3 dingen waar ik momenteel naar uitkijk
21/07/2017


antwerpen sleuteloverdracht webserie
Ten eerste: WAUW! Duizendmaal dank voor alle positieve reacties op mijn boek ‘Fuck the quarterlife crisis’. Volgens mijn uitgeverij zal mijn boek op zéér korte termijn te reserveren zijn, dus héél spannend. En daar houden de leuke dingen niet op: zo starten vandaag de opnames voor een webserie die álles te maken heeft met mijn boek en staat er een work trip naar Antwerpen op de planning. 

OPNAMES WEBSERIE ‘FUCK THE QUARTERLIFE CRISIS’
Zoals jullie hebben kunnen lezen in de onthullingspost van ‘Fuck the quarterlife crisis’, is het laatste hoofdstuk een verzameling van inspirende vrouwen die advies geven aan hun 20-jarige zelf. Een hoofdstuk met mooie, persoonlijke adviezen en verhalen waar ik enorm trots op ben. “Goh, zou het niet leuk zijn om hier een webserie van te maken?”, was een vraag waarmee ik op een random donderdagochtend wakker werd. Ik benaderde mijn talentvolle vriendin en AV-specialist Jessy Kneefel en ze was gelukkig minstens net zo enthousiast als ik. Na een brainstorm en het maken van storyboards, staat vandaag de eerste opnamemiddag gepland in Amsterdam. Morgen zijn we te vinden in het Mediapark in Hilversum. Ik kijk er nu al naar uit om de video’s met jullie te delen!

ANTWERPEN
“…. Dan kun je in Antwerpen toffe foto’s maken voor social.” “Antwerpen?” “Ja, ik wil je graag mee hebben. Ben je nog niet gebriefd?” “Eh, nee?” “Nou, als je volgende week kan, mag je mee als je dat wilt.” “Nou, ik kan. YAY!” Zo verliep het gesprek toen de art director van Shoeby terloops vertelde dat ik mee mocht naar Antwerpen voor een grote shoot die daar plaatsvindt. Samen met de videograaf ga ik die dag Antwerpen verkennen, foto’s (en video’s) maken van toffe hotspots, behind-the-scenes foto’s schieten én streetstyle foto’s maken. I know, I know. Ik weet wat jullie denken: it’s a tough job but someone’s gotta do it. ;-)

SLEUTEL VAN ONS EERSTE KOOPHUIS
Kunnen jullie je nog herinneren dat ik schreef dat het nog een aantal maanden zou duren tot we de sleutel zouden krijgen van ons eerste koophuis? Nou… Inmiddels is de sleutelovedracht al over 1,5 week. ANDERHALVE WEEK. Het is echt bizar hoe snel dat opeens is gegaan. Afgelopen week zijn we nog langsgeweest bij ons toekomstige huis om te kijken wat er allemaal nog moet gebeuren en om kennis te maken met een aantal buren. Geinig: ik werd meteen uitgenodigd voor het (buur)vrouwendiner wat ‘het blok’ eens in de zoveel tijd organiseert. Voel me helemaal burgerlijk nu, dat snap je.

Om nog even terug te komen op Fuck the quarterlife crisis en de bijbehorende webserie: zijn er nog vrouwen waarvan jullie héél graag het advies aan hun 20-jarige zelf zouden willen weten? Ik ben heel benieuwd!

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER11 reacties


  21 juli 2017

  Wow wat een ontzettend leuke dingen staan er te gebeuren meid. Ik snap dat je daar erg naar uitkijkt! Heel veel plezier alvast en GENIET. Alhoewel dat vast wel zal lukken. ;) Liefs  21 juli 2017

  Haha buurvrouwendiner, dag IS ook burgerlijk! Maar vast heel leuk ;)  21 juli 2017

  Snap ik dat je hier allemaal zin in hebt. Hoe leuk allemaal! De sleutel krijgen komt nu ook ineens erg dichtbij, super leuk :-)!  21 juli 2017

  Ontzettend leuke dingen allemaal!  21 juli 2017

  Heel erg leuk dat alles zo vlot verloopt. Ook tof dat je met shoeby mee mag. Veel plezier!  21 juli 2017

  Wat, ga je een boek uitbrengen? Dat wist ik nog helemaal niet, wat TOF!  21 juli 2017

  Wat gaaf allemaal!! Spannende tijden! Leuk dat je op zo’n korte termijn nog mee kon naar Antwerpen.  21 juli 2017

  Wat een leuke dingen heb je in het vooruitzicht! Geniet ervan!  21 juli 2017

  Wat staan er leuke dingen in het vooruitzicht! Ik gun het je van harte, je bent echt aan het knallen. Zo tof om te zien.  21 juli 2017

  Allemaal zulke leuke dingen! Ben trots op je Fem <3  22 juli 2017

  Wauw, wat staan er veel spannende en toffe dingen op de planning Femke! Een mega goed idee ook om video’s te gaan maken met inspirerende vrouwen, ik kan niet wachten :)