Things that made my week...#264
21/05/2017


things that made my week def3
Hallo daar! Deze week bleek Wikkie een grotere heldin te zijn dan ik, was ik gedwongen om een fotograaf éven op de feiten te wijzen en bleek wishful thinking écht te werken. Benieuwd?

 • Wanneer er een aantal vrienden bij ons komen eten en ontdekken dat ze leuke woordgrappen kunnen maken met Roy’s naam. Lang verhaal kort: grappen als “Roy drinkt natuurlijk rooie wijn.” en “Dat is erg royaal van je.” kwamen te pas en onpas voorbij Leuk, jongens, leuk ;-)
 • Wanneer ik aan het werk ben en er opeens een grote spin aan de zijkant van de muur naar beneden kruipt. Op het moment dat ik van schrik naar achteren spring, zie ik vanuit mijn ooghoek Wikkie opeens naar de spin toe dribbelen, vangen én opeten. Iets met: dat awkward moment dat je kat een grotere heldin is dan jij. (Uiteraard heb ik haar ‘goede gedrag’ achteraf beloond met héél veel snoepjes.)
 • Fotograaf: “Ik wil graag een stoere foto van je maken.” Ik: “Dan kun je net zo goed een hamster een leren jack aantrekken; dan krijg je hetzelfde effect.”
 • Ik: “Hebben jullie ook weleens van die dagen dat je op het moment dat je opstaat al denkt: nope. Zo’n dag heb ik vandaag.” Collega: “Zo moet je niet denken! Je moet denken dat dit de meest fantastische dag van je leven gaat worden.” Ik, al kijkend op de klok: “Oké, dit gaat de meest fantastische middag van mijn leven worden.” *30 minuten later wanneer ik in mijn tas aan het rommelen ben* “Dit is fantástisch. Ik heb mijn MP4-speler na vijf dagen terugvonden. HET WERKT!”
 • Als mijn zus mij appt dat Den Bosch één van de gelukkigste gemeentes van Nederland is met het begeleidende advies: “Nooit meer verhuizen!” Uiteraard kon mijn enige antwoord -in gif- zijn:
  never

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Misha de Haan10 reacties


  21 mei 2017

  Woordgrapjes met namen vind ik ook altijd hilarisch, haha.  21 mei 2017

  Haha held is Wikkie!
  Liefs


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ik zal voor altijd dankbaar zijn ;-)  21 mei 2017

  Haha, woordgrapjes zijn vaak te flauw, maar ook te leuk! En wat geweldig dat wishful thinking hielp op die vervelende dag. Altijd leuk om iets na lange tijd weer terug te vinden ;)


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ik vond het ook zó’n opluchting. Ik kan écht niet zonder muziek, zeker niet op de fiets. Zo fijn dat ik op de terugweg gewoon lekker weer naar muziek kon luisteren.  21 mei 2017

  Haha, vieze/lieve kattenbeesten :) Monty eet ook alles op. De snelheid en souplesse waarmee hij in 1 klap een vlieg vangt waar ik al een half uur achteraan zit is jaloersmakend.


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Hahaha, precies dat :’) Echt een ninja!  21 mei 2017

  Ik moet echt niks hebben van spinnen. Laatst ging ik op mijn werk de toiletten nakijken en toen zat er een grote spin op de wc bril, brrrr die moest ik dus weghalen. Vraag mij niet hoe het is gelukt, maar het is gelukt haha! Ik heb het in ieder geval niet met mijn handen aangeraakt. Den Bosch is inderdaad wel een erg gezellige stad!


  Femke - Youniqueblog

  21 mei 2017

  Ieks, ik dus ook niet! Zelfs kleine spinnen vind ik echt akelig. Ben in ieder geval superblij dat ik nu een kleine, pluizige superheld aan mijn zijde heb ;-)  26 mei 2017

  Haha, alle credits voor WIkkie! Fijn he, zo’n poezenbeest dat je redt in zo’n situatie :-)