Things that made my week...#272
16/07/2017


things that made my week
Hoera, vandaag mag Wikkie drie kaarsjes uitblazen! Deze week ving ik een grappig gesprek op tussen twee dames op straat, bedacht Roy een creatieve oplossing om mijn craving tegen te gaan en had een kindje een briljante reactie op een verhuizing. Benieuwd?

 • Vrouwelijke passant op straat: “Weet je wat lekker loopt, Mien? Van die ketsjurs.” Vriendin, enthousiast: “Oh ja! Die ketsjurs vind ik ook echt héérlijk lopen.” Je snapt: ik in totale verwarring. Toen ze eenmaal een schoenenwinkel binnenliepen en rechtstreeks naar een schap met Sketchers liepen, snapte ik pas waar ze het over hadden.
 • Zoon tegen zijn moeder wanneer hij hoort dat ze gaan verhuizen naar een groter huis: “Krijg jij dan ook eindelijk een eigen kamer, mama? Net als wij?”
 • Collega, wanneer ze een schattige foto laat zien van het kindje van een vriendin: “En zo komt ‘ie je ‘s ochtends wakker maken.” Iedereen: “Aaaaaw!” De enige moeder in het gezelschap: “Om half 7 ‘s ochtends, hè. Om half 7 ‘s ochtends.” Je snapt: het ge-‘aaaw’ verstomde direct.
 • Ik: “Ik heb echt een craving naar een tompoes.” Roy: “Dat mag je niet hebben, hè.” *stilte* “Al kunnen we ook een kitten kopen en die Tom noemen. Dan heb je ook een Tom-poes.”
 • Mijn handen die naar kattenbrokjes roken, laminaat uitzoeken voor ons nieuwe huis en zelfs een rekening geopend om te sparen van mijn pensioen (waarover je in deze post meer kunt lezen). Ik voelde me deze week extreem burgerlijk.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad? P.s. Morgen komt er een héél belangrijke (en spannende!) mededeling online. IEKS!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  16 juli 2017

  Haha geniale reactie van die moeder :) en ik ben heel benieuwd naar je spannende mededeling morgen  16 juli 2017

  Heerlijk toch die burgerlijkheid ;) En ik moest hard lachen om de opmerking over de eigen kamer, haha. Slimmerik!  16 juli 2017

  Die moederreactie, haha! Wij babysitten dit weekend op het eenjarige petekindje van m’n vriend. Jezus, ik heb zo ontzettend veel respect voor fulltimeouders, want uhm… #TeamNoKids  16 juli 2017

  Een poes die tom heet moet misschien ook wel heel leuk zijn voor mij dan toch ook al zijn echte tompoezen overheerlijk. Gisteren heb ik er nog aan toegegeven. Hele leuke en grappige post!  16 juli 2017

  Haha tom-poes, heel slecht maar zo leuk!  16 juli 2017

  Haha, het kindje over de eigen kamer is echt mijn favoriet! Geweldig!  17 juli 2017

  Hahaha ik voel mee met die moeder. Als au pair snap ik nu voor het eerst dat hoe schattig sommige kindjes ook zijn, ze ook echt een pain in the ass kunnen zijn. Vooral ‘s ochtends.  17 juli 2017

  Hahaha, een eigen kamer voor de moeder. Wel lief bedacht van dat kind! En die Skechers, tja, mijn moeder kan dat ook niet uitspreken :’) :’).