Schoolagenda's 2017 - 2018: Supertrash, JOSH V, NOLA.NOVA
19/05/2017


schoolagenda supertrash schoolagenda's 2017 2018 nickelsonVoor mij was het uitzoeken van een schoolagenda altijd één van de hoogtepunten van het nieuwe schooljaar. Al heb ik nu ook als vijfentwintigjarige een heel goede reden om mezelf tussen de scholieren te dringen. Zoals bovenstaand dilemma waarschijnlijk al doet verklappen, heb ik dit jaar wederom mogen meewerken aan een heleboel mooie schoolagenda’s.

Schoolagenda’s 2017 – 2018

“You’re the diary wizard,” aldus Roy grappend wanneer ik vol trots de schoolagenda’s 2017 – 2018 laat zien waaraan ik dit jaar heb mogen meewerken. Van Supertrash en Franklin & Marshall tot JOSH V en Hardwell: stuk voor stuk schoolagenda’s waar ik ontzettend trots op ben. Net als voorgaande jaren mocht ik de redactionele input voor een aantal schoolagenda’s verzorgen en it never bores. Schoolagenda’s brengen voor mij toch altijd een soort magie met zich mee en het is ontzettend leuk om met mijn opdrachtgever te brainstormen over nieuwe onderwerpen. Zo waren we afgelopen week alweer onderwerpen aan het bedenken voor het schooljaar van 2018-2019. Hoe bizar is dat?

schoolagenda's 2017 - 2018 schoolagenda's 2017 2018 schoolagenda this is your year shake it off
Wat het zien van die schoolagenda’s 2017 – 2018 in de winkel éxtra leuk maakt, is dat ik op voorhand vaak niet weet hoe de agenda eruit komt te zien. Ik lever een ‘platte’ tekst aan in Word en vervolgens the design team work their magic. Hoewel ik het ontzettend lastig vind om een favoriet uit te kiezen, denk ik dat ik als 15-jarige scholiere had gekozen voor de This Is Your Year-agenda (want: roze). Of de Supertrash schoolagenda die wederom weer erg tof is. Al zouden nieuwkomers JOSH V en NOLA.NOVA ook zéér goede kanshebbers zijn. Afijn. Sommige dilemma’s blijken zelfs ná de middelbare school nog erg ingewikkeld.

schoolagenda's 2017 - 2018 josh v schoolagenda supertrash nola nova
Heb jij nog een nieuwe schoolagenda nodig? Kijk dan zeker eens naar één van deze exemplaren. Ben jij de middelbare school (ruimschoots) ontgroeid? Dan ben je natuurlijk altijd vrij om er in de kantoorwinkel eens doorheen te bladeren of…. ‘m je kleine zusje/nichtje/buurmeisje aan te smeren ;-)

Wat vind jij van de schoolagenda’s 2017 – 2018? Heb jij een favoriet?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER23 reacties


  19 mei 2017

  Supertof, dat ziet er echt geweldig leuk uit allemaal!  19 mei 2017

  Wat zien ze er mooi uit, vooral Make Your Dreams Happen. Zo tof dat je hieraan mocht meewerken!


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ja, dit blijft echt zó’n leuke opdracht! Liefde voor schoolagenda’s <3  19 mei 2017

  Ontzettend leuk!  19 mei 2017

  Ik heb geen schoolagenda`s meer nodig. Nu ik dit zie, besef ik pas hoe jammer dat ik dat vind.
  Liefs


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  O, ik snap helemaal hoe je je voelt! Ik vond dat ieder jaar ook echt een feest om uit te zoeken.  19 mei 2017

  Ik vond schoolagenda’s altijd zo leuk om uit te zoeken! In mijn tijd had je veel van Looney Tunes (tweety en Tasmanian devil), forever friends e.d. maar deze zijn veel leuker en volwassener voor schoolagenda’s! Love it. :)


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ooo, ik heb er ook ooit één van Forever Friends gehad! En ook van Vis kan ik me goed herinneren met een schaap, koe en giraf. Zo grappig hoe je smaak in loop der jaren veranderd ;-)  19 mei 2017

  Ziet er superleuk uit!! die zwarte met witte verfspatjes is mijn favoriet (als ik me dan verveel kan ik die vlekken inkleuren ;p)


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Joh, daar had ik nog niet eens over nagedacht. Slim idee :-)!  19 mei 2017

  Er zitten echt een paar leuke agenda’s tussen! X  19 mei 2017

  Ja leuke agenda’s!! Zo jammer dat ik geen tiener meer ben ;)


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Precies wat ik op dit soort momenten denk :’)  19 mei 2017

  Oh zo leuk allemaal! Mijn favoriet is denk ik die van Supertrash!  19 mei 2017

  Wat gaaf dat je dit hebt gedaan! Het uitzoeken van mijn agenda was altijd mijn lievelingsmoment, haha.  19 mei 2017

  wauw wat leuk zeg! ik hou ervan!  19 mei 2017

  Dit zijn wel hele leuke agenda’s. Goed dat ik dit nu lees, want ik heb nog een agenda nodig, was het al bijna weer vergeten haha!


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Aa, zo leuk! Héél veel plezier met uitzoeken <3  20 mei 2017

  Heel cool! Ik mis het soms nog best wel eens. Elk jaar de V&D Schoolcampus afstruinen naar de leukste/gaafste/coolste agenda was zo leuk! Deze zijn ook echt wel heel tof. Ik heb nog wel eens geprobeerd een papieren agenda aan te schaffen en te gebruiken, maar helaas gebruik ik in de praktijk uiteindelijk toch de agendafunctie op mijn telefoon. Wel jammer, want er zijn zo veel toffe agenda’s!


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ik gebruik nu zelf ook eigenlijk nooit meer een papieren agenda. Juist inderdaad omdat het zo makkelijk is dat ik mijn mobiel altijd bij de hand heb. Soms neem ik alleen een piepklein tasje mee en daar past dan zo’n papieren agenda echt niet in. Zonde, inderdaad!  20 mei 2017

  Toooof! Ik vind ze toch wel een stuk mooier dan die in mijn tijd ;) Eerst had ik van die hyperactieve agenda’s, maar de laatste jaren van de middelbare had ik altijd die HEMA agenda’s met insteekflapjes, die je helemaal vol kon stoppen met leuke foto’s!


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ooo, ik had ook echt hysterische agenda’s vroeger. Waarvan ik nu echt denk: why?! Zo grappig hoe je smaak dan is veranderd, eigenlijk. En JA, die insteekflapjes waren inderdaad súperleuk.  20 mei 2017

  Zo leuk dat je dit mocht doen! En vooral dat je een platte tekst aanlevert en dit het resultaat is.. Lijkt me ook zo leuk, alleen dan denk ik meer richting vormgeving!