Goaldigger sessions powered by W Hotel Amsterdam (ervaring)
09/05/2017


goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
“Zo, jij bent er vroeg bij,” aldus Jan-Geert, mede-eigenaar van Fifty Fifty, als ik om kwart voor 9 op zondagochtend door de doodstille straten van Den Bosch wandel. Gelukkig had ik een fijne reden om in het weekend op tijd uit bed te gaan: de eerste editie van de Goaldigger Sessions, powered bij W Hotel Amsterdam. Een initiatief van boss babe Eve Tomaszewski, oprichtster van The Goaldiggers Club. Met sprekers als Emilie Sobels (Hashtag Workmode), Milou Turpijn (Women’s Health) en Floortje Lopes (Tree Full of Scones), beloofde het op voorhand al een inspirerende én gezellige dag te worden. Ik praat je bij.

Goaldigger sessions

goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
Eind 2015 besloot Eve Tomaszeswki te gaan voor haar droom: het inspireren en motiveren van vrouwen om het beste uit zichzelf en hun carrière te halen. Het was het begin van The Goaldiggers Club. Hiervoor voelt deze boss babe niet alleen andere inspirerende, vrouwelijke ondernemers aan de tand, maar organiseert ze ook evenementen om hen samen te brengen. Afgelopen zondag vond de eerste editie van Goaldigger Sessions plaats in het W Hotel in Amsterdam: een event waarbij carrière, ambitie en inspiratie de grootste pijlers waren. Na ontvangen te worden met een heerlijke juice en al wat toffe vrouwen gesproken te hebben, was het tijd voor de eerste presentatie van Eve herself. Ze deelde tien carrièrefouten die ze ooit heeft gemaakt én wat ze hiervan had geleerd. “Ik deel nu tien fouten, maar ik heb er uiteraard veel meer gemaakt,” aldus Eve lachend. Een inspirerende presentatie, maar bovenal ook ont-zet-tend herkenbaar.

goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
Hierna was Emilie Sobels, oprichtster van Hashtag Workmode, aan de beurt. Zij bood inspiratie hoe je een idee kunt omzetten naar een succesvolle business. Iets waar Emilie als ervaringsdeskundige álles vanaf weet. Zelf had ze een paar jaar geleden het idee om een creative co-working place voor vrouwen op te richten, en inmiddels heeft ze al drie succesvolle vestigingen: twee in Amsterdam, één in Rotterdam. Hoewel ik al bekend was met het verhaal van Emilie, heb ik met veel interesse naar haar persoonlijke presentatie -inclusief fijne en zéér praktische tips- geluisterd. Een #girlboss pur sang.

goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
Na een uitgebreide, luxe lunchbreak (ik bedoel: healthy sandwiches, sushi én brownies – hip, hip, hooray!) nam Milou Turpijn, hoofdredacteur van Women’s Health, het woord. Zij deelde haar tips en tricks hoe je je goals kunt behalen en tegelijkertijd in balans blijft. Fysiek en mentaal. Héél nuttig en bovendien was het tof om haar verhaal te horen. Zo werkte ze enkele jaren geleden nog in de financiële wereld. Wie had toen kunnen bedenken dat ze niet lang daarna aan het roer van Women’s Health zou staan? Milou zelf in ieder geval niet. Met een flinke dosis zelfspot was het alleen al om die reden ontzettend fijn om naar haar te luisteren.

goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
Goaldigger Sessions 5
De reeks aan presentaties werd afgesloten door Floortje Lopes, oprichter van Tree Full of Scones en businesscoach. De titel van haar presentatie luidde ‘Geloof in je eigen greatness, be unstoppable en creëer zo de juiste mindset om jouw goals te behalen’. Door middel van kleine en korte opdrachten werden we zelf aan het werk gezet. Zo moesten we met de persoon die naast ons zat  praten over onze goals, maar ook de belemmerende gedachten delen die ons tegenhielden om onze goals te behalen. De opvallende én verfrissende uitkomst: het bleek dat iedereen in de zaal met dezelfde belemmerende gedachtes rondliep. Hierop werd ons de vraag gesteld of deze belemmerende gedachtes feiten óf meningen waren. Meningen, was al snel de conclusie. “En wat kun je doen met meningen?” luidde de vraag van Floortje. “Juist. Omdraaien. ” Een ontzettend verfrissende en inzichtelijke presentatie.

goaldigger sessions the goaldiggers club eve tomaszewski milou turpijn emilie sobels floortje lopes w hotel amsterdam ervaring review
En toen zat de Goaldigger Sessions er alweer bijna op. Nadat het publiek nog een uur lang vragen kon afvuren op het presenterende viertal, was het tijd om af te sluiten met de Women on Top netwerkborrel op het dakterras van het W Hotel Amsterdam waar ik nóg meer inspirerende vrouwen ontmoette. Het toffe vond ik dan ook aan de Goaldigger Sessions dat je de mogelijkheid had om vrouwelijke ondernemers te ontmoeten uit verschillende werkvelden. Of dit nu fashion, financiële consultancy of gezondheidszorg was. Het horen van al die verschillende verhalen en ervaringen droegen echt bij aan dit event. Het liefst had ik op het einde van de dag op repeat gedrukt. Maar lucky for me: op 10 september is de volgende editie van de Goaldiggers Sessions. Als de verhuizing voorspoedig verloopt, dan wil ik hier zeker weer bij aanwezig zijn.

Zijn jullie al bekend met de Goaldiggers Club? Lijkt jullie het tof om aanwezig te zijn bij de Goaldiggers Sessions?

Fotografie: Chantalle Laurent Photography

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  9 mei 2017

  Wat grappig. De dame in het zwart, twee plaatsen naast je, is de nicht van mijn vriend, haha. Wat is de wereld toch klein! Fijn dat het zo inspirerend was! :)  9 mei 2017

  Wat een super leuk verslag is het geworden zeg!  9 mei 2017

  Wauw, dit klinkt ontzettend goed en inspirerend zeg!  10 mei 2017

  Klinkt ontzettend goed! Ik kende dit helemaal niet, maar het lijkt me ontzettend leuk om zo’n dag een keer mee te maken!  12 mei 2017

  Wow ik had er graag bij willen zijn. Dit klinkt echt mega inspirerend!