Things that made my week...#271
10/07/2017


things that made my week
Joe, ik ben weer terug! In verband met mijn vakantie iets later dan jullie van mij gewend zijn: ‘Things that made my week…’. Deze week verdwaalden we in de bergen van Málaga, had Roy een ingenieuze oplossing voor een verzekeringskwestie en had mijn schoonvader een heel lieve verrassing voor mijn schoonmoeder. Benieuwd?

 • Wanneer we op de eerste dag in onze zoektocht naar de bed and breakfast grandioos verdwalen in de bergen. Lees: ‘bestemming bereikt’ bleek een plek te zijn bestaande uit slechts rotsen op een bergtop waar niemand van ons bereik had. Schoonzus, wanneer we ter afleiding maar even over onze katten aan het praten waren: “Hoe zou het met Lizzy zijn?” Zwager: “Beter als met ons, gok ik zo.”
 • Om er eenmaal bij aankomst achter te komen dat Roy’s ouders zich (begrijpelijk) erg zorgen om ons hadden gemaakt, terwijl wij juist de gehele tijd de slappe lach hadden gehad over de bizarre situatie. Schoonvader: “Dit is zo’n moment dat het in een film mooi was geweest als je een split screen had gehad en onze reacties naast elkaar had gezien.”
 • Als we besluiten de El Caminito del Rey te gaan lopen, een avontuurlijke wandelroute door de El Chorro-kloof. Zwager: “Zijn we goed verzekerd?” Schoonvader: “Als we binnen 50 meter van de gids blijven, wel.” Roy: “Dus als één van ons in een klif valt, gooien we de gids erachteraan.”
 • Drie ongelofelijk schattige kittens die onze bed and breakfast hun huis noemden. Ik: “Aaaaw! Zullen we er ééntje meenemen als vriendje voor Wikkie?” Roy: “Ja, is goed!” Ik, stomverbaasd: “Echt?!” Roy: “Nee.”
 • Mijn schoonvader die voor hun 10-jarig trouwjubileum een gitarist en zangeres had geregeld als cadeau voor mijn schoonmoeder. Nog liever: ze waren zelf óók een koppelWat het nog grappiger maakte toen hij naar haar keek en zong: “You don’t have to shave yo’ legs for me.”
 • Als onze taxichauffeur vertelt dat hij na onze taxirit naar huis gaat fietsen. Lees: een fietstocht à 45 minuten om 1 uur ‘s nachts.  Zwager: “Heb je geen rijbewijs dan?” *stilte* “Oh wacht…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  10 juli 2017

  Ohhh wat een geweldige dingen weer.. Vooral die laatste met het rijbewijs, haha.


  Charlotte

  10 juli 2017

  LOL, “You don’t have to shave yo’ legs for me.” Hilarisch!!!!  10 juli 2017

  Wauw rare situatie met die taxichauffeur. Ik heb weer goed gelachen. Hopelijk was het een leuke vakantie!  10 juli 2017

  Oh wat een leuke dingen weer! En heerlijk die foto’s van Malaga  10 juli 2017

  Haha, deze rubriek blijft leuk. Just made my day <3  10 juli 2017

  Haha super leuk! Ben wel jaloers op je vakantiebestemming hoor, de foto’s zagen er prachtig uit.


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ja, ik viel ook echt van de ene verrassing in de andere. Echt een verrassend mooie streek!  10 juli 2017

  Wat een mooie foto!!! Echt supergrappig ook weer, ik vind deze posts altijd zo leuk om te lezen :-)


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ah, dank je wel! Dat vind ik echt superleuk om te horen :-)  10 juli 2017

  Haha, het moet een feestje zijn om op vakantie te gaan met goed gezelschap! :)  10 juli 2017

  Hahahahahaha dan gooien we de gids erachteraan lollll die is grappig


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ik moest er ook zo om lachen :’)  11 juli 2017

  Whahaha geniale oplossing over de verzekering!


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ja, toch ;-)? Gelukkig is het niet nodig geweest, haha!