Swan Market Tilburg in de Wagenmakerij- Christmas Edition (Verslag)
19/12/2016


swan market
Gisteren stonden Roy en ik met onze Wikkie-collectie op de Swan Market in Tilburg. Ditmaal extra bijzonder, omdat het een speciale kersteditie was waarbij niet alleen alle kraampjes in stijl waren opgetuigd, maar er ook aan de lopende band kerstmuziek werd gedraaid. Speciaal voor jullie maakte ik wat foto’s.

swan-2
Toegegeven: het was erg koud in de Wagenmakerij in Tilburg waar de Swan Market afgelopen zondag was gevestigd. Hoewel Roy en ik ons warm hadden aangekleed, waren onze tenen na zo’n paar uur helaas niet meer warm te krijgen. Gelukkig hadden we niet al te veel tijd om daarmee bezig te zijn, want er kwamen regelmatig grote stromen met mensen langs om onze kraam te bekijken. Of beter gezegd: kramen. Onze ‘kraamburen’ waren namelijk niet komen opdagen, dus we mochten de lege (hoek)kraam ook vullen. Wat een geluk! Vooral de (kerst)kaarten waren immens populair. Hoewel we hadden verwacht dat de meeste mensen inmiddels wel hun kerstkaarten hadden verstuurd, waren er genoeg mensen die nog last-minute een kerstkaart meepikten. Yay for us!

Speciaal voor de Swan Market hadden we een heleboel leuke kerstacties: zo waren de mokken extra voordelig geprijsd, en boden we ook onze ansichtkaarten met een fijne korting aan. Was je gisteren niet in de gelegenheid om naar de Swan Market te komen? Of wil je graag je beste vriendin een matchende mok geven? Met de kortingscode ‘swanmarket’ krijg je tot het einde van dit jaar 20% korting op je bestelling. Tip: Bestel je vóór donderdag 22 december, dan heb je je bestelling voor kerst in huis. P.s. Wees er snel bij, want de meeste producten zijn laag in voorraad! Sommige ansichtkaarten zijn zelfs al helaas volledig uitverkocht.

swan-1
Maar goed, even genoeg over onze kattencollectie. Er waren namelijk ook genoeg andere leuke kraampjes om te bekijken. Roy en ik hebben dan ook -toen de drukte het toeliet- afzonderlijk van elkaar even snel een rondje gelopen om alles te kunnen bekijken. Wat de Swan Market verder zo bijzonder maakt, is dat er van alles wel wat is: van eten en interieur tot sieraden en geinige hebbedingen. En wat hádden ze een boel leuke kraampjes. Eén van mijn meest favoriete kraampjes? Sprinkles Bakery! Hier verkochten ze namelijk speciale kersttaarten en mooi dat ze waren. Je snapt: ik ben fan.

swan-3 swan-4 swan-5 swan-6 swan-7
swan-9

Mooi, hè? Nog even een kleine huishoudelijke mededeling: je krijgt tot het einde van dit jaar (31 december 2016) 20% korting op de volledige Wikkie-collectie met de code ‘swanmarket’. Zo. Dat was ‘m.

Zijn jullie weleens naar de Swan Market geweest? Zijn jullie nog op zoek naar een kerstcadeautje?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER22 reacties


  19 december 2016

  Wat ziet het er ontzettend leuk uit. Zoals ik op Instagram ook al zei; die taarten zien er zooo mooi en lekker uit! Ik moet eerlijk toegeven dat ik de Swan market niet eens kende..


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ooo, daar moet je echt eens heen hoor. Vraag maar aan Jessy, ik geloof dat zij deze markt ook supermooi vindt :-)  19 december 2016

  Wow wat is dit superleuk! Het ziet er allemaal geweldig uit, die kettingen maar ook die eerste foto van je rondje lopen (volg je ‘m nog?). En super goed dat jullie collectie zo hard loopt! Malou x


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Hahaha, ik volg ‘m ;-) En daar waren wij heel blij mee! X  19 december 2016

  Wat een gezellige foto’s! Ziet er echt heel leuk uit. En leuk dat jullie kraam zo drukbezocht werd!


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ja, was echt heel gezellig :-)  19 december 2016

  Ah wat gaaf Fem! Ik heb helaas niet meer langs kunnen gaan, maar gelukkig schrijf je er een leuke blog over! Wat fijn dat jullie goed verkocht hebben :-)

  Ik zou heel graag drie katten mokken willen bestellen bij je, kan ik binnenkort langs komen? :)

  Liefs, Ellen


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ah, dat is lief! En natuurlijk – je bent altijd welkom :-) App me anders even wanneer je tijd hebt! X  19 december 2016

  O-Em-Gee die kersttaarten! Must have it now. De Wikkie-collectie ligt er ook super mooi bij. Grappig neergezet: mokken stapelen!


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Supermooi die taarten, hè? Ik wilde ze ook dólgraag hebben. Ja, die had Roy ‘verzonnen’ – vond het ook geinig :-)!  19 december 2016

  Dat ziet er gezellig uit zeg, en mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Ik ga nooit naar zulke markten, omdat ik niet zo goed tegen die graaierige mensen kan, maar als ik dit zo zie dan moet ik binnenkort maar weer eens een poging wagen. Fijn dat jullie spullen ook zo goed gingen!


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ik ben zelf ook niet echt een ‘markt mens’, maar de Swan Market is oprecht heel gezellig altijd. Vooral heel veel webshops, maar ieder echt z’n ‘eigen ding’. Een enorme aanrader :-)  19 december 2016

  Ik ben nog nooit op de swanmarket geweest, maar als ik deze foto’s zo bekijk wil ik er wel eens een keer heen! Het ziet er echt super gezellig uit. Ik houd altijd wel van zulke markten.


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ja, de Swan Market is echt één van mijn meest favoriete markten. Wat je daar kunt vinden is zó uiteenlopend!  19 december 2016

  Oeh je foto’s zijn echt heel leuk! Jammer van de koude voeten, maar gelukkig was het lekker druk! Die taarten zien er trouwens heerlijk uit. Heb je die nog geproefd?


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Nee, helaas ben ik er allergisch voor :-( Maar hé… Ik kan genieten van de foto’s ;-)  19 december 2016

  Dat ziet er echt heel erg gezellig uit zeg! Ik wist niet eens dat dit was


  Femke - Youniqueblog

  19 december 2016

  Ooo, het is echt een aanrader! De Swan Market ‘reist’ rond en is soms bijvoorbeeld ook in Rotterdam en Utrecht :-)  20 december 2016

  Weer typisch dat ik vooral blijf plakken bij ‘t eten he… ;-)


  Femke - Youniqueblog

  20 december 2016

  Hihi, I get it ;-)


  Anne

  20 december 2016

  Leuk zeg! De Swan Market is voor mij vaak te ver weg, helaas. (Tijd dat ze eens naar Zwolle komen;)) Maar leuk om deze foto’s te zien. Wat een prachtige taarten, inderdaad!  26 december 2016

  Zo leuk ;-)