Things that made my week...#244
25/12/2016


things that made my week
Yay, het is kerst! Afgezien mijn verjaardag één van mijn meest favoriete feestdagen van het jaar. Deze week werd mijn lactose-intolerantie éven vergeten, loste ik een huishoudelijk probleem op voor een vriendin en wil Roy een wel héél bijzonder huisdier. Benieuwd?

 • Roy, die een pak yoghurt bestudeert: “Ik dacht even dat je halfvolle yoghurt had gehaald. Dat is echt niet te vreten, hoor. Heb je dat weleens op?” *stilte waarin ik hem veelbetekenend aankijk* “Oh, wacht. Stomme vraag natuurlijk…” Als je vriend vergeet dat je een lactose-intolerantie hebt.
 • Als een vriendin een rondleiding geeft door haar huis: “Het wasrek is eigenlijk wel aan de kleine kant voor de hoeveelheid wasgoed die we hebben. We hebben eigenlijk een groter rek nodig.” Ik, plagerig: “Misschien moet je gewoon vaker de was vouwen, dan is het wasrek ook niet te klein.” *vriendin geeft me een duw*
 • Ik: “Je hebt tegenwoordig nieuwe sprinters met een wc. Zo fijn!” Vriendin: “Waar moest je anders plassen dan?” Ik: “In zo’n plaszak bij de conducteur.” Vriendin: “Oh, ja! Daar was toen heel veel gezeik over.” Je snapt: na één blik barstte we spontaan in lachen uit.
 • Roy, die een filmpje van een falabella (een héél kleine paardensoort) tegenkomt: “Schatje, ik wil geen hond meer. Ik wil een pony!” Ik: “Ik had nooit gedacht dat ik je dat ooit zou horen zeggen.”
 • Collega 1 die bespreekt wat voor dingen ze meestal maakt tijdens de kerstdagen: “Ik maak ook weleens zelf de vijgenjus.” *vertelt vervolgens het uitgebreide recept* Collega 2, vol verbijstering: “Dat gaat wel ver hoor.” Ik: “Jeetje… En wij halen zelfs onze carpaccio gewoon uit een verpakking.”

Zo. Dit was alweer de laatste ‘Things that made my week…’ van dit jaar. Kunnen jullie het geloven? Ik hoop dat jullie allemaal ontzettend fijne en gezellige feestdagen hebben met héél veel lekker eten. Want hé: dat is óók heel belangrijk. Maak er een knallend einde van 2016 van!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  25 december 2016

  Een zalig kerstfeest en gelukkig nieuwjaar Xoxo  25 december 2016

  Het is weer een heerlijk rijtje :) Fijne kerstdagen en alvast een heel gelukkig 2017!  25 december 2016

  Leuk lijstje weer! De Kerstdagen zijn ook zo’n beetje mijn favoriete dagen in het jaar. Lekker genieten!  25 december 2016

  Ik ben ook lactose intolerant en dat eerste is zó bekend. Hihi. Leuk lijstje weer! Fijne kerstdagen!  25 december 2016

  Leuk artikeltje weer! Fijne Kerst <3  25 december 2016

  Erg leuk lijstje, zie het gewoon voor me! xx  25 december 2016

  Leuk om te lezen!