Propercorn, 13 minuten & roze hakken van Stradivarius (Mijn favorieten)
03/07/2017


Favoriet defheader
Het is weer tijd voor één van mijn favoriete posts waarin ik, jawel, mijn favoriete dingen van dit moment deel. Van mijn nieuwe roze hakken met ruffles tot Sweet & Salty popcorn van Propercorn: ik durf te wedden dat jullie ook héél blij worden van deze dingen.


stradivarius roze hakken propercorn sweet & salty review ervaring 13 minuten
ROZE HAKKEN MET RUFFLES
Geobsedeerd door schoenen ben ik niet zo snel, maar ik maak graag een uitzondering voor deze roze hakken met ruffles. Het was mijn eerste aankoop bij Stradivarius en wat voor één. Het inlopen van deze schoenen heeft wel wat schrammen op mijn tenen ten gevolge gehad, maar het is het volkomen waard. Voor iedereen die ook zo enthousiast is over deze schoenen: je shopt dit paar hier. De losse paperbag broek waar ik óók veel leuke reacties op kreeg, shopte ik ook bij Stradivarius. Je snapt: deze winkel staat momenteel bij mijn topfavorieten.
stradivarius roze hakken propercorn sweet & salty review ervaring 13 minuten sarah pinborough
PROPERCORN
Zoals ik eerder deelde op Instagram, heb ik een nieuwe verslaving: Sweet & Salty popcorn van Propercorn. Het is zo bizar lekker, heeft een opvallend leuke verpakking en is ook nog eens relatief gezond. Natuurlijk helpt het niet om vervolgens de zak in één keer leeg te eten, maar ik kan het soms echt niet helpen. Ook de Smooth Peanut & Almond vind ik lekker, al blijft Sweet & Salty de onbetwistbare favoriet. De overige smaken van Propercorn heb ik nog niet geprobeerd, maar ik denk dat Sweet Coconut & Vanilla ook op een goede tweede plaats komt. I mean

stradivarius roze hakken propercorn sweet & salty review ervaring 13 minuten sarah pinborough
13 MINUTEN
Tijdens het lezen van 13 minuten werd ik éven afgeleid door Babe, you got this, maar hierna wilde ik dolgraag verder met lezen van dit spannende boek. 13 minuten, geschreven door Sarah Pinborough, is een psychologische thriller en vertelt het verhaal van de middelbare scholiere Tasha. Ze ontwaakt in bevroren water, waar haar hart 13 minuten stilstond. Ze heeft alleen geen idee hoe ze daar terecht is gekomen en wie hier verantwoordelijk voor is. Het boek wordt met de bladzijde steeds duisterder wanneer er steeds meer tekenen van leugens en wraak naar de oppervlakte komen. De perfecte mix tussen Pretty Little Liars en 13 Reasons Why. Geloof me: dit boek wíl je lezen!

Waar zijn jullie het meest nieuwsgierig naar? En wat zijn jullie favorieten van de afgelopen tijd?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER16 reacties


  3 juli 2017

  Oeh dat boek klinkt spannend!! Die wil ik ook lezen!  3 juli 2017

  Oeh, dat boek klinkt goed! Die komt op mijn lijstje met nog te lezen boeken! En wat een onwijs mooie schoenen! Ik ben verliefd!  3 juli 2017

  Oh die schoenen zijn echt fantastisch! Ik ben wel heel nieuwsgierig naar het boek 13 minuten trouwens, ik hoor er meer goede verhalen over!


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Wat leuk! Ik ben ook heel benieuwd wat jij ervan vindt :-)  3 juli 2017

  Die popcorn lijkt me echt heel lekker, zal ik eens proberen. Voor mij zijn de milka moulleux cakejes helemaal alles.


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Dat klinkt ook zó lekker! Helaas ben ik hier alleen allergisch voor :-( *snif*


  Johanne

  3 juli 2017

  Whaah, je schoenen! Supermooi. Ik koop af en toe ook een zakje Propercorn, mjam. Dit boek zal ik trouwens ook op mijn lijstje zetten. ben meestal niet zo van de thrillers, maar deze klinkt wel heel goed.


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ik heb precies hetzelfde! Ik ben meer een chicklit of non-fictie boek type, maar ik vond dit boek oprecht heel leuk.  3 juli 2017

  Die hakken! Ik ben verliefd <3 ze zijn echt heel erg mooi. Dat boek klinkt trouwens echt geweldig, ik kende het helemaal niet. Sarah Pinsborough heeft net een nieuw boek geschreven, Wat jij niet ziet, ook een echte aanrader! Malou x


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ooo, die ga ik dan ook eens checken. Ik vermoed dat ik dit boek dan ook héél tof ga vinden. Thanks voor de tip! X  3 juli 2017

  JAAA OMG DIE SCHOENEN ZIJN GEWELDIG!!! :D Haha. In tegenstelling tot jou kan ik wel echt obsessed zijn door schoenen. Je hebt er nooit genoeg denk ik maar. Haha :D


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  EENS! Je kunt in ieder geval nooit uit je schoenen groeien. Of het moet heel warm zijn; dan kan het wel soms een uitdaging zijn om je voeten in je pumps te proppen ;-)  3 juli 2017

  Wat een toppers zeg! Ik word helemaal blij van dit lijstje, het boek ga ik meteen op mijn leeslijstje zetten en uhm…. ja…. nu heb ik trek in popcorn! ;-)


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Hahaha, sorry ;-)  4 juli 2017

  Propercorn klinkt erg goed! En 13 Minutes heb ik zonet aan m’n toreadlijstje op Goodreads toegevoegd!


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Leuk! Ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt :-)