Last-minute Sinterklaas recepten: snelle recepten voor pakjesavond
05/12/2016


last-minute Sinterklaas recepten
Of je nu vanavond Sinterklaas gaat vieren, of dit afgelopen weekend al hebt gedaan: er is altijd wel een goed excuus te vinden om iets speciaals te bakken op pakjesavond. Daarom deel ik mijn favoriete last-minute Sinterklaas recepten: van carrot cake met kruidnotentopping tot gevulde speculaas cupcakes. Oh, kom maar eens kijken…

Last-minute Sinterklaas recepten

gevulde speculaas cupcakes last-minute sinterklaasrecepten
GEVULDE SPECULAAS CUPCAKES
*hoort engelenkoor zingen* Evelien van Live Life Lovely maakte deze gevulde speculaas cupcakes, en ik geloof dat ik wel minutenlang met een hebberige blik naar het scherm van mijn laptop heb zitten staren. Het ziet er gewoon zó lekker uit en het is makkelijker te maken dan je denkt. Kort door de bocht is het enige wat je hoeft te doen bolletjes te maken van amandelspijs, en hier het beslag overheen te gieten. Yep. Dat is alles. Waarom heb ik dit niet bedacht?!

last-minute Sinterklaas recepten carrot cake met kruidnotentopping
CARROT CAKE MET KRUIDNOTENTOPPING
Vorig jaar maakte ik voor HEMA blog deze carrot cake met kruidnotentopping, en eerlijk is eerlijk: dit recept is nog steeds favoriet. Simpelweg omdat het vrijwel alle ingrediënten bevat voor de perfecte pakjesavond: carrot cake (geen dank Amerigo), kruidnoten én een chocoladeletter. Ondanks het uitgebreide ingrediëntenlijstje, is deze Sinterklaastaart echt verrassend makkelijk om te maken. En ik kan het weten, want ik ben allesbehalve een keukenprinses. vraagmaaraanRoy

appeltaart kruidnoten smoothie last-minute sinterklaas recepten
APPELTAART KRUIDNOTEN SMOOTHIE
Vriendin Shifra deelde een tijdje geleden op haar blog deze appeltaart kruidnoten smoothie en ik was meteen gefascineerd. Shifra besloot iets creatiefs te doen met haar onuitputtelijke voorraad aan appels, en kam opeens op het idee voor deze najaarssmoothie. En eerlijk? Het klinkt echt waanzinnig lekker. Ik kan niets anders dan blij worden van een combinatie van appels, kruidnoten en speculaaskruiden. Misschien wel één van de meest originele last-minute Sinterklaas recepten.

Wat zijn jouw favoriete last-minute Sinterklaas recepten? Ga jij vanavond nog pakjesavond vieren?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  5 december 2016

  Hmmmm, speculaa cupcakes lijken me suuuuperlekker.  5 december 2016

  Ik had de smoothie al voorbij zien komen bij Shifra, heerlijk! Ik ga vanavond wel pakjesavond vieren, maar heb door school helaas geen tijd om iets te bakken.  5 december 2016

  Dit ziet er allemaal wel yummy uit