Zomer mobiele wallpapers: van flamingo's tot ananassen
05/07/2017


zomer wallpapers summer wallpapers ice cream leaf leafs palmtrees
Terwijl ik aan het genieten ben van een vakantie in Málaga, wil ik jullie het zomergevoel in het wisselvallige Nederland ook niet onthouden. Om deze reden heb ik 12 leuke zomer mobiele wallpapers voor jullie verzameld. Welke is jouw favoriet?

Zomer mobiele wallpaper

zomer wallpapers summer wallpapers ice cream leaf leafs palmtrees

1. Een mooie zomerse mobiele wallpaper? Leaf it up to me ;-) 2. Omdat ijsjes eten en de zomer natuurlijk onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. 3. Als er één ding is waar ik een zomergevoel van krijg, dan is het wel de aanblik van palmbomen. Wat jullie?

zomer wallpapers summer wallpapers ice cream leaf leafs palmtrees

4. Om de één of andere reden associeer ik flamingo’s altijd met de zomer. Misschien vanwege de populariteit van de flamingo floats. Afijn. Persoonlijk vind ik dit een héél mooie wallpaper. 5. Mocht je even twijfelen aan welke tijd van het jaar het is, dan is deze zomerse achtergrond een prima geheugensteuntje. 6. Nóg een pareltje van Ban.do. Wat geeft een meer zomers gevoel dan deze zeemeerminnen als je mobiele wallpaper? Juist. Niets dus.

zomer wallpapers summer wallpapers ice cream leaf leafs palmtrees
7. Geen vakantie naar een ver oord in het vooruitzicht? Met deze botanische mobiele wallpaper haal je dat tropisch oerwoud gewoon naar je broekzak. 8.  Voor de liefhebber: een wat abstractere print om de zomer dichtbij te halen. 9. Sinds de komst van dit stomme nummer moet ik bij het zien van een ananas tegenwoordig altijd denken: I have a pen. I have a pineapple. UH. Pineapple pen. Nee, het is geen verrijking van mijn leven.

zomer wallpapers summer wallpapers ice cream leaf leafs palmtrees
10. Zeeblauwe streepjes zijn natuurlijk altijd goed. Deze mobiele wallpaper is simpel, maar does the trick om je dat zomergevoel te geven. Tenminste, vind ik. 11. Een mooie watercolor wereldkaart om bij weg te dromen. En om inspiratie op te doen voor je volgende reis ;-)  12. Nóg een hint naar de zee: deze watercolor blauwe mobiele wallpaper met vrolijke (mini-)driehoekjes.

Ik ben benieuwd: welke zomer mobiele wallpaper is jullie favoriet?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER15 reacties


  5 juli 2017

  Wat een leuke!! Die botanische is erg leuk en die wereldkaart  5 juli 2017

  Die met de flamingo’s is 100% mijn favoriet! heb hem direct opgeslagen en ingesteld op mijn Iphone :D


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Ah, zo leuk! Ik vind die met de flamingo’s ook zó tof :-)  5 juli 2017

  Oh deze ga ik zeker opslaan, wat een super leuke printjes zitten er ook tussen!  5 juli 2017

  Ohhh, die met die palmboompjes. Helemaal zin in de zomervakantie door deze top plaatjes!


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Dat is ook precies de bedoeling <3 :-)  5 juli 2017

  Ah deze zijn allemaal heel leuk!  5 juli 2017

  Die wereldkaart vind ik heel erg mooi. En de flamingo’s! ♥  5 juli 2017

  Oeeh, wat een leukerds allemaal, thanks! :)

  xx Alex  5 juli 2017

  Wat mega leuk zijn ze allemaal! X  6 juli 2017

  Hele leuke inspiratie!  6 juli 2017

  Heel erg leuk allemaal! Ik ben vooral fan van die ananasjes! :)  9 juli 2017

  Ik ben te gestoord om mijn achtergrond te vervangen. Heb volgens mij al sinds ik deze iPhone heb, dezelfde pastelachtergrond. :’) #nerd


  Femke - Youniqueblog

  13 juli 2017

  Hahaha! Ik wissel wel regelmatig af moet ik zeggen. Voelt het weer een beetje alsof ik een nieuwe telefoon heb. ;-)  10 juli 2017

  Joehoe! Nieuwe inspiratie!