De 10 best gelezen posts van 2016 - Youniqueblog.nl
27/12/2016


best gelezen posts van 2016
Het einde van het jaar is in zicht, dus dat betekent ook een roundup van de best gelezen posts van 2016. Echter dreun ik dit jaar niet simpelweg de best gelezen posts van dit jaar op (want: saai). Ik benoem ze per categorie, én deel mijn persoonlijke méést favoriete posts.


Niet ‘gewoon even’ een post met de 10 best gelezen post van 2016, maar een overzicht van de best gelezen artikelen per categorie. Want als ik naar mijn jaaroverzicht kijk bespreek ik stiekem best wel veel op dit blog: van films en recepten tot interieurtips en natuurlijk een heleboel persoonlijke posts. Maar welke artikelen scoorden nu per categorie het beste? Ik zette het op een rijtje.

BEST GELEZEN FILMPOST
De best gelezen filmpost is… 30 films om je vriend te kijken. Fun fact: dit is ook meteen de best gelezen post van 2016. Schijnbaar is dat ‘films kijken met je vriend’ stiekem best wel een dilemma.

BEST GELEZEN TO-DO POST
Rond de vakantieperiodes schrijf ik regelmatig een post met originele dingen om te doen. Zo ook dit jaar nét voor de meivakantie. Blijkbaar was deze post erg welkom, want het was de best gelezen post binnen deze categorie. Al volgde de post met handige to-do’s wanneer je niet op vakantie gaat op de voet.

BEST GELEZEN INTERIEUR POST
Ik vind het ontzettend leuk om over interieur te schrijven. Vooral omdat ons appartement verbouwen en decoreren ook echt een gezamenlijke hobby van Roy en mij is. De best gelezen interieurpost? Originele manieren om je IKEA kallax kast in te richten. Súperleuk!

BEST GELEZEN EVENT POST
Als blogger heb ik het geluk dat ik regelmatig voor leuke events wordt uitgenodigd. Helaas kan ik uit puur tijdgebrek (want: druk met werk) niet altijd overal naartoe, maar gelukkig had ik op de dag van het IKEA event nét een gaatje vrij. Gezien dit de best gelezen event post was, zijn jullie net zo dol op IKEA als ik. Oh, en Roy maakte naar aanleiding van dit event deze SVÄRTAN schaal bijzettafel.

BEST GELEZEN RECEPT
Simpel, maar zó lekker: deze nutella koekjes met drie ingrediënten waren dit jaar niet voor niets het best gelezen recept op dit blog.

best
BEST GELEZEN PERSOONLIJKE POST
Eén van de meest persoonlijke, maar ook moeilijkste posts die ik dit jaar heb mogen schrijven: de reden waarom ik online even afwezig was. Jullie reacties waren werkelijk overweldigend – zo lief!

BEST GELEZEN HOTSPOT POST
Ik vind het ontzettend leuk om nieuwe winkels, lunchtentjes en restaurants te ontdekken, en neem jullie dan ook graag mee. Jullie waren dit jaar vooral nieuwsgierig naar mijn favoriete hotspots in Den Bosch. En tja… Als local heb ik natuurlijk wel een aantal tips ;-)

BEST GELEZEN WERK POST
Zo af en toe schrijf ik op dit blog ook over mijn werk. Eén van de projecten waar ik het afgelopen trots op was? De vele schoolagenda’s waar ik aan mocht meewerken. Dat is altijd zó leuk om te doen. Je leest het (best gelezen!) artikel hier, mocht je ‘m hebben gemist.

BEST GELEZEN SHOPLOG
Als je in het centrum van Den Bosch woont is de verleiding van het shoppen gróót. Zeker als op slechts enkele minuten wandelen een spiksplinternieuwe Søstrene Grene opent. Jullie waren net zo nieuwsgierig wat deze Deense winkel verkocht als ik, want het is de beste gelezen shoplog van dit jaar.

BEST GELEZEN LIFESTYLE POST
Eén van de belangrijkste lessen van 2016 was om meer rust te creëren in mijn leven. Dit deed ik met hulp van een coach, en wat was dat fijn. Heus: ik kan het iedereen aanraden. Mocht je de drempel voor een coach toch iets te hoog vinden, dan kun je hier lezen hoe ik meer rust heb gecreëerd in mijn leven – de best gelezen lifestyle post van 2016.

MIJN FAVORIETE POSTS

1. De definitie van succes: wanneer ben je succesvol?
Dit artikel schreef ik eigenlijk voor Cosmopolitan, maar ik kon het niet laten om ‘m ook op mijn blog te delen. Een artikel die recht vanuit het hart geschreven is en een tegenwoord op de druk die we onszelf opleggen om altijd ‘succesvol’ te zijn. Want tja: wat ís dat eigenlijk?

2. Minder moeten: een aantal handige tips.
Zoals hierboven geschreven was ‘meer rust creëren’ één van de belangrijkste lessen die ik afgelopen half jaar heb geleerd. Echter ging dit hand in hand met het ‘minder moeten’. Eén van mijn meest favoriete artikelen, want: ook een héél fijn geheugensteuntje voor mezelf.

3. Mijn haar is roze! Of nee… Rosé goud.
Nee, heus niet alleen ‘zware’ posts onder mijn favorieten. Zo verfde ik dit jaar voor het eerst in mijn leven mijn haren. En niet zomaar een kleur: roségoud. Het was voor mij echt een kleine, persoonlijke overwinning. Unicorn hair, don’t care!

Wat waren jullie meest favoriete posts van het afgelopen jaar? Ik ben ont-zet-tend benieuwd!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Overig
Tags: ,


7 reacties


  27 december 2016

  Wat leuk om te lezen wat jouw best gelezen posts zijn! Bij mij staan de Nutella koekjes ook echt wel tussen mijn favorieten, ik moet ze alleen wel écht een keer gaan maken.  27 december 2016

  Wat leuk zo’n overzichtje! Ik had nog niet alles gelezen!  27 december 2016

  Nu ik een Nutella pot van 3 kilogram heb gekregen moet ik die Nutellakoekjes toch maar een keer gaan maken…. ;-)  27 december 2016

  Kan me helemaal voorstellen dat mensen dolgelukkig zijn met je post over de IKEA Kallax kast. Had er ook één, maar geen idee what to do with it. Weggedaan en meteen spijt toen ik die van jou zag natuurlijk!  27 december 2016

  Wat een superleuk overzichtje! Veel artikelen kende ik al, maar nog niet allemaal. Ik heb weer wat bij te lezen! :) Mijn favoriet was je blogje over succes. Heel inspirerend!  28 december 2016

  Wat een leuk overzicht. Heel erg leuk ook dat je deze post per categorie hebt ingedeeld. Dat is weer eens eventjes een andere insteek. :)  29 december 2016

  Leuk om te lezen. Op deze manier kom ik altijd weer nieuwe, verassende blogposts tegen.