Things that made my week...#245 - Youniqueblog.nl
08/01/2017


things that made my week

Yes, daar is ‘ie dan: de allereerste ‘Things that made my week…’ van 2017. Ditmaal hadden mijn 90-jarige oma’s een grappig gesprek over ouder worden, ontstond er verwarring over het woord ‘cytoplasma’ en had een vriendin een héél bijzondere theorie over kinderen krijgen. Benieuwd?

 • Wanneer mijn twee 90-jarige oma’s praten over het fenomeen ‘ouder worden’. Oma 1: “… Maar ik ben wel heel wijs.” Oma 2: “En doof.” Oma 1: “Hè?”
 • Vriendin: “Ik wil wel graag naar die ene film met Jim Bakkum. Hoe heet ‘ie ook alweer? Oh ja! Stoute jongens.” Ik: “Bedoel je niet Onze Jongens?” Vriendin, lachend: “Oh ja! Nou in de film zijn ze wel stout…”
 • Vriendin 1, die vertelt over een gesprek die ze totaal niet kon volgen: “… En toen begon ze in ene keer te praten over cytoplasma, enzo. Ik snapte er helemaal niks van.” Vriendin 2: “Wat is cytoplasma ook alweer?” Roy, grappend maar op serieuze toon: “Een afdeling op Zweinstein.” Vriendin 2: “Echt?!”
 • Wanneer Wikkie op de schoot van de beste vriend van Roy gaat zitten en me ietwat schuldig aankijkt. Ik, tegen Wikkie: “Are you cheating on me? Because if you are – you don’t get any candy.” Dat Wikkie vervolgens meteen van zijn schoot sprong en naar mij toe rende was echt goud waard :’-)
 • Als ik op vrijdagavond met vriendinnen ga drinken en we er allemaal een beetje versuft bijzitten. Vriendin 1: “Voelde jullie week ook als één grote maandag?” Iedereen in koor: “JA!”
 • Vriendin, wanneer we aan het grappen zijn wie er als eerste kinderen krijgt: “We moeten allemaal tegelijkertijd kinderen krijgen, want dan kunnen we samen naar DippieDoe!” Ik,  lachend: “Als dat de beste reden is om tegelijkertijd kinderen te krijgen…” Vriendin: “Anders moet je helemaal alleen!” Ik: “Oké, goed punt.”

P.s. Voor iedereen die het heeft gemist: ter ere van het 6-jarig bestaan van mijn blog, verloot ik drie verwenpakketten met producten van mijn favoriete merken: van Essie en John Frieda tot HEMA en Sleek. Je kunt hier meedoen.

Hoe gaat het met jullie? Hoe is de eerste week van 2017 jullie bevallen :-)?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER31 reacties


  8 januari 2017

  Ahhh vooral je oma’s van 90 vind ik leuk, kan mezelf dat helemaal voorstellen. Wikkie die meteen naar jou toe rent als jij hem ‘chanteert’ met snoep, geweldig. Ik zou helemaal dubbel hebben gelegen.


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Het was ook zó grappig :’)  8 januari 2017

  Haha ah, wat schattig van je oma! En dat van die één grote maandag herken ik ook wel, gelukkig niet van afgelopen week, want toen had ik nog vakantie.  8 januari 2017

  Haha, geweldig dat Wikkie direct naar je toe kwam lopen! Ik vind deze rubriek altijd zo leuk!


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ah, superleuk om te horen :-)  8 januari 2017

  Wikkie weet wel waar die moet zijn! Weer erg leuk geschreven ;)
  Liefs  8 januari 2017

  Dat is toch prachtig als Wikkie dat doet. Soms doe ik dat ook met ons hondje en dat is inderdaad goud waard.  8 januari 2017

  Haha wat leuk om weer te lezen! Hopelijk kan ik vanaf nu vaker je artikelen volgen!


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ja, ik hoop het ook <3  8 januari 2017

  “Fifty points to Cytoplasma!” (Ik ga nu googlen wat cytoplasma dan wel is!)


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  En, en, en… Gevonden ;-)?  8 januari 2017

  Haha ‘een afdeling op zweinstein’ ik vind hem leuk.
  Mijn eerste week was heel relaxt, nog vakantie maar wel al dingen voor school gedaan. Vandaag nog even verjaardag vieren met familie en morgen weer aan de slag met de afronding van de minor en afstuderen!


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ooo, heel veel succes met alles!  8 januari 2017

  Haha, ik heb twee kinderen, maar ik zou niet weten wat je bedoelt met Dippiedoe! Is dat een soort speelparadijs voor kids? En dat met Wikkie is zo grappig! Hij weet je wel te charmeren met z’n acties :).


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ding, ding, ding! Klopt helemaal :-) Zeker de moeite waard om eens heen te gaan. Mét vriendinnen, haha.  8 januari 2017

  Weet je hóe herkenbaar. Als Kruimeltje (poes) op iemands anders schoot wil gaan liggen kijkt ze mij eerst aan voor goedkeuring :’) Als ik “Neeeee!” zeg, doet ze het ook gewoon niet. Heerlijke beesten, haha!


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Aaaw, zó schattig!  8 januari 2017

  Hahaha, deze was wel heel leuk!  8 januari 2017

  Aaah! Wat schattig van je oma’s! Tof dat je ze nog allebei hebt!


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ja, ben ik ook zo blij mee <3  8 januari 2017

  Haha, zo heerlijk geschreven weer. Wat een práchtige foto is dit ook! :) X


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Zó lief, dank je wel!  8 januari 2017

  Hahahah weer super leuk om te lezen!  8 januari 2017

  De eerste week van 2017 begon best goed! Totdat ik gister dus mijn telefoon in de wc heb laten vallen..


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  NOOO! Zeker niet meer te redden?  8 januari 2017

  Hahhaa, Wikkie! Heerlijk moment :’)  9 januari 2017

  Hahah heerlijk die oma’s! Leuke momentjes van de week ❤️ Januari begon hier al goed: nieuwe Id kaart aanvragen incl pasfoto’s, net m’n haar eindelijk super rood.. Alleen een beetje jammer dat het in zwart wit erop staat hahaha


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Hahaha! Wat een anti-climax :-(  9 januari 2017

  Hihi je oma’s, zo lief! :D Ik hoop dat die van mij ook zo oud mag worden! Mijn eerste week verliep eigenlijk gewoon zoals alle andere weken ongeveer. Haha. Niet veel bijzonders meegemaakt.


  Femke - Youniqueblog

  14 januari 2017

  Ja, het is ook zó lek om allebei mijn oma’s nog te hebben <3  9 januari 2017

  haha die van je oma’s is zo leuk haha zo schattig