Kattenparadijs Mispoes: privélunch in kattencafé als kerstcadeau
29/12/2016


kattenparadijs mispoes lunch

Snif, kerstmis is alweer voorbij! Om de pijn te verzachten had Roy echter een súperorigineel kerstcadeau voor mij in petto: een privélunch bij Kattenparadijs Mispoes. Want ook hij weet: je maakt me altijd blij met good food én katten. Benieuwd hoe het was om het kattencafé helemaal voor onszelf te hebben? Ik verklap: purrrity awesome. Kitty spam in drie, twee, één….

kattencafe-1 kattencafe-2

Omdat we het gehele kattencafé voor onszelf hadden stond Roy in de keuken om wat lekkere dingetjes klaar te maken voor de lunch (lees: carpaccio en wat broodjes). Bij binnenkomst werden we meteen ontvangen door Sushi, de jongste van het stel, die plaats had genomen op een roze stoel. Ook de andere katten hadden het zichzelf op hun ‘vrije dag’ behoorlijk comfortabel gemaakt. Zo lag René (The Grumpy Cat) in één van de klimtoestellen een dutje te doen, en volgde Storm niet veel later. Al hield hij ons uiteraard wel goed in de gaten ;-)

kattencafe-3 kattencafe-4 kattencafe-5 kattencafe-6
Cleo, Simba en Sushi vonden het dan wel weer interessant dat er twee bezoekers in hun kattencafé waren. Al was dit in het geval van Cleo waarschijnlijk vooral te wijten aan het eten, want daar zat ze een aantal keer wel héél enthousiast aan het snuffelen. Simba en Sushi waren daarentegen onafscheidelijk. Grappig voorbeeld: toen ik een foto wilde maken van Sushi die op een stoel lag te slapen, kwam Simba in ene keer snuffelen aan mijn cameralens (vandaar de grappige close-up). Dat vond Sushi wel interessant, waarop ze óók even kwam snuffelen aan mijn camera. *smelt*

kattencafe-7
Als toetje bood de moeder van Marloes, eigenaresse van Kattenparadijs Mispoes, ons (héél lief!) nog een abrikozentaartje aan. Hoe schattig dat juist op dát moment Cleo tegenover me kwam zitten. Rrromantic lunch fur two ;-) Special thanks to Marloes van Kattenparadijs Mipoes én -uiteraard- Roy die dit allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Zijn jullie weleens bij Kattenparadijs Mispoes geweest? Wat is het meest originele kerstcadeau dat jij (ooit) hebt gekregen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Pssst! Leuk om te weten: bij Kattenparadijs Mispoes shop je natuurlijk ook onze Wikkie-collectie.



11 reacties


    29 december 2016

    Ah, ik kan dit bijna niet aan: zoveel lieve kattenfoto’s in één blogje. Te leuk! Wat onwijs gaaf dat jullie het hele café voor jezelf hadden en dat je heerlijk hebt geluncht. Het klinkt als een geslaagd uitje!



    29 december 2016

    Ooooooh ik ben zó enorm xxxl jaloers op je. Dit is echt een purrrfect cadeau. Ik wil zelf heel graag nog eens naar een kattencafé. Dat staat echt op mijn “to do” list voor 2017! Je hebt ontzettend leuke foto’s gemaakt van de poezelige moppies.



    29 december 2016

    Dit is serieus heel leuk, haha! Hoop nog steeds op een hondencafé.



    29 december 2016

    Aawh, zó gezellig! X



    29 december 2016

    Ah wat een ontzettend lief kerstcadeau! Ik ben ontzettend allergisch voor alle dieren met haren, dus dit zal hem voor mij écht niet worden. Wel een heel erg leuk idee voor kattenliefhebbers :)



    29 december 2016

    OMG katjes katjes katjes schattig, katjes!!!

    Dat was de binnenkant van mijn hoofd tijdens het bekijken van deze post! Wat een superleuk cadeau, echt hartstikke gaaf. En dat witte katje is zo lief!



    29 december 2016

    Leuke blog, en top foto’s! Leuk dat je het zo leuk vond en we je echt verrast hebben :-) tot snel! Liefs x



    29 december 2016

    OMG wat een geweldige plaats :D



    30 december 2016

    Nou jullie hadden meer geluk dan ons. Toen wij in een kattencafé waren waren ze allemaal verstopt haha. Wel gaaf om als cadeautje te krijgen.



    31 december 2016

    Wow, wat een te gek cadeau! Daar wil ik heel graag een keer naar toe! It sounds like paradise!


    Ilse

    2 januari 2017

    Dat is inderdaad wel heel origineel. Geweldig!
    Ik smelt echt helemaal bij het zien van al die lieve poezensnoetjes. :-)