Things that made my week...#262
07/05/2017


things that made my week
Deze week bleek Wikkie totaal niet onder de indruk van mijn vertelkunsten, werd Roy evenmin enthousiast van mijn gebabbel en maakte ik (voor de tweede jaar op rij!) toch wel iets héél bizars mee. Benieuwd? 

 • Wanneer Wikkie nét voordat Roy en ik willen gaan slapen in de slaapkamer rondwandelt. Ik: “Do you want me to tell you a bedtime story?” *Wikkie geeft me een kopje* “Yes? Okay. Once upon a time there was a sheep…” *Wikkie loopt plotseling weg* Ik, verontwaardigt: “Hé… The story wasn’t thát bad.” Roy, met Wikkie’s stem: “I hate sheep!” Ja. We praten altijd tegen Wikkie in het Engels. Géén idee waarom. 
 • Het meest bizarre (en nerdy) ooit: het hoofdstuk ‘De Slag om Zweinstein‘ lezen en erachter komen dat de dag waarop je dit leest daadwerkelijk de datum is waarop deze slag zou hebben plaatsgevonden. Namelijk: 2 mei.
 • Nog vreemder: dit is het tweede jaar op rij dat me dit overkomt. En in beide gevallen kwam ik hier pas achteraf achter. It’s just like magic.
 • Dat moment dat Roy en ik op een feestje zijn, tegen de gastvrouw en -heer vertellen dat we gaan, maar zo in gesprek met hen raken dat we uiteindelijk pas drieënhalf uur later -als laatste gasten- de deur achter ons dichttrekken. Oepsie.
 • Als ik laat op de avond een heel verhaal afsteek tegen Roy. Roy, geërgerd: “Dit is het laatste verhaal waar ik naar ga luisteren. Daarna wil ik je vandaag niet meer horen praten.” Ik, geamuseerd: “Nou, dat is prima. Dan hoef ik nog maar vier minuten stil te zijn.” (Lees: het was 23:56)

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie afgelopen week nog iets bijzonders meegemaakt?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  7 mei 2017

  Ohhh vooral die laatste, geweldig.  7 mei 2017

  Haha, geweldig toch als je zoveel praat dat iemand anders je bijna verplicht om je mond dicht te houden. Goed gevonden ;) En die 3,5 uur napraten vond ik ook te grappig. Heerlijk als het zo gezellig is dat je even alle tijd vergeet!  7 mei 2017

  Hahah hilarische! Vooral om je laatste puntje met nog maar 4 minuten moest ik heel hard lachen! Je bent blijkbaar nog best helder laat op de avond, haha:).  7 mei 2017

  Hahahaha! Mooi dat je toch nog won door goed op de klok te kijken. Als ik teveel praat dan reageert Jan gewoon met onzinwoorden, zegt ie ineens ‘Pleddur’. Dat vind ik zo stom dat ik meteen m’n mond houd!  7 mei 2017

  Haha heerlijk die laatste! En dat van dat lang napraten op een feestje herken ik ook haha.  7 mei 2017

  Haha wat is Wikkie toch een hilarische kat! En hoe toevallig dat je al twee jaar na elkaar dat hoofdstuk leest op 2 mei!  7 mei 2017

  Hahaha, dat laatste herken ik héél erg :’)  7 mei 2017

  Haha zo stom, ik associeer die taart ondertussen zo met Shifra dat ik even dacht dat ze ook een “Things That Made My Week”-rubriek was begonnen haha. Ik praat trouwens ook áltijd in het Engels tegen mijn kat. Met zo’n stom kinderstemmetje. Heel raar haha!  7 mei 2017

  Haha, jammer dat Wikkie niet onder de indruk was. Ben je na 00.00 weer begonnen met praten? ;p

  Ik had helaas een beetje een ongeluksweek, alles leek fout te gaan. Hopelijk gaat het volgende week wat beter en gelukkig kan ik om sommige dingen ook wel lachen. Fijne week!  10 mei 2017

  Hahaha, komisch weer! En vooral bizar dat je op 2 mei precies dat hoofdstuk leest! Dat kan alleen een echte Potterhead overkomen natuurlijk!!!  13 mei 2017

  Nu heb ik zin om Harry Potter te lezen. Nahhhh.