  Bedankt voor het delen! Ik ben al zo lang op zoek naar een fotobewerkingsapp waar ik me echt happy bij voel. Tot nu toe nog niet echt gevonden dus hopelijk is dit eindelijk het langverwachte walhalla! :-)


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Ooo, hopelijk biedt deze app voor jou de uitkomst! Al moet ik eerlijk bekennen ook nog steeds gróót fan te zijn van Afterlight, maar deze is -helaas- betaald.  17 november 2016

  Enorm gaaf vind ik het! Ik ga het eens even uittesten. Soms wil je vervelende objecten verwijderen en dan is dit ideaal!


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Ja, precies! Tegen dat vervelende probleem liep ik ook regelmatig aan :/  17 november 2016

  Heb hem inmiddels geïnstalleerd en uitgeprobeerd en hij werkt fantastisch! Precies waar ik al heeel erg lang naar op zoek ben! Thanks!


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Oooo, dank je wel voor de follow-up! SUPERFIJN om te horen :-)  17 november 2016

  Ohh wat gaaf! Ik heb Adobe Creative Cloud voor school, dus ik hoop dat deze app er ook tussen zit!


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Wat fijn! Ik denk het wel, hoor. Maar anders is ‘ie altijd nog gratis te downloaden :-)  17 november 2016

  Super thanks voor deze fijne tip! Ik zal afterlight ook nog met heel veel plezier blijven gebruiken, maar deze app is wel een hele leuke toevoeging.


  Femke - Youniqueblog

  17 november 2016

  Ooo, die gebruik ik ook nog steeds hoor! Maar dit is inderdaad een hele fijne (en zéér welkome) aanvulling.  17 november 2016

  Heel tof! Dat is het uitproberen waard :D  17 november 2016

  Zoals vele hierboven ga ik hem ook downloaden héhé! Goede tip want afterlight is inderdaad betaald (helaas). Maar ik ga er mee aan de slag, lijkt me fijne app!


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2016

  Ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt :-)  18 november 2016

  Wat een super fijne tip! Ik ben hem meteen aan het downloaden


  Femke - Youniqueblog

  18 november 2016

  Leuk!! Ik ben heel benieuwd of je ‘m net zo fijn vindt als ik :-)  18 november 2016

  Ik heb het gedownload en ik vond het bijna eng hoeveel je ermee kunt aanpassen haha! Super handig dit!  20 november 2016

  Dát klinkt zeker als een interessant app!  27 november 2016

  Oeh klinkt goed! Ik ga ‘m meteen downloaden =D