Telefoonhoesjes eBay: Flirting Case van Chiara Ferragni en meer.
09/01/2017


nieuwe-telefoonhoesjes-header

Een telefoonhoesje in de vorm van een konijn en ééntje met kattenoren: het moge duidelijk zijn dat ik dol ben op ‘gekke’ cases. Onlangs kocht ik weer een paar ontzettend leuke telefoonhoesjes van eBay voor een prikkie, en ik laat ze in deze post aan jullie zien.

Telefoonhoesjes eBay

telefoonhoesjes ebaytelefoonhoesjes ebay

Het eerste telefoonhoesje lijkt veel op mijn oude telefoonhoesje met kattenoortjes, alleen is dit exemplaar nét iets strakker qua uitstraling. Deze case is stevig én roségoud, waardoor ik bijna niet kan geloven dat ik hier slechts $1,87 (nu $3,88) voor heb moeten neerleggen. Ook vind ik de transparante achterkant -met een roségouden gloed- een heel mooie toevoeging. Opvallend genoeg ontving ik deze case nét op de dag dat mijn oude case met kattenoortjes van ellende uit elkaar viel. Súpertoevallig! Je vindt de verkoper hier.

nieuwe-telefoonhoesjes-1
Ik was de ‘Flirting Case’ -ontworpen door modeblogger Chiara Ferragni- weleens vaker tegengekomen. Maar eerlijk: ik leg niet graag €35,- neer voor een telefoonhoesje. Toen ik deze glittercase met knipoog tegenkwam op eBay tegenkwam voor slechts $2,79 hoefde ik daar niet erg lang over na te denken. En wat is ‘ie leuk! Wel nadelig: ik merk dat om één of andere vage reden mijn bereik slechter is wanneer ik mijn iPhone hierin klik. Ik heb geen idee waar dit aan zou kunnen liggen, maar het is zeker iets om rekening te houden. Zeker wanneer je al in omgeving woont waar de verbinding niet per se fantastisch is. Je vindt de verkoper hier.

Overigens had ik ook nog een ander telefoonhoesje besteld: eentje met glitters, katten én een knipoog naar unicorns. Deze heb ik helaas nog niet mogen ontvangen. Gezien zelfs de ingeschatte levertijd van eBay is overschreden (en deze was ruim een maand), heb ik momenteel contact opgenomen met de verkoper. Ik ben momenteel nog in afwachting van reactie, dus ik hoop op goed nieuws. Ach, voor $1,99 zonder verzendkosten valt natuurlijk ook wel te verwachten dat er ooit een keer iets misgaat ;-)

Bestellen jullie ook weleens telefoonhoesjes van eBay? Welke case is jullie favoriet?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER22 reacties


  9 januari 2017

  Dat hoesje met kattenoren is echt leuk! Die andere ook trouwens! Soms baal ik dat ik een mobiel heb waarvoor niet zoveel hoesjes bestaan, maar misschien moet ik ook eens een kijkje nemen op Ebay.


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ja, moet je zeker doen! Daar hebben ze echt zóveel leuke hoesjes. En als je klikt op de filter ‘Free international shipping’ betaal je ook geen verzendkosten :-)  9 januari 2017

  Leuk dat hoesje met die knipoog. Inderdaad gek van het bereik. Misschien de glitters ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ja, dat zou best kunnen! Ik heb er zó geen verstand van, dus ik geloof het meteen haha :’)  9 januari 2017

  Ik heb al gelezen dat de echte hoesjes Chiara Ferragni ook internettroubles hebben. Heel raar! Die met kattenoortjes vind ik supercute. Ga eens kijken of ik ‘m niet op ome Ali kan vinden. Heb eigenlijk nog nooit iets op ebay gekocht.


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Nee, dat meen je niet! Zo gek. Dat zal dan wel iets te maken hebben me het materiaal. Wel echt heel jammer hoor…  9 januari 2017

  Awwww, hoe schattig zijn die kattenoortjes??  9 januari 2017

  Ah wat zijn ze beiden ontzettend leuk! Ik ben zelf heel saai met telefoonhoesjes, ik heb op dit moment een doorzichtige met zilvere glitters.


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ah, maar dat is toch ook súperleuk <3  9 januari 2017

  Super tof hoesje!  9 januari 2017

  Wat een leuke hoesjes!  9 januari 2017

  Superleuke hoesjes!  9 januari 2017

  Deze zijn veel en veel en veel te leuk! Helaas heb ik geen Iphone!
  Liefs Iep xo


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Op eBay zijn ze ook beschikbaar voor andere type telefoons :-)  9 januari 2017

  ah ze zijn allebei enorm cute haha! liefs  9 januari 2017

  Hele leuke hoesjes!  9 januari 2017

  Aah dat hoesje met die kattenoren, té cute! <3 En die andere is ook megaleuk zeg, goede keuze :)  9 januari 2017

  Die met de kattenoortjes is super cute :)  9 januari 2017

  Dat hoesje met kattenoortjes is echt supertof! En hopen dat dat laatste hoesje toch nog binnenkomt ;)


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ik hoop het ook :-( Maar ik heb inmiddels wel mijn geld teruggekregen, dus ik denk dat ‘ie gewoon ergens verdwaald is geraakt. (Helaas…)  9 januari 2017

  Wat een leuke hoesjes!  10 januari 2017

  Aaah wat een leuke!