Winactie: hoera, mijn blog bestaat 6 jaar! - Youniqueblog.nl
02/01/2017


winactie-header
Ik was er al langere tijd naar aan het hinten, maar vandaag is het eindelijk zover: de winactie die ik zó graag met jullie wilde delen. In samenwerking met merken als Essie, John Frieda, Sleek, HEMA, Freixenet, The Body Shop en -oké- te veel om op te noemen, mag ik namelijk 3 mooie pakketten onder jullie verloten ter ere van het 6-jarig bestaan van mijn blog. Yaaay!

Yep. Je leest het goed. Younique bestaat inmiddels alweer 6 jaar, dit was op 1 januari 2017 om precies te zijn. Tel je mijn ‘oude’ blog (Live.Love.Laugh.) ook nog mee, dan blog ik inmiddels zelfs alweer 10(!) jaar. Hoewel ik natuurlijk blog omdat ik het héél leuk vind om te doen, kan ik niet ontkennen dat jullie -de lezer(e)s(sen)- het bloggen nog een stuk leuker maken. En daar moet natuurlijk iets tegenover staan. Om deze reden ga ik onder jullie 3(!) pakketten verloten met mijn meest favoriete én feestelijke producten. Ik voel me net een beetje Oprah. 

yay-1
Het eerste item wat in ieder pakket zal zitten is een Essie Nagellakset (€13,99) met hierin de kleuren bahama mama en chinchilly. Qua tint zéér vergelijkbaar met mijn favoriete Essie kleuren ‘angora cardi’ en ‘eternal optimist’. Essie is tot dusver het enige nagellakmerk dat het langer op mijn nagels blijft zitten dan 3 dagen, dus ik ben gróót fan. En niet onbelangrijk: hoe leuk zijn deze feestelijke verpakkingen?

yay-2
Zoals jullie weten is The Body Shop mijn meest favoriete winkel ooit als het aankomt op huidverzorging. De Vitamine E-lijn en Tea Tree-collectie staan dan ook bij mijn topfavorieten. Deze Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask (€10.-) is dan ook een feestje voor je huid, en ik ben blij dat er één in elk pakket zit. Het is een fijne scrub die je huid grondig reinigt en verfrist, maar gelijktijdig ook verzorgt en je huid die natuurlijke matte finish geeft. Zó fijn!

yay-3
Ik heb diverse primers geprobeerd, maar in alle oprechtheid: Sleek Control Shine & Prime (€10,49) is mijn absolute favoriet. De klei-achtige substantie smeert gemakkelijk uit over je huid en maakt deze niet alleen matte, maar laat je huid ook nog eens héél zacht aanvoelen. Oh, en het allerbelangrijkste: je make-up blijft écht de gehele dag goed op z’n plek zitten. Ook dit (favoriete!) product vind je terug in ieder pakket.

yay-4
Toevallig genoeg had ik het er tijdens kerst nog over: een goede shampoo is écht de ‘investering’ waard. Het kan zoveel doen voor je haar wanneer je kiest voor een shampoo die bij je lokken past. Eén van mijn meest favoriete merken is dan ook zonder twijfel John Frieda. Tijdens de winterse dagen moet de John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Shampoo & Conditioner (€9,14 per stuk) zonder twijfel in de douchecabine staan. Zeker wanneer je haar -net als dat van mij- neigt om nogal statisch en pluizig te zijn wanneer de temperatuur daalt. In ieder pakket vind je dan ook een heerlijke shampoo én conditioner uit deze collectie. 

yay-12
Uiteraard mag er natuurlijk ook niets van de Wikkie-collectie ontbreken. Om deze reden vind je in ieder pakket twee Wikkie-mokken (€9,95 per stuk): ‘Miaauw! It’s hot’ en ‘Make Today Purrrfect’ en een dik Wikkie-notitieblok (€6,95) van 149 pagina’s. Niet alleen handig om te gebruiken voor je dagelijkse to-do’s of boodschappenlijsje, maar ook om je goede voornemens te noteren. Onder het genot van een kop thee in een Wikkie-mok. Yurrr welcome ;-)

yay-7
Zoals jullie inmiddels vast wel weten ben ik dol op ‘gekke’ boeken. The Book of Do-ness (€15.-) van Sara van de Ven, is weer zo’n pareltje in het boekenlandschap. Dit dikke boek bevat maar liefst 234,5 ideeën om weer eens iets anders te doen dan simpelweg ‘Netflix kijken’ en ‘nagels lakken’. Denk bijvoorbeeld aan ‘eat as much wasabi as you think you can handle’ en ‘when you see an animal on the street play with it for a minute’. Er is echter ook ruimte voor opdrachten met ‘diepere’ achterliggende gedachte zoals ‘find out what you have in common with the people you dislike most’. Je vindt een exemplaar in ieder pakket.

yay-5
On Top van Anna Nooshin (€20.-) is één van de boeken die mij het meest heeft geraakt. Niet alleen omdat ik Anna Nooshin ontzettend inspirerend vind, maar ook omdat veel dingen waarover ze schreef in On Top ontzettend herkenbaar voor mij waren (en zijn). Ik ben dan ook maar wát blij dat in één van de pakketten dit boek verstopt zit. Zoals ik namelijk al eerder heb gepleit vind ik namelijk dat iedere twintiger dit boek eens gelezen moet hebben. Al is het alternatief ook ont-zet-tend leuk…

yay-6
In de twee andere pakketten vind je namelijk On Life van Anna Nooshin (€15.-), haar tweede boek. Anna gaat in gesprek met de mensen die het dichtst bij haar staan en geeft ook hen de kans om een persoonlijke levensles aan de lezer mee geven. Eveneens een ontzettend mooi en inspirerend boek, en vooral interessant als je bekend bent met Anna Nooshin. Wat inmiddels heel goed mogelijk is gezien haar bijdrage aan Expeditie Robinson, Holland’s Next Top Model en RTL Boulevard.

yay-8
Een feestelijk pakket is natuurlijk niet compleet zonder champagne. Hoe leuk is het dan ook dat je in twee pakketten Freixenet Cordon Rosado (€9,95) terug kunt vinden? Dit is -jawel- roze champagne en heeft een frisse, licht tintelende smaak. Onmisbaar om het nieuwe jaar op feestelijke wijze in te luiden. Al is het alternatief ook niet mis…

yay-9
In het overige pakket vind je namelijk Berentzen Winter Apfelkorn (€14,99). Dit is de traditionele apfelkorn, maar dan met winterse specerijen zoals kaneel, amandel en vanille. Fun fact: Berentzen Winter-ApfelKorn kun je zowel warm als koud drinken. Leuk dus om te mixen met een andere (warme!) drank.

yay-10
Ik ben dól op mason jar. Niet alleen leuk om drankjes in te serveren, maar ook om dingen in te bewaren of te gebruiken als decoratiestuk (lees: rietjeshouder of plantenpot). Deze cocktailpot van HEMA (€3.- per stuk) is dan ook een heuse aanwinst voor je servieskast, en in één van de pakketten vind je maar liefst twee van deze praktische én mooie potten terug. Zó leuk! Wat er in de andere twee pakketten verstopt zit?

yay-11
Deze ontzettend mooie glazen stolp van HEMA (€10.-). De glazen stolp zie je tegenwoordig steeds vaker terug in het interieur, en ook Roy en ik hebben (deze!) glazen stolp van HEMA in ons bezit. Zelf hebben we er momenteel een lichtsnoer in zitten, maar je kunt ‘m natuurlijk ook gebruiken om er plantjes in te zetten (vergeet ‘m dan niet tussendoor open te zetten) of er een mooi beeldje in te doen.

In een pakket vind je:
Essie Nagellakset (€13,99)
Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask van The Body Shop  (€10.-)
Sleek Control Shine & Prime (€10,49)
John Frieda Frizz Ease Miraculous Recovery Shampoo & Conditioner (€9,14 + €9,14)
Wikkie-mokken (€9,95 per stuk)
Wikkie notitieblok (€6,95)
The Book of Do-ness van Sara van de Ven (€15.-)
On Top van Anna Nooshin (€20.-) OF On Life van Anna Nooshin (€15.-)
Freixenet Cordon Rosado (€9,95) OF Berentzen Winter Apfelkorn (€10,99)
Cocktailpotten (€3.- per stuk) OF een gazen stolp van HEMA (€10.-)

MEEDOEN?
Wil je kans maken op één van deze pakketten? Volg mij dan op Instagram en/of Facebook, en laat hieronder een reactie achter. Meedoen met deze winactie kan t/m zondag 22 januari 2017. Hierna worden de winnaars per mail op de hoogte gesteld.

Doen jullie ook mee met deze winactie? Succes!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Overig
Tags: ,


224 reacties


    2 januari 2017

    Super leuk, natuurlijk doe ik mee. Ik volg je al via beide social media kanalen. Gisteren las ik in je artikel al dat je vandaag een leuke winactie zou gaan houden, maar de inhoud is echt mega en super leuk! Ik doe heel graag mee en hoop stiekem op een pakket met on life, ik vond on top namelijk al een heel goed, tof boek. Sowieso liefde voor Anna Nooshin hier :-)!



    2 januari 2017

    Jeetje wat een hoop ontzettend leuk pakket! Het begon al goed met de Essie nagellak (liefde), en toen bleef ik maar scrollen haha! Meestal zit er bij een winactie wel 1 dingetje dat wat minder is, maar dit is gewoon ALLEMAAL helemaal mijn ding <3 Ik doe graag mee, volg je al een tijdje op Instagram (mijn eigen insta's zijn: @evacardol en @fashionillustrationsbyme). Nu duimen, spannendddd~


    Sabrina

    2 januari 2017

    Super leuk Ik volg je nu op instagram!


    Nynke B

    2 januari 2017

    Ten eerste wens ik je een sprankelend 2017! Jij begint het jaar ook sprankelend met zo’n pakket. Ik volg je via FB.


    Amanda

    2 januari 2017

    Ten eerste: Gefeliciteerd! 6 jaar bloggen is een behoorlijke tijd. Het lijkt mij echt superleuk om een van deze pakketten te winnen, het zou natuurlijk de ultieme start van 2017 (oeps, daar stond eerst 16!) zijn. Natuurlijk wil ik jou ook nog even het beste wensen voor het aankomende jaar!


    Marielle

    2 januari 2017

    6 jaar alweer, jeetje wat vliegt de tijd! Dat er nog vele mooie jaren mogen volgen :)


    jia-feng

    2 januari 2017

    gefeliciteerd! echt een awesome winactie, ik doe zeker mee. ik volg je nu op instagram en ook op facebook :)



    2 januari 2017

    Wauw, 6 jaar alweer! Gefeliciteerd, super leuk! Oh enne: nog een gelukkig nieuwjaar! Ik doe heel graag mee met de winactie, want ik vind het een super leuk pakket. Vooral de glazen stolp vind ik práchtig!



    2 januari 2017

    Ten eerste: GEFELICITEEERD MET JE BLOG! 6 jaar alweer, echt heel tof!
    Dan ten tweede: GELUKKIG NIEUWJAAR! Ik hoop dat al je wensen/dromen uitkomen!
    Ten derde: Wat super mega fantastisch lief dat je 3 van deze MEGA pakketten weg wilt geven, echt super tof!
    Ik volg je echt bijna op alles, dus ik hoefde niet zo gek veel te doen voor deze winactie. Ik volg je namelijk op:
    *Instagram onder @cchiarastam en @c_like_celebrate
    *Facebook
    *Snapchat
    *YouTube

    Daarnaast wil ik even zeggen dat je een heel leuk mens bent en vooral niet moet stoppen met schrijven!

    Veel liefs,
    Chiara



    2 januari 2017

    Jaaaa ik doe mee, wat ontzettend leuk! Ik las gisteren al dat je blog 7 jaar bestaat, heel erg vet, gefeliciteerd! En oh, ik zou het alleen al voor die Wikki-kopjes doen… Ik volg je op alle kanalen al :)


    Ilse

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd!! Ik doe ook heel graag mee want zo’n super pakketje winnen, dat lijkt me helemaal geweldig! :-) Ik volg je via Facebook én Instagram.


    Lianne

    2 januari 2017

    Manmanman, er kwam maar geen einde aan deze post. Wat een gigantisch pakket is dat. Gefeliciteerd met het zolang volhouden van een blog! Op naar de volgende 6 ;) (ten minsten dat hoop ik, want ik volg je veel te graag)



    2 januari 2017

    Wow seg! Zo een grote pakketten! En alweer 6 jaar, de tijd gaat snel seg. Facebook en Instagram; check! En nu maar duimen. Dit is zo tof!
    Liefs, Amber



    2 januari 2017

    Ohmylord!!!! IK WIL DIT ZÓ GRAAG WINNEN ♡ Ik volg je uiteraard op beide kanalen! Ik ben héél benieuwd! En natuurlijk van ♡e gefeliciteerd met je 6 jarig blog bestaan! Ik volg je blog met álle plezier!

    Liefs Iep



    2 januari 2017

    IK doe ook heel graag mee! Wat een toffe pakketten! En gefeliciteerd met het 6 jarig bestaan van je blog!


    Dorien

    2 januari 2017

    Wauw wauw! Congrats! Ik volg je blog en insta (en inmiddels ook fb) al een tijd met super veel plezier! ‘s ochtends moet ik altijd haasten omdat ik toch nog net even een nieuw artikeltje op je blog wil lezen haha ;) Ik hoop dat je lekker door blijft gaan in 2017! Ik zou dolgraag dit pakket winnen, zitten super leuke dingen in! (houd je rekening met het feit dat lezers <18 kunnen zijn? Ik ben net gisteren 18 geworden dus dat is gelukkig geen probleem, yay )


    Léone

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd! Op naar de volgende 6 jaar, waarin ik met vele anderen kan genieten van je blog! Ik doe graag mee aan de actie, wat een leuk idee om jouw favorieten te kunnen winnen



    2 januari 2017

    Hoi Femke,

    Een hele dikke proficiat met je 6de blogverjaardag. Wauw, wat een mijlpaal! Daarnaast wens ik je ook een prachtig 2017 toe, dat het (opnieuw) een geweldig (blog)jaar mag worden.

    Vol trots kan ik zeggen dat ik je blog nu al anderhalf jaar volg en dat je nog steeds in mijn top drie van favoriete blogs staat! Doe zo voort, zou ik zeggen!

    Veel liefs



    2 januari 2017

    Wauw, je blogt 6 jaar, gaaf. De inhoud van t pakket is onwijs cool ennn veel!

    Ik doe graag mee en ik volg je op beide kanalen. Wens je veel succes verder. Ik ben benieuwd x



    2 januari 2017

    Gefeliciteerd lieve Femke! Ik vind het echt een toppakket, dus ik kan deze kans niet voorbij laten gaan en ga toch een poging wagen :) Ik volg je al op Instagram.



    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met de 6 jaar!
    De pakketten zijn heel leuk. On Top van Anna heb ik hier ook thuis staan en het is één van mijn favoriete boeken, vind het ook heel inspirerend.


    Jany

    2 januari 2017

    Wat een leuke spullen!♡ Ik doe graag mee!


    Pam

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd en ik doe graag mee! Ik volg je op Instagram :)



    2 januari 2017

    Wauwie, wat een toffe spullen allemaal. Ik heb On Top gelezen en vond het ook echt een topboek. Enorm inspirerend. Ben erg benieuwd naar het tweede deel. Leuk pakket heb je samengesteld. Echt op en top Femke!I doe dus heel graag mee. Op naar de volgende 6 jaar! <3 Xx


    Lisette Kleiweg

    2 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd , met (eigenlijk) beide blogjubilea ! Wat een prachtige verwenpakketten , ik doe heel graag mee !
    Volgen doe ik je al op Bloglovin , Facebook en Instagram :)


    Merel

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je blog. Wat lief dat je zo’n toffe winactie regelt voor je bezoekers. Ik doe graag mee. Ik heb geen instagram maar volg je wel al langere tijd via Facebook!


    Debbie

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd !! Wat een mijlpaal en wat een feest!!
    Super leuk dat je deze winactie doet en ik zou dit pakket ook heel graag willen winnen.
    Ik volg je al lange tijd op IG, Fb en Twitter, en vind het heerlijk om je blogs te lezen.
    Mijn jaar zou niet meer stuk gaan als ik dit pakket mocht winnen.
    Liefs Debbie.



    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je blog! Wat een mijlpaal! Jeetje de pakketten die je weggeeft zijn wel heel erg leuk, echt voor ieder wat wils! Ik maak graag kans en ben je naast dat ik je al op Instagram volgde ook gaan volgen op facebook!



    2 januari 2017

    Superleuk! Ik doe graag mee. Volgde je al op instagram, maar nu ook op facebook =)



    2 januari 2017

    Wauw zes jaar alweer! Ik kom hier nu bijna 3 jaar, nog steeds met heel erg veel plezier. Ik volg je al op beide kanalen en ik wil heel erg graag meedoen aan de winactie! Wat een geweldige pakketten met een awesome inhoud. Ik kan niet kiezen welk item ik het leukste vind maar de Wikkie mokken zijn toch wel geweldig. Fingers crossed!



    2 januari 2017

    Ja, ik doe zeker mee er zitten echt veel leuke spullen in!



    2 januari 2017

    Wauw wat een prachtige winactie heb je mogen opzetten! Ik ben gek op lezen en make-up en ik ben vooral ontzettend benieuwd naar de boeken van Anna Nooshin, als ik ze zou winnen scheelt mij dat weer kopen dat zou echt gewoon geweldig zijn! Ik volg je blog al erg lang en ben je nu ook gaan volgen op social media :)



    2 januari 2017

    Wauw gefeliciteerd Fem! Wat lang alweer. Ik ga eens gek doen en waag een kansje

    Liefs Ellen



    2 januari 2017

    Als allereerste gefeliciteerd met je blog! Zes jaar is al erg lang en dan dat je al 10 jaar blogt is helemaal lang. Ik volg je ook al een tijd erg graag :) Ik heb een vriendin die in Den Bosch woont en altijd als ik daar kom sleep ik haar mee naar hot spot waar je over hebt geblogd. Alleen het kattencafé heb ik haar nog altijd niet van kunnen overtuigen, misschien maar gewoon dagje Den Bosch met een vriendin die wel van katten houdt doen!

    Als tweede, gelukkig nieuwjaar! Da tje een ontzettend mooi jaar mag krijgen.

    Als derde, WAUW, wat een win actie. Over de hoeveelheid gafe producten ben ik al mega enthousiast, maar het feit dat je zelfs drie pakketten weggeeft vind ik echt bewonderingswaardig. Wat een ontzettend leuke winactie.

    Volgen doe ik je al op de sociale kanalen waar ik zelf ook op zit, dus het enige wat voor mij nog overblijft is duimen dat ik één van de gelukkige ben.

    Blijft vooral doorgaan met bloggen zolang je er nog plezier uit haalt, ik blijf je volgen :)


    Anita H.

    2 januari 2017

    En of ik hier graag kans op maak. Dat is nog eens een winactie…



    2 januari 2017

    Super leuke pakketten! Ik doe graag mee :) Ik volg je al overal! X Marloes



    2 januari 2017

    Allereerst van harte met je 6 jarige jubileum! Hoop dat ik zo ver kom <3 En doe heel graag mee voor het pakket, vooral de bekers zijn leuheuk! Wil ik wel een gesigneerde foto van Wikkie erbij als fan haha! ❤️


    Wende

    2 januari 2017

    Wauw 6 jaar alweer, gefeliciteerd!! Vier het graag met je mee ;) wat een gave spullen heb je verzameld. Succes met de volgende 6


    Sofie

    2 januari 2017

    Proficiat met het 6-jarig bestaan ! Lief dat je zulke grote pakketjes weggeeft, ik maak graag kans :)


    Marcha

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd 6 jaar alweer!! Dat voelt nog zo kort geleden zeg! Ik blijf je berichten altijd volgen:) xx!


    Manuela

    2 januari 2017

    Hoe tof! Een mooie mijlpaal! Well done Femke! Erg leuk dat ie dat met je volgers wil vieren. Ik doe mee!



    2 januari 2017

    Allereerst gefeliciteeeerd! Ik doe graag mee met de winactie. Ik merk echt dat je precies dezelfde smaak hebt als mij (of dan ik?) Alles in de pakketen is leuk! Ik volg je op Instagram onder de naam laarrrx


    Carolien

    2 januari 2017

    wauw wat een leuke pakketten ik vind vooral de gazen stolp van HEMA mooi om te zien ik waag graag een kansje voor zon mooi pakket te winnen ik volg je op fb en ig :D



    2 januari 2017

    Ik volgde je al een hele tijd via Facebook en Instagram. Komt dat eens goed uit ;) Gefeliciteerd met je blog!



    2 januari 2017

    Ohh wat een super leuke pakketten! Ik doe heel graag mee om kans te maken op een van de drie!.
    Ook van harte met je 6 / 10 jarige blog. Ik hoop dat je nog heel lang door gaat want ik lees je blog met veel plezier!
    (Op instagram ben ik @greengreensblue)



    2 januari 2017

    Allereerst een super fijn 2017 gewenst én proficiat met het 6-jarige bestaan van je blog! Wat een super leuk pakket heb je trouwens samengesteld, ik doe graag mee! :) Ik volg je via Facebook. #fingerscrossed

    Liefs,
    Florence


    Cynthia

    2 januari 2017

    Congrats! ik lees je blogs altijd graag & wat een onwijs leuke spulletjes voor in de pakketten!!

    Liefs Cynthia


    Jamie

    2 januari 2017

    Supertoffe winactie! Ik maak graag kans, ik volg je op beide social media kanalen en op bloglovin natuurlijk.
    Echt een leuk pakket, vooral de boeken van Anna Nooshin wil ik erg graag lezen, maar ik vind alles in het pakket geweldig!

    Ik volg je blog al erg lang, maar laat nooit echt een reactie achter.. Ttja, ik ben verlegen ;)
    Ik ben erg fan van je blog ♥



    2 januari 2017

    YAY! ♥ dit té gekke pakket bevat alle ingrediënten om even helemaal bij te komen van 2016, en 2017 fris en fruitig te beginnen.. de cocktailpot is ideaal; op zaterdag een yummy cocktail, op zondagochtend een healthy smoothie (:
    door de boeken laat ik me graag inspireren, een dosis do-ness komt wel van pas voor 2017! – thinking out of the box –
    de conditioner en shampoo lijken mij per-fect om mijn haar een boost te geven, de winter laat zo zijn sporen na.. en heel eerlijk? na alle feestmake-up kan ik ook wel een wash scrub mask gebruiken..
    de champagne (pink pleassure!) zorgt voor de nodige bubbels, en luidt 2017 op die manier lekker knallend in..

    hoop dat ik 1 van de gelukkige ben! hihi

    PS. essie nagellak voor essie!? do i need to say more.. een optimist dát ben ik! ennuh, ik zou ze alleen om de verpakking al willen in huis willen hebben.. daar heb ik stiekem (nagel)LAK aan!

    #keepupthegoodwork #bestwishes

    liefs, ♥
    xoxo


    carola

    2 januari 2017

    Wauw wat gaaf zeg!
    Ik ben al een tijdje nieuwsgierig naar het boek van Anna <3

    fijne dag!



    2 januari 2017

    Ik doe heel graag mee! Ik volg je al een tijd(je) via Facebook :) En uiteraard nog de beste wensen voor het nieuwe jaar!


    Jana

    2 januari 2017

    Bijna 10 jaar?! Impressive hoor chick! Volgens mij lees ik nog niet eens zolang blogs en dat doe ik toch al redelijk lang naar mijn gevoel! Blijven doorgaan zou ik zeggen ;D. Ik volgde je al via bloglovin en fb en doe graag mee hoor!


    Tessa

    2 januari 2017

    Oeeh wat leuk ! Gefeliciteerd! Ik doe graag mee !



    2 januari 2017

    Ahh gefeliciteerd! Wat een leuke pakketten, vooral die mokken zijn geweldig! Ik doe dan ook graag mee :) Ik volgde je al op Instagram en op Facebook!


    Lore

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met de zesde verjaardag van je blog! Supertoffe paketten ook, dus ik doe zeker mee. Ik volgde je al op facebook, instagram, twitter en bloglovin.


    Lore

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met de zesde verjaardag van je blog! Supertoffe paketten ook, dus ik doe zeker mee. Ik volgde je al op facebook, instagram en twitter.


    Liesbeth

    2 januari 2017

    wat een volhouder ben jij! 6 jaar alweer, van harte!
    Ik doe graag mee met de winactie en volg jou op Facebook.


    Hilde

    2 januari 2017

    Wauw, AWESOME! Wie wil dit nu niet winnen? Lekker begin van 2017 zou ik zeggen



    2 januari 2017

    Allereerst gefeliciteerd met het zesjarig bestaan van je blog! Graag doe ik mee aan deze winactie, wat een fijne spulletjes die je mag uitdelen zeg ✨


    Justine

    2 januari 2017

    done! ik doe zeeeer graag mee!!! proficiat!!


    Justine

    2 januari 2017

    done!!



    2 januari 2017

    Wauw, 6 jaar alweer, de tijd gaat snel hè? Gefeliciteerd! :D

    Ik lees je blog nu zo’n 2 jaar denk ik. Reageer niet zo vaak, maar lees wel meestal je artikeltjes :) Vind het ook superleuk om te zien dat de laatste tijd -naar mijn mening- je productfotografie nog beter is geworden, nice!

    Superleuke pakketten heb je weten te maken, ik maak graag kans ^^ Ik volg/like je pagina op Facebook (Alexandra Huijgens)! :)

    xx Alex


    G

    2 januari 2017

    Olala, natuurlijk doe ik mee ♥
    Wat een geweldig leuke box!
    Ik volg je op instagram, heb geen facebook….
    Xxx



    2 januari 2017

    Gelukkig nieuwjaar! En gefeliciteerd met je blogverjaardag! 6 jaar (of zelfs 10) is echt heel lang al! :) Ik ben benieuwd wat je allemaal weer gaat schrijven in je zevende blogjaar!
    Natuurlijk doe ik mee met de winactie, want: ZO TOF! Wat heb je er prachtige pakketten van gemaakt!

    (en ja ik volg je op Instagram en op Facebook)


    Ilse

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd! En wat een leuke actie zeg, ik doe graag mee. Ik volg je al langere tijd op instagram, hoop dat ik iets win. Leuke spulletjes! Heel veel succes voor in de toekomst!


    Joanne

    2 januari 2017

    Wauw! Wat een giga actie! En uiteraard gefeliciteerd! Time flies when you’re having fun. :)
    Het hele pakket is natuurlijk awesome, maar vooral de wicky mokken zijn geweldig. Ik ben van plan dit jaar op mezelf te gaan wonen en ben al een tijdje bezig met het verzamelen van mijn uitzet. Ik ben al druk in de weer met het verzamelen van een bonte theemokken collectie omdat ik niets zo gezellig vindt als een aanrechtkastje vol mokken die eigenlijk niet bij elkaar passen, maar samen de regenboog nog net niet out shinen. :)
    Daarnaast heb ik een boekencollectie van 450+ boeken, maar de bovengenoemde boeken heb ik niet in mijn bezit! Maar wil ik nog wel erg graag lezen. De rest van het pakket vind ik uiteraard ook buitenproportioneel geweldig, maar vooral die mokken en de boeken doen het ‘m voor mijn kleurrijke-theemokken-en-boekenliefhebbende hart. :D
    Uiteraard volg ik je zowel via FB als via Instagram (mijn account heet WritingAnn).



    2 januari 2017

    Ik volg je nog niet zo lang, ik denk 3/4 jaar. Maar ik kijk bijna iedere dag even hier en je bent wel een van mn favoriete geworden! Gefeliciteerd! Ik doe mee!! Xx



    2 januari 2017

    Wauw bestaat je blog al zo lang? Gefeliciteerd met de 6e blogverjaardag! Hopelijk mogen er nog veel mooie jaren bij komen.

    Deze winactie is echt super gaaf. Ik doe graag mee.
    Ik volg je ook op instagram (liekevv24) en facebook (lieke van veen)


    Ilonka

    2 januari 2017

    Je winactie is er inderdaad een om voor te gaan! Ze zien er echt prachtig uit! Super leuk
    En gefeliciteerd met je 6e blogverjaardag



    2 januari 2017

    LEU-HEUK!!! Hehe;-) Natuurlijk doe ik mee!☺
    -Xje-


    Romy

    2 januari 2017

    Wat een gave winactie! Ik volg je op Instagram en Facebook. Ik doe heel graag mee!



    2 januari 2017

    woahh awesome ik doe zeker weten mee :D ik volg en like via IG en FB! <3


    Tine

    2 januari 2017

    Superleuk pakket! Ik doe graag mee :)
    Ik volg je op insta!



    2 januari 2017

    Super leuke winactie, ik doe mee!

    xx


    Eveline

    2 januari 2017

    Allereerst gefeliciteerd met je jubileum! En wat een toffe pakketten verloot je :) Daar doe ik natuurlijk graag aan mee, en ik volg je dan ook op Facebook, Instagram (River_the_Cat_) en Twitter (@_eefj).


    Iris

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd! Xx


    Eva

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd & de beste wensen! Wat leuke winactie zeg



    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met je jubileum! Ik volg je blog met veel plezier en doe graag mee met deze toffe winactie ❤️



    2 januari 2017

    Wauw, ik kan niet niet meedoen aan deze winactie! (je snapt ‘m? ik doe dus (natuuuurlijk) mee). Gefeliciteerd met je blogjubileum en op nog heel veel jaren vol blogplezier! Even mijn complimenten trouwens voor de pakketjes die je hebt samengesteld, ze zijn oprecht zó leuk. Ik volgde je al op Instagram en sinds enkele seconden like ik je ook op Facebook, hihi. Liefs!


    Rosalie

    2 januari 2017

    Wauw zes jaar!! :o Ik vind je blog mega leuk, je artikelen vrolijken me altijd op & zijn altijd heel inspirerend! Deze pakketten zijn ook weer heel leuk(en het zijn er 3!) Alles spreekt me wel aan (behalve de champagne, die gaat naar mijn ouders aangezien ik 14 ben), dus ik begin nu alvast met duimen! (Ik volg je op insta en fb)



    2 januari 2017

    Ik wil zo graag winnen! Proficiat met je blogjaardag. Geniet ervan en koop een cake


    Sophie

    2 januari 2017

    Wow, wat een feest! het zijn super mooie producten en 6 jaar bloggen is dat ook wel waard (of 10 jaar). Ik volg je nu ook op instagram! Ga vooral nog lang door met bloggen en op naar de volgende mijlpaal❤


    Tamara

    2 januari 2017

    Haha, toen ik de titel las en de Essie nagellak zag, dacht ik: die moet ik hebben! Toen er vervolgens nog veel meer bij in bleek te zitten werd het alleen maar beter :) Ik volg je op Facebook en Instagram!



    2 januari 2017

    Wauw! Wat een leuke winactie! Ik doe heel graag mee! :) Ik volg je op instagram!



    2 januari 2017

    Wat een super leuk pakket heb je samengesteld! ik doe graag mee met deze actie. Nog gefeliciteerd met het 6 jarige bestaan van je blog :D.


    Tessa

    2 januari 2017

    Wat een leuke winactie!
    Gefeliciteerd met je blogverjaardag!
    Ik doe graag mee


    Robin

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je blog! Een hele tijd alweer zeg.
    Ik waag natuurlijk graag een gokje voor zo’n mooi pakket :)



    2 januari 2017

    Allereerst van harte gefeliciteerd met je blog verjaardag! Ik zat zondag terug naar huis in de auto nog te denken dat ik je daarmee gewoon niet gefeliciteerd had. Dom dom dom!!
    Wat een gaaf pakket geef je weg Fem! Ik maak graag een kansje. Vooral Book of Do-ness lijkt me erg leuk!! En de tea tree lijn is inderdaad erg fijn.
    Nou meis, nog vele jaren er bij!


    Marilou

    2 januari 2017

    Wauw, gefeliciteerd met je jubileum (en de samenwerking met deze mooie merken)! Ik heb geloof ik nog nooit zo’n grote winactie gezien, haha. Supervet! Ik ben benieuwd naar de Essie lakjes, aangezien geen enkel merk me het tot nu toe gunt om langer dan één dag mooie nageltjes te hebben :(

    Ik doe dan ook héul graag mee. Volg je op Insta en Bloglovin’


    Marrit

    2 januari 2017

    De eerste reactie die bij mij op kwam was, dit keer sla ik over en laat ik een ander meer kans maken. Totdat ik de foto zag van de Wikkie mokken. Want: voorliefde voor mokken + voorliefde voor katten = puuurrrrrrfect!
    Dus bij deze wil ik alleen al heel graag meedoen voor die mokken! :)


    Maike

    2 januari 2017

    Wauw, gefeliciteerd met de 6 jaar, wat een lange tijd! Ik ben heel benieuwd naar alle producten uit de pakketten, en doe dus graag mee! Ik volg je op Instagram.
    Liefs, Maike


    Pauline

    2 januari 2017

    Profociat met je blog verjaardag :D ik hoop nog vele ele jaren met leuke en unieke blogposts te lezen. Alvast een spetterend 2017.



    2 januari 2017

    Wow, een mooi jubileum met een mooie winactie. 6 jaar alweer, gefeliciteerd! Ik volg je al minstens net zo lang en geniet nog steeds van al je toffe ideeën, keep them coming! :)



    2 januari 2017

    Waaaajoooo, wat een heerlijk pakket! Zo’n pakket zou meer dan welkom zijn nu ik ziek thuis zit. Leesvoor en to-do tips zijn altijd welkom om nog maar te zwijgen over de andere leuke goodies.

    Oh, en van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag en de beste wensen voor 2017. <3



    2 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd!!! Ik wil heel erg graag winnen, want de pakketjes zijn uitermate gaaf! ❤ Facebook en Instagram zijn in The House hopelijk komen er nog veel jaren bij xxx


    Nadine

    2 januari 2017

    Ik doe graag mee!! Ik volg je op instagram en facebook! Leuke actie!!


    Thessa Nijmeijer

    2 januari 2017

    Congrats! En ik doe natuurlijk graag mee :)


    Nienke

    2 januari 2017

    Wow zes jaar alweer. Wat vliegt de tijd.
    Leuk dat je verwenpakketten gaat weg geven met spullen die je zelf ook graag zou willen. Dat maakt jou bijzonder.
    Veel succes met alles en ik blijf je zeker volgen


    Anita te Gussinklo

    2 januari 2017

    Gefeliciteerd, 6 jaar wat een tijd alweer.
    Ik hoop dat je nog lang blijft bloggen,want ik geniet altijd van je artikelen.Ik volg je dan ook op oa Bloglovin,Facebook,Twitter & nu ook Instagram.Graag maak ik kans op zo’n GE-WEL-DIG pakket.


    Ilse

    2 januari 2017

    Onwijs leuk! Van harte met de 6 jaar! En ik doe sowieso mee!


    Anne

    3 januari 2017

    Wat een gave pakketten, ik doe graag mee! Hopelijk nog vele blogjaren


    Henrieke

    3 januari 2017

    Superleuk die winactie! Ik wil graag meedoen!



    3 januari 2017

    Felizz enne…ga zo door ! Ik doe graag mee voor dit mooie feestelijk,pakket !



    3 januari 2017

    oj sta op instagram onder Momzymom !


    Nicky Theunissen

    3 januari 2017

    Zooo dat zijn al veel reacties! Van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag! :-)

    Ik heb een paar jaar geleden voor het eerst een reactie op je blog achtergelaten, om te vertellen dat ik je al volg sinds live.love.laugh (heb je toen ook nog benoemd in je weekoverzicht, haha). Nu zie ik tien jaar staan en voel ik me toch een beetje gegeneerd, stiekem ;-). Tien jaar is echt bi-zar lang. Maar ik blijf het leuk vinden om je stukjes te lezen en om te zien wat je allemaal doet. Zo tof dat je je dromen hebt waargemaakt!

    Hoe dan ook, ik doe mee met de winactie! Heb met de staatsloterij ontiegelijk naast de pot gepist en probeer daarom mijn vriend te strikken om dit jaar met me te trouwen (bij pech in het spel gewoon maar geluk in de liefde afdwingen). Vrees dat dat niet gaat lukken helaas, dus dan nog maar één poging in het spel ;-)


    Patricia Jongboom

    3 januari 2017

    Wauw helemaal te gek ik zou graag een mooi pakket winnen er zitten geweldige producten in ik like ook op facebook


    Nene

    3 januari 2017

    Gelukkig nieuwjaar en gefeliciteerd!
    Wat een mooie pakketten, ik doe graag mee, en volgde je al op Instagram :)


    Sonja de Jager

    3 januari 2017

    Daar hoef ik niet lang over na te denken,
    Ik zou mijn dochter graag zo’b pakket willen schenken.

    Omdat ik van haar hou en ontzettend trots op haar ben,
    Zij is namelijk de beste vrijwilligster die ik ken.

    Iedere vakantie en ieder vrij uur,
    Gaat zij voor de dieren door het vuur.

    In ons dorp, op de kinderboerderij,
    Maakt zij de dieren en bezoekers ontzettend blij.

    Geld ontvangt zij voor dit dankbare werk niet,
    Maar ik zie dat zij er volop van geniet.

    Ik waardeer dit enorm van haar,
    En wil dat graag kenbaar maken met dit gebaar.

    Dus mocht ik deze geweldige prijs winnen,
    Dan kan ik geen betere kandidaat dan mijn dochter verzinnen.



    3 januari 2017

    Ah, heel leuk! Ik doe zeker mee. En gefeliciteerd! :)


    Annika de Witte

    3 januari 2017

    hee ik ken je blog nog niet super lang maar jou wel al wat langer en ik vind je blog heel leuk en daarom doe ik mee en gefeliciteerd met je 6jarig blog en nog een happy nieuw year

    xxx je soort van nichtje


    Lisa

    3 januari 2017

    Wat een super leuke winactie!
    Ik vind je blog erg leuk, en ik volg je hierom dan ook al een tijdje.
    “The book of do-ness” lijkt me een super tof boek. Ik hou er ook van om dingen te doen die je normaal misschien niet eens bedenkt!
    Ik ga duimen :)

    Ps. Ik volg je op Instagram (@xlisavdbor)



    3 januari 2017

    Gefeliciteerd en wat een super gave pakketten!! Ik doe dus graag mee :) Ik volg je al op alle kanalen!



    3 januari 2017

    Wauw, wat een te gekke winactie! Echt stoer dat je al 6 jaar blogt! Gefeliciteerd! Ik volg je, al een hele tijd met veel plezier, op Facebook en Instagram! <3



    3 januari 2017

    Ik doe héél graag mee! Ik volg je al een lange tijd op Bloglovin’ en was meteen enthousiast toen ik deze winactie voorbij zag komen. Wat een leuke spulletjes allemaal :)


    Eva

    3 januari 2017

    Heeiiii ik wil HEEL graag winnen want er zitten alleen maar GEWELDIGE producten in!!!!!! Xxxxx



    3 januari 2017

    Oh my god Femke, dit is het meest FAN-TAS-TISCHE pakket dat ik ooit heb gezien! Maar voordat ik helemaal doorsla op die geweldige cadeaus wil ik je natuurlijk eerst feliciteren met je prachtige blog. Ik volg je al een paar jaar (op alle kanalen) vanwege vooral je prachtige foto’s in combinatie met je leuke schrijfstijl. Je bent echt mijn voorbeeldblogger! Hopelijk kan je me de komende jaren weer inspireren. Heel veel succes voor in de toekomst en ik ga heeel hard duimen! Liefs!


    Nicole

    3 januari 2017

    Gefeliciteerd met je blog-anniversary. Dit pakket is zo leuk samengesteld! Vooral die kittymokken moet ik hebben :D. Ik volg je op instagram. X



    4 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd met je 6e blogjaardag!!! Wat een geweldig toffe pakketten! Natuurlijk doe ik heel graag mee. Ik volg op Instagram (@paramara1982) & FB (Tamara Mara Großmaul)



    4 januari 2017

    Wat een super leuk pakket. Ben heel benieuwd naar dat boek on top van Anna. Ik doe graag mee en volg je op IG.


    May

    4 januari 2017

    Ahw super leuk! Ik doe zeker mee en nog gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan!! :)


    Yvonne

    4 januari 2017

    Gefeliciteerd!! Ik zou supergraag winnen


    Kristel

    4 januari 2017

    Gefeliciteerd met de verjaardag! Ik heb geen instagram dus volg je alleen via Facebook maar hoop toch mee te kunnen dingen naar je prachtige weggeefpakket <3 Groetjes



    4 januari 2017

    Gefeliciteerd!!! Ja ik doe graag mee met deze leuke winactie!!



    4 januari 2017

    Super tof pakket en ik doe graag mee :)



    4 januari 2017

    Wauw, wat een ontzettend toffe winactie! Ik volg je al langer op Instagram en daar zag ik deze winactie voorbij komen. Dus ik moest wel een kansje wagen :-) Ik doe heel graag mee!


    Margo

    4 januari 2017

    Proficiat! Ik doe graag mee.


    Sohniet

    4 januari 2017

    Alles is mogelijk, toch?


    Bea

    4 januari 2017

    Leuke winactie! Ik loot graag mee.


    Jolanda

    4 januari 2017

    Prachtig pakket! Natuurlijk doe ik mee.


    Jeanne

    4 januari 2017

    Gefeliciteerd!!! Ik loot graag mee voor deze mooie priijs.


    Renée

    4 januari 2017

    Ik waag graag een kansje!



    4 januari 2017

    Jeetje wat veel reacties! Toch doe ik even mee hoor! Wat een leuke pakketten heb je samengesteld. Ik volgde je al op beide kanalen :)



    4 januari 2017

    Ik doe graag mee voor zo’n heerlijk verwenpakket


    Britt

    4 januari 2017

    Oh ik doe heel heel heel erg graag mee! Ik zou namelijk een deel aan mijn moeder en zusje en een lieve vriendin willen schenken. Als er dan nog iets voor mezelf over blijft is dat leuk, maar dit pakket zou heel fijn zijn om uit te delen aan mensen van wie ik houd en die ik heel dankbaar ben. Ik volg je op Instagram (blanketofsky).


    Danique

    4 januari 2017

    Wat een gave winactie! Ik volg je al een tijdje en ik ben erg van fan je blog. Ik volg je ook op je beide kanalen! Het is een superleuk pakket. Veel succes!


    Lisanne Boem

    4 januari 2017

    Wat een heerlijk pakket ♥ Ik word van het pakket spontaan vrolijk en het is echt een pakket dat helemaal bij mij past, als ik win zou ik mijn blijheid niet op kunnen zooo geweldig ♥ ♥ ♥


    Anneliese de Waal

    4 januari 2017

    Ik doe graag mee voor het verwenpakket, een geweldig pakket om te winnen, zou super zijn om te winnen !!.

    Groetjes van,
    Anneliese de Waal
    :)



    4 januari 2017

    Dit is het perfecte verjaardagskadootje voor mezelf! 30 and fabulous! Veel succes allemaal. X Vera


    Anniek

    4 januari 2017

    O wauw wat superleuk! Van harte gefeliciteerd en natuurlijk doe ik graag mee ☺️



    4 januari 2017

    Wauw wat een leuke actie! En zes jaar?! Holymoly! Ik heb nog heel wat jaartjes te gaan dan. Haha :) Ik volgde je al op beide kanalen!


    Nadine

    4 januari 2017

    Leuke actie! en natuurlijk gefeliciteerd! Meer dan logisch erg leuke blog en heerlijke schrijfstijl, ga zo door!


    Sanne brattinga

    5 januari 2017

    Ik volg je zeker op facebook :) super leuk!! gefeliciteerd, op naar de volgende 6 jaar



    5 januari 2017

    Gefeliciteerd, gefeliciteerd. Wat een Giga-geweldige pakketten, echt niet verkeerd! Het lijkt inderdaad wel een beetje op Oprah ;) Ik “volg” je blog maar zit niet op instagram of facebook, tja. Toch doe ik graag mee voor deze fantastische items?!! Daarvan word iedereen een ontzettend vrolijk mens :D


    Esther

    5 januari 2017

    Wat een leuke actie en wat leuke producten allemaal! Ik doe er heel graag mee, fingers crossed :-):-)


    melissa

    5 januari 2017

    wat een supergave winactie; ik doe natuurlijk heel graag mee, wat een geweldig pakket en uiteraard volg ik je via bl/fb en instagrm. liefs melissa


    Margret

    5 januari 2017

    Na een hele zwarte periode waarbij ik de liefste man (en papa van onze dochter) verloor, heb ik mezelf beloofd om vanaf 2017 beter voor mezelf te gaan zorgen. Dit pakket met fantastische producten gaat mij daar zeker enorm bij helpen. Ik maak dus graag kans.



    5 januari 2017

    Gefeliciteerd met je 6 jarige bestaan.
    Wat een leuke site heb je.
    Doe heel graag mee!


    Tessa

    5 januari 2017

    Wow wat een fantastisch pakket! Tuurlijk wil ik dat winnen!


    Jelmar

    5 januari 2017

    Gefeliciteerd met je jubileum! Tijd vliegt voorbij he?! En jeetje, zo lijk je echt oprah wel!! Wat een supergave prijspakketten zeg. Ik doe graag mee als 30er. Maar he, 30 is het nieuwe 20. Ben ook zeer benieuwd naar het boek van Anna Nooshin. Nogmaals gefeliciteerd hoor!



    5 januari 2017

    Gefeliciteerd met je blog! 6 jaar wow, wat een tijd! Heel veel liefde voor de Tea Tree 3-in-1 Wash Scrub Mask en de mokken van Wikkie. Wat een fantastische pakketten en ik maak graag kans <3


    Kirsten

    5 januari 2017

    Gefeliciteerd, 6 jaar alweer :) Wat vliegt de tijd toch snel voorbij, ik geniet erg van je vlotte schrijfstijl en leuke (Wikkie) foto’s. Dus keep up the good work. Ik wil heel graag meedoen voor zo’n propvolle collectie goodies. Heb geen vrienden of familie dus met Sint en Kerst waren er geen pakjes, terwijl ik juist zo blij word van een leuk kadootje. Durf ik hardop te dromen?



    5 januari 2017

    Jeeej!! Gefeliciteerd met je jubileum :) Ik zal je met veel liefde blijven volgen en ik wilde je bij deze wel even vertellen dat je mij met je verslag en eerlijkheid over je reis naar New York flink hebt geïnspireerd. Ik heb na het zien van jouw ervaringen namelijk definitief besloten om in mijn eentje mijn familie in Australië volgend jaar een maand lang te bezoeken. Uiteraard zal ik Perth (de plek waar ik heenga) tijdens de reis ook in mijn eentje gaan verkennen! Ik volg je uiteraard al op Facebook (Patricia M) en Instagram (patricia_mcurl)


    Lies

    5 januari 2017

    Super leuke actie zeg! Ik doe heel graag mee! (in volg je op instagram en bloglovin)



    6 januari 2017

    Wauw gefeliciteerd! 6 jaar bloggen is al echt een mijlpaal. Ik zou graag mee willen doen aan deze winactie – wat een boel leuke spullen! – en volg je op Instagram (@Jenblogt) en Bloglovin (Jennnifer de Smidt).


    Melanie de Booij

    6 januari 2017

    Ik zou graag meedoen aan de winactie! Dan kan ik mijn moeder verassen met een leuk cadeautje, omdat 2017 niet zo goed begonnen is voor haar. En wauw, gefeliciteerd! 6 jaar alweer! Iedereen heel veel succes die meedoet!


    Angela

    6 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd met het zes-jarig bestaan van Younique!
    Ik wil ook heel graag een kansje wagen <3
    Volg je via FB


    Marlon van der leest

    7 januari 2017

    Gefeliciteerd! Ik doe dolgraag mee! Ik volg je op FB en IG, geliked en gedeeld!



    7 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan! Wat geef je onwijs leuke pakketten weg, ik hoop van harte dat ik win!

    Groetjes, Eline

    Ps. Ik volg je nu op instagram! (Klik op de link voor mijn profiel)


    Cheyenne

    7 januari 2017

    Gefeliciteerd met je blog verjaardag . Super leuk om te zien dat het zo goed gaat met je blog en het blijft leuk om te lezen . De paketten zijn stuk voor stuk geweldig super leuk dus ik doe graag . Ik volg je Via Facebook (Cheyenne Jansen en via instagram (Cheyenne_silvana

    Groetjes,

    Cheyenne


    Kimberly

    8 januari 2017

    Superleuke winactie, wat een mooie pakketten! Naar het boek ‘On top’ was ik al heel benieuwd, maar het is er nog niet van gekomen om het te lezen.. Hoef Antarctisch zou het zijn om dit te winnen?! ;) het ‘book of do-ness’ lijkt me ook heel erg leuk! En ja, lakjes van Essie zijn altijd een goed idee ;) ik denk dat het intussen wel duidelijk is dat ik helemaal verkocht ben en dus graag mee doe! (Ohja, ik volg je op facebook)


    Annet

    8 januari 2017

    Hieperdepiep hoeraaaa! Gefeliciteerd! Ik vind het zo knap dat je het vol kan houden! Want het is echt best pittig iedere keer weer iets leuks en inspirerend te bedenken! Dat kun jij! Je inspireert mij en schrijft over dingen die je tegenkomt in het leven! Heel fijn en knap! Op naar de 10! En je pakket is fantastisch! Kan Nu al niet wachten! Liefs, Annet


    Patricia

    8 januari 2017

    Het duurde ongeveer 3 dagen voordat ik naar dit reactievak gescrolld was, maar ook ik doe graag mee! Gefeliciteerd met je blogverjaardag, wat ontzettend leuk dat je het al zo lang doet! Ik word vooral altijd heel blij van je things that made my week, dat is iedere zondagochtend weer een feestje!



    8 januari 2017

    Wat een heerlijke pakketten heb je samengesteld.
    Ik doe graag mee! Ik volg je zowel via Instagram als op Facebook.



    8 januari 2017

    Supertof, ik doe heel graag mee! Je hebt al heel veel deelnemers zie ik, maar een kansje wagen moet altijd kunnen =D


    Mai

    8 januari 2017

    Wauw ik doe mee! Ik volg je op instagram:) en wat een leuke dingen kan je winnen zeg?!



    8 januari 2017

    Ooh wat leuk! Ik wil zeker meedoen, lijkt me echt geweldig! Wat cool dat je al 6jaar blogt, de tijd gaat echt zo snel! Zeker blijven verder bloggen, je bent altijd zo een goede bron van inspiratie geweest voor me.


    will

    8 januari 2017

    Allereerst gefeliciteerd met het zesjarig jubileum.
    Graag had ik meegedaan met deze leuke actie, maar ik heb geen instagram en Facebook.
    Ik volg alleen op Bloglovin.



    8 januari 2017

    Hey!

    Van harte met je jubileum! Het zijn al heel veel jaren. Zelf droom ik er van om een blog te onderhouden maar heb er nog wel moeite mee….
    Keep blogging.

    Dit pakket ziet er super fijn uit! Leuk fat het een geslaagde actie is gezien alle reacties,heel leuk!

    Groetjesss


    Jeske

    9 januari 2017

    Ik doe heeeeel erg graag mee! :-)


    Lotte

    9 januari 2017

    All done! :) Superleuke pakketen, dus ik doe -natuurlijk- mee! En wauw gefeliciteerd met je blog!! :)


    Rozemarijn

    10 januari 2017

    Nou, ik snap wel waarom je hier al een tijd naar uitkeek, wat een mooie pakketten. Van harte gefeliciteerd met het jubileum.



    10 januari 2017

    Gefeliciteerd met je 6-jarig (of 10-jarig ;) blogjubileum! Wat een tijd zeg… Wat een leuk pakket. Niet alleen de producten, maar ook de boeken maken me echt nieuwsgierig. Ben vooral benieuwd naar het boek van Sara van de Ven. Ik volg je momenteel alleen via Twitter, Youtube en Bloglovin (Fb geeft aan dat je pagina niet bereikbaar is!)


    Marian B

    10 januari 2017

    Gefeliciteerd! Wat een super pakket! Hier ga je zeker een paar mensen heel blij mee maken, mij hopelijk ook ;-) Volg op Bloglovin en Youtube, Facebook ging niet goed …


    Sharon

    10 januari 2017

    Oh wat een mooi pakket! Ik doe heel graag mee :) Gefeliciteerd met je jubileum! <3


    Lynn

    10 januari 2017

    Al 10 jaar?!! Proficiat! Woow dan was je waarschijnlijk 1 van de eerste blogsters ooit xD Ik doe heel graag mee voor dit prachtige pakket!!


    Marjolein

    11 januari 2017

    Gefeliciteerd met dit jubileum! Ik zou graag kans maken :) Ik volgde je al op Insta en Facebook!



    11 januari 2017

    Van harte met je jubileum :D Ik zou graag kans maken op deze bijzondere kadootjes pakketten. Mijn kamer is zo saai en gedateerd, kan wel een opfrisbeurt gebruiken, fingers crossed!



    11 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd! Ik houd van ‘Things that made my week’. Moet er altijd om glimlachen. Keep on blogging!


    Sanne

    11 januari 2017

    Wow wat een pakket! Ik volg je via Instagram! Liefs, Sanne.



    12 januari 2017

    Wauw wauw wauw! Wat een onwijs gave actie is dit zeg, echt een geweldig begin van dit nieuwe jaar. Allereerst van harte gefeliciteerd met je blogverjaardag en natuurlijk doe ik heel graag mee. Ik ga je volgen en natuurlijk duimen..


    Fran

    12 januari 2017

    Wat een onwijs gaaf pakket! Echt alles in het pakket is super goed uitgezocht én leuk! Gefeliciteerd met de verjaardag van je blog!
    Ik waag mijn kans voor de winactie, ik volg je op Instagram. ♥
    Groetjes xx


    Sabine Flothuis

    12 januari 2017

    Zooo, wat een prachtige pakketten! Daar maak ik natuurlijk heeeeel graag een kansje op :)

    Op instagram volgde ik je al en nu ook op Facebook….NU maar duimen!!



    12 januari 2017

    Wow, wat een topactie! Ik doe graag mee.
    Ik volg je op Instagram en FB.


    Shirley Viswat

    12 januari 2017

    Waaauw, super leuk! Ik doe zeker mee. Gefeliciteerd met je 6/10 jarig bestaan! Ik volg je op Instagram! :)


    Jennifer Lee

    13 januari 2017

    Ik doe echt super graag mee! Een enorm leuk pakket. Fingers crossed! <3


    sofie vlemincx

    13 januari 2017

    Allereerst proficiat met je 6 jarig bestaan :p
    ik zou dit pakket heel graag winnen om cadeau te doen aan mijn lieve mama ik ben nogal een klungel dus je kan je voorstellen dat ze nogal gek word van mij daarom dat zoon verwenpakket een ideal cadeau zou zijn kan ze even relaxen haha

    duimen maar dus

    groetjes sofie


    Lonneke

    15 januari 2017

    Leuke pakketten heb je samengesteld! Ik doe graag mee. Gefeliciteerd ook met het 6 jaar bestaan van je website :). Werkt die Shampoo/conditioner ook echt goed tegen statisch haar? Mijn haar is zo statisch dat je zelfs van die ‘elektrische geluidjes’ (hoe heet dat :p?) hoort wanneer ik het borstel, en daarna zie ik er dan uit als een egel die zijn stekels opzet :”) Als dit goed werkt zou dat heel fijn zijn haha



    15 januari 2017

    Van harte gefeliciteerd met je blog! Wat een geweldige winactie, wauw! Ik doe natuurlijk nog even mee :-) Ik volgde je FB en Instagram trouwens al. Succes iedereen!



    15 januari 2017

    Ik volgde je al op zowel Facebook als Instagram. Wat een grandioze pakketten heb je samengesteld! :-) Mocht ik er één winnen: On Top heb ik al, dus daar kan je dan beter iemand anders blij mee maken. ;-) #duimt #karmapuntenverzamelen


    Celina

    15 januari 2017

    Gefeliciteerd met je blog!
    En wat een super gave pakketten geef je weg ♡♡ ik maak echt heeel graag een kansje!!


    Mieke Stam

    17 januari 2017

    Gefeliciteerd met je jubileum! dat er nog vele jaren mogen volgen :) En wat een prachtige pakketten geef je weg, ik waag heel graag een kansje <3


    Adriana de Ruiter

    17 januari 2017

    Gefeliciteerd! 6 jaar is écht iets waar je trots op mag zijn, je hebt iets moois opgebouwd! Mensen om mij heen zijn blogs, vlogs en meer gestart en gestopt in die tijd, dus dit mag je zeker ook zélf even vieren hoor!!!

    Wat een geweldige winactie organiseer je!! Ik doe heel graag mee! Sinds de komst van onze pleegwondertjes, is budget om mezelf af en toe te verwennen er niet meer… :( Op zich natuurlijk geen wereldramp, maar als ik dan dit pakket bekijken!!! Die mokken zijn mijn absolute favoriet!! Ik zou daar graag op de dagen dat ik de druk een beetje veel vind, lekker een kop thee voor mezelf in maken als dagelijks verwenmomentje! <3 En dan zijn de mokken nog maar een begin, heerlijke verzorgingsproducten, de lekker luxe nagellak én de mooie potten!!! Ik ga hopen op een flinke dosis geluk! :)

    Ik wens jou nog zéker 6 fantastische blogjaren waarin je mij en heel veel andere mensen zult blijven inspireren, vermaken en verrassen! En ook wens ik je toe dat je een fijn feestje viert om dit moment écht te vieren!



    18 januari 2017

    Allereerst, van harte gefeliciteerd! En wat een prachtig pakket! Ik doe graag mee ❤ Ik volg je op Instagram, daar heet ik @lookingudrun ❤


    Jo

    19 januari 2017

    Gefeliciteerd van harte gefeliciteerd!!! Echt niet verkeerd, deze prachtige pakketten spreken me aan. Dus vandaar dat ik een gokje waag eraan. En eindelijk eens een reactie achterlaat op je leuke blog. Eens moet de eerste keer zijn toch?! Helemaal mijn dingetje is je schrijfstijl en foto’s. Dus hoop ik op een positieve ontzettend geweldige verrassingsdoos. Dat maakt mijn jaar al meteen helemaal goed. Dat was het zo’n beetje, een lieve groet!


    Mabel

    19 januari 2017

    Ten eerste…. GEFELICITEERD! Ik hoop dat je dit nog vele jaren kan doen :)
    Ik zou het leuk vinden om mee te doen, echt super mooie pakketten zeg. Ik doe meeeee


    Karen

    20 januari 2017

    Wat een geweldig GROOT pakket! Super leuk dat je het weggeeft. Veel plezier en succes met je Blog!


    Claudia Diependaal

    20 januari 2017

    Ik kom mijn kansje wagen. Wat een mooi pakket.


    Lynn van Oosten

    20 januari 2017

    O.O o wauw, wat een fantastisch pakket!! ik ga gelijk je instagram volgen! want facebook heb ik niet….
    En hartelijk gefeliciteerd met je jubeleum!! hopelijk kan je nog vele jaren doorgaan.

    groetjess lynn


    Maeike

    21 januari 2017

    Wow al 6 jaar, dacht dat ik je al een hele tijd volgde maar nog lang geen 6 jaar! Hoop dat je nog lang doorgaat met bloggen want ik lees je stukken met heel veel plezier!



    21 januari 2017

    Nog van harte gefeliciteerd met je blog en wat een mega gaaf pakket geef je weg, heel graag maak ik kans
    Groetjes Irene


    Kristel

    21 januari 2017

    Proficiat!!! En bedankt dat je ons de kans geeft om zo’n prachtige hebbedingetjes te winnen! Xx


    Mendy

    21 januari 2017

    Gefeliciteerd met je 6de blog verjaardag. Ik doe heel graag mee.


    Caroline

    21 januari 2017

    ♬Lang zal die bestaan, lang zal die bestaan in de gloriaa♪haha Meid van harte met het 6-jarig bestaan van je blog en zoals je zingt/leest, hij zal vast nog wel lang bestaan. Wat leuk dat je dit doet, ik doe graag me! Handige en leuke producten zeg! Pluizig kopie heb ik helaas ook last van, Frieda knapt het vast weer helemaal op. Je maakt me echt nieuwsgierig naar die scrub! Aangezien ik bijna elke week wel een kop laat vallen kan ik wel een nieuwe gebruiken omdat ze zo leuk zijn doe ik er juist extra zuinig mee ;) Soms heb je het zo druk maar vaak ook zo’n moment waarop je denkt; Wat moet ik nou ooit gaan doen(verveling heerst) oplossing: pak het boek of Do-ness erbij! Je hebt helemaal gelijk wat een inspirerend persoon is Anna, ik ben haar anders gaan zien sinds ze meedeed met expeditie robinson. Ik zou graag kennis willen maken met haar vele inspiratiebronnen. Ps ga zo door hè anders kan ik niet meer zingen voor een 10-jarig bestaan ;) groetjes en nog een dikke kus,


    Grete Karina

    21 januari 2017

    HOERA !!!
    Gefeliciteerd met je 6e blog-verjaardag en ik loot heel graag mee!


    Katy

    21 januari 2017

    YAAY! Gefeliciteerd met je ‘blog-jubileum’! Ik doe graag mee met de winactie, wát een toffe pakketten! Fingers crossed! X


    Mandy

    21 januari 2017

    Van harte Gefeliciteerd met het 6-jarig bestaan van je blog! :-D

    Ik ben zelf ook echt een katten liefhebber en vind de blogs erg leuk om te lezen! <3 Foto's zien er ook super inspiring uit en maakt het leuk om verder te lezen! En hoe waanzinnig is het weggeven van deze producten. Super leuk!


    Marie Van Mol

    21 januari 2017

    Ik doe mee!♡


    Sharon

    21 januari 2017

    Gefeliciteerd met je jubileum!

    Ik maak graag kans op je traktatie!


    Karlijn

    21 januari 2017

    Wat een leuke spulletjes heb je verzameld zeg! En gefeliciteerd met alweer 6 jaar younique! hopelijk nog veeeeele jaren erbij. Ik doe zeker mee :)



    21 januari 2017

    Ik ben al heel lang een stille volger, tijd om me bekend te maken haha! Ik was op deze pagina naar beneden aan het scrollen voor al die mooie spulletjes, maar er kwam gewoon geen eind aan joh!! Wat veel!! Zo’n winactie laat ik niet aan me voorbij gaan. Gefeliciteerd met je jubileum en op naar nog veel meer mooie jaren!


    Janneke Withaar

    21 januari 2017

    Wauw ik ben sprakeloos wat een schitterend pakket niet normaal!!! Wat raar dat ik het nu pas zie. Zou super van pas komen. Ben ergeen nieuwsgierig naar de shampoo voor statisch haar. Nogmaals wat een top pakket.


    Anne

    21 januari 2017

    Superleuk! Ik volgde je al met heel veel plezier op instagram (@goudenlijntjes) en ga nu zeker ook even je facebookpagina opzoeken. (En stiekem heel hard duimen natuurlijk;). Groetjes!


    Marjolein

    21 januari 2017

    Jaaaa leuk!! Ik doe graag mee :)


    Chantal de Goede

    22 januari 2017

    Gefeliciteerd met je 6 jarig bestaan!! Heel erg tof! Ik volg he op insta en op Facebook, leuk! Wat een onwijs gaaf pakket mag je weg geven zeg, wat een mooie en inspirerende merken heb je achter je staan. Daar mag je zeker trots op zijn!! Ik ga heeeel hard duimen, en voor jou; succes met de komende (minimaal) 6 volgende jaren!! Liefs Chantal



    22 januari 2017

    Oooooh! Van harte met het 6-jarig bestaan van je blog! Dat is niet niks! Eigenlijk moet jij verwend worden, haha.

    Ik doe heeeeeel graag mee, want wie wil zo’n pakket nou niet? :) Ik volgde je al op facebook en instagram!


    Rebeca

    22 januari 2017

    Gefeliciteerd Femke! Ga zo door :) super leuke winactie, ik doe graag mee!

    Lieve groetjes x


    Helen

    22 januari 2017

    Wow al 6jaar deze blog! Tijd vliegt echt snel. Hopelijk komen er nog veel jaren bij op de blog.
    Ik hoop dat ik nog niet te laat ben, maar ik die graag mee met deze wedstrijd
    Ik volg je natuurlijk ook op facebook & instagram
    X Helen


    Mandy

    22 januari 2017

    Gefeliciteerd! Ik volg je al een tijd op Facebook (jammer genoeg niet al 6 jaar) en nu volg ik je ook op Instagram. Ik lees je blog altijd met heel veel plezier, dus ik hoop dat je nog heel lang door gaat. =)


    Anne-Sophie

    22 januari 2017

    Proficiat met je 6-jarig bestaan!! Ik doe heel graag mee


    Merel

    22 januari 2017

    Wow zo leuk Ik doe mee!


    Nadia

    22 januari 2017

    Gefeliciteerd met het 6-jarige bestaan van je leuke blog!
    Leuke traktatie! Ik doe graag mee en volg je al lang op Facebook & Instagram.


    kempenaers

    22 januari 2017

    proficiat met je 6 jarig bestaan en doet er nog vele jaren bij, doe graag mee voor dit leuke pakket


    brants

    22 januari 2017

    proficiat met je 6 jarig bestaan doe graag mee voor dit leuke pakket voor mijn vrouwtje


    Nene

    22 januari 2017

    Op de valreep nog even meedoen, zag op instagram dat t nog kon! Daar volgde ik je al, facebook heb ik niet, maar in dit geval ook niet nodig, woop!
    Gefeli met je blogbirthday, ga zo door, knuffels voor Wikkie!