Onthulling van geheime project: markeer déze datum in je agenda!
17/05/2017


shoeby outfit of the day den bosch blogger brabant
Het is alweer een tijdje geleden dat ik hintte naar een groot project waar ik nog steeds achter de schermen druk mee bezig ben. Vervolgens zweeg ik als het graf. Hoe zit het nou? Vandaag kan ik een tipje van de figuurlijke sluier oplichten…

Allereerst: hopelijk genieten jullie net zo erg van dit weer als ik. Ik keek al wekenlang reikhalzend uit naar warmere temperaturen en ik word absoluut niet teleurgesteld. Zo heb ik gisteren zelfs nog een aantal uur in de raamopening van ons appartement gewerkt om tóch nog wat zonnestralen mee te pakken. Geloof me: op dit soort momenten kijk ik er enorm naar uit om te verhuizen. In ons nieuwe huis zou ik namelijk lekker in de tuin kunnen zitten of op het balkon kunnen werken. Maar goed, ik klaag zeker niet. Daar, al zittend op de vensterbank, was ik namelijk bezig met ontzettend leuke dingen. Waaronder dat grote project waar ik  weleens eerder naar hintte.

Nu ik afgelopen zondag óók nog foto’s heb gemaakt voor dit nieuwe project, leek het me wel op z’n plaats om het tipje van de sluier op te lichten. Ik ga namelijk uit de doeken doen wanneer ik (eindelijk!) alles kan en mag onthullen. Dit is namelijk -*tromgeroffel*- half juli. Oké, dit betekent dat jullie alsnog een paar maanden moeten wachten, maar ik beloof dat het de moeite waard zal zijn. Of tenminste: dat hóóp ik. Ik kan zelf in ieder geval écht, écht, écht niet wachten om het met jullie te delen. Het is zo gaaf en onwerkelijk, maar tegelijkertijd ook ontzettend spannend en (héél eerlijk) doodeng. Ik beloof plechtig dat dit voorlopig de laatste post is omtrent dit grote project. Zoals jullie weten heb ik namelijk zelf een grote hekel aan ‘to be continued’-artikelen en ik wil jullie tot de onthulling niet lastigvallen met vage hints.

Voor nu: houd half juli mijn blog (extra) goed in de gaten voor de grote onthulling. Hopelijk vinden jullie het net zo tof als ik! 

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER26 reacties


  17 mei 2017

  Oh hahaha ik ben alleen maar nieuwsgieriger geworden. Doel bereikt, denk ik ;) Ik ga je blog in de gaten houden!!


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Haha, nou ik heb zelf dus echt een hekel aan dit soort ‘ik mag nog niets vertellen’-posts, maar ik hád jullie destijds wel op korte termijn meer informatie beloofd. Wilde toch íéts kunnen delen ;-) Dus: belofte is vervuld, en nu hou ik erover op ;p  17 mei 2017

  Nu maak je me alleen maar nóg nieuwsgieriger ;) Ik ben nu zo benieuwd wat het nieuwe project is!


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Oooo, I know! Ik kan niet wachten om het te delen. Voor nu zeg ik: lekker loslaten en je hoort de alarmbellen half juli wel afgaan ;-)  17 mei 2017

  Hmm ik wil het nú weten haha


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Hahaha! Ik wil het ook nú vertellen ;-)  17 mei 2017

  Tof! Met die foto’s komt het weer een stapje dichterbij! Ben zo benieuwd hoe het uiteindelijk gaat worden :)


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Jaaa, jij weet het natuurlijk al ;-) Wat een opluchting als ik het half juli kan delen!  17 mei 2017

  Ja, zo’n artikel helpt niet. Nu ben ik nog nieuwsgieriger geworden. Half juli is nu ineens heel ver weg :P


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Ooo jee! Nou, ik zeg: nog een reden om uit te kijken naar de zomer ;-)  17 mei 2017

  Haha, je maakt het erger voor iedereen!


  Femke - Youniqueblog

  17 mei 2017

  Haha, ja dat was oprecht niet de bedoeling. Ik wilde juist meer duidelijkheid geven :’) (Iets met: oepsie!)  17 mei 2017

  Ooh ik dacht dat het in deze post onthuld werd haha. Ben heel benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Het zal het laatste woord zijn wat ik er tof half juli over rep ;-)!  17 mei 2017

  Ga ik op het puntje van de bank zitten, weet ik eigenlijk nog niks. :( Wel super leuk en spannend allemaal.


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Ooo, shit! Nou voor nu: nestel jezelf weer lekker in die bank en half juli geef ik je een seintje wanneer je weer naar voren mag schuiven ;-)  17 mei 2017

  Je houd me in spanning! Nu ben ik wel hééél nieuwsgierig! Het enthousiasme van je helpt daar niet bij.


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Hahaha! Ik beloof plechtig om je tot half juli niet meer lastig te vallen met mijn enthousiasme ;-)  17 mei 2017

  Oh men, nu wil ik alleen maar meer weten xD


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Ik wil ook zo graag meer vertellen :O Vanaf half juli ‘mag’ het!  17 mei 2017

  Door de titel dacht ik hè hè, krijgen we het eindelijk te weten maar nee hoor.. nog even wachten! En jij het maar irritant vinden als anderen dit doen hahaha!


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Tot half juli beloof ik plechtig jullie niet meer te pesten ;-)  17 mei 2017

  oh het blijft dus nog eventjes spannend haha.. nog even wachten dan maar! liefs


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Ja, half juli laat ik alle alarmbellen afgaan :-)!  17 mei 2017

  Allereerst wauw die jurk staat je geweldig!
  Je laat ons wel met spanning wachten. Ik wacht op je artikel in Juli!


  Femke - Youniqueblog

  18 mei 2017

  Wat lief, dank je wel <3 Ja, sorry! Ik wilde eigenlijk vooral, zoals ik had beloofd, meer duidelijkheid geven. Maar meer dan nu kan ik helaas niet vertellen. Half juli zal ik alle alarmbellen af laten gaan ;-)