HAPPY NEW YEAR | Mijn plannen voor 2017... -
01/01/2017


gelukkig-nieuwjaar-header-def1
Happy New Year, Happy New Year, May we all have a vision now and then… Vannacht om 12 uur hebben we het nieuwe jaar mogen verwelkomen. 2017. Een nieuw jaar, met nieuwe uitdagingen. Dit zijn mijn plannen voor het nieuwe jaar…

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: vooralsnog staan er alleen nog maar leuke dingen op de planning voor 2017. Zo gaat mijn zus eind april trouwen, en hopen Roy en ik dit jaar samen een huis te kopen. Daarnaast hebben mijn beste vriendin en ik afgesproken om na haar afstuderen voor het eerst samen een stedentrip te maken. Om onbegrijpelijke redenen hadden we dit nog nooit eerder gedaan -hoewel we wel een maand samen in India hebben doorgebracht- dus dat is een héél leuk vooruitzicht. Lissabon, here we come!

Work wise heb ik ook één groot doel voor ogen. Het plan staat al in de steigers, maar ik wil het eerst even verder uitwerken voordat ik het op het wereldwijde web slinger. Snappen jullie vast wel, toch? Verder hoop ik dit jaar vooral op nóg meer gezellige borrelavonden met vriendinnen, fijne films en ‘all you can eat’ sushidiners met Roy en een heleboel knuffelsessies met Wikkie. Dát is pas een visie om blij van te worden. Ik hoop ook dat jullie allemaal een ontzettend mooi jaar tegemoet gaan!

En even uit nieuwsgierigheid: wat zijn jullie plannen voor 2017? 

Pssst… Mijn blog bestaat vandaag precies 6 jaar! Morgen komt een héél leuke winactie online om dit met jullie allemaal te vieren.

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk


21 reacties


  1 januari 2017

  Oh Femke ik word gewoon helemaal blij van deze blogpost. Zoveel leuke dingen staan er op jouw planning! ^^ En ik ben heel benieuwd naar de winactie, leuk leuk! :D  1 januari 2017

  Gefeliciteerd met de zesde verjaardag van je blog! En wat heb je veel leuke dingen op het programma staan voor 2017! Zo te horen ga je een mooi jaar tegemoet. Ik hoop dat dit jaar al je wensen mogen uitkomen. Gelukkig 2017!  1 januari 2017

  Wat een leuke en fijne dingen staan er al op jou planning voor 2017! happy new year :)  1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar én gefeliciteerd met de zesde verjaardag van je blog! Je hebt mooie plannen voor 2017, Lissabon is een prachtige stad. Liefs, Lauriëtte.  1 januari 2017

  Gelukkig nieuw jaar :) Ik hoop dit jaar weer een huisje voor mezelf te krijgen.  1 januari 2017

  Super dat je blog al 6 jaar bestaat, gefeliciteerd! En uiteraard een heel goed 2017 gewenst. Ik ben benieuwd naar dat ene grote doel ;).  1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar en hoera voor je blog! Ik heb zelf niets specifieks op de planning staan dit jaar. Meer genieten is key. :-)  1 januari 2017

  Gefeliciteerd met je 6e verjaardag! Ik ben heel benieuwd naar al je werkplannen en leuke updates over de tripjes enzo!
  Wij gaan dit jaar verhuizen vanuit Amsterdam naar het Gooi en daar heb ik onwijs veel zin in. En natuurlijk wil ik mijn bestaan als freelancer een boost gaan geven!  1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar! En gefeliciteerd met je blog! Dit jaar wil ik ook nog graag een stedentrip maken.  1 januari 2017

  Heee wat leuk, gefeliciteerd met je zus! Mijn zus gaat in Augustus 2017 trouwen! Onze sissies gaan trouwen zo leuk! Je hebt ook een mooie stedentrip in het vooruizicht. Geniet er allemaal maar lekker van! Gelukkig nieuwjaar!  1 januari 2017

  Leuke dingen om de planning! Ik heb voor dit jaar niet veel voornemens of plannen gemaakt, ik zie wel wat er allemaal op m’n pad gaat komen in 2017 :) Happy new year!!  1 januari 2017

  Wat heb je al leuke dingen op de planning staan! Hopelijk wordt 2017 een geweldig jaar :D  1 januari 2017

  Dat klinkt alsof 2017 een leuk jaar gaat worden voor jou :) En gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik hoop dit jaar op kamers te gaan in Utrecht, en verder heb ik al een aantal leuke tripjes gepland met mijn vriend waar ik heel veel zin in heb. Deze week gaan we twee dagen naar Maastricht en in april gaan we een paar dagen naar Rome, yay!  1 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd met je blogverjaardag! Ik ben benieuwd naar al je avonturen en plannen. Het klinkt in elk geval goed. :)  1 januari 2017

  Fijn 2017 voor jou, Roy en Wikkie! Hoop je snel weer eens te zien, kunnen we weer eens bijkletsen! Vorige keer bij Primark was veel te snel, zo jammer. Kus!  1 januari 2017

  Happy 2017! ♡  1 januari 2017

  Gelukkig Nieuwjaar! Ik hoop dat al je dromen mogen uitkomen en je veel mooie herinneringen mag maken! En gefeliciteerd met je blogverjaardag! x  2 januari 2017

  Wow zes jaar alweer! Gefeliciteerd! Ik ben heel benieuwd naar je nieuwe plan, kom maar op!  2 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar Femke, dat klinken als erg fijne plannen! Ik moet zeggen dat ik nog niet echt veel op de planning heb staan, ik wil mij dit jaar vooral richten op dingen doen waar ik zin in heb en waar ik mij goed bij voel.


  Anne

  2 januari 2017

  Gelukkig nieuwjaar! Dat ziet er uit als een jaar met leuke vooruitzichten;)  2 januari 2017

  Wat onwijs leuk! Jullie natuurlijk ook de beste wensen en een liefdevol 2017! wat gaaf dat jullie een huis gaan kopen en dat je een stedentrip gaat maken, love it! ik ga de 12e bij Shiki in Rotterdam met een groep bloggers sushi eten, (mijn eerste keer) zo benieuwd!