Things that made my week...#273
23/07/2017


things that made my week

Deze week kwamen mijn vriendinnen en ik stroef op gang tijdens een avond stappen, verbaasde ik een medewerker van de Media Markt met mijn kennis en kreeg ik een compliment uit zeer onverwachte (maar té schattige) hoek. Benieuwd?

 • Wanneer een aantal vriendinnen en ik voor het eerst in lange tijd gaan stappen en we ietwat stijfjes beginnen met dansen. Vriendin: “Weet je wat me laatst is opgevallen? Dat ik steeds meer als mijn moeder begin te dansen.”
 • Als we ons vervolgens pijnlijk bewust worden van onze stroeve bewegingen. Ik: “Ik weet echt gewoon niet meer hoe ik moet dansen.” Vriendin 1: “Ik ook niet!” *vijf minuten later* Vriendin 2, die uit het niets komt opduiken: “Jéétje, ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik weet echt niet meer hoe ik moet dansen!” Ik, lachend: “Daar hadden we het nét over.”
 • Wanneer voor mij op de roltrap een schattig meisje van zo’n vijf jaar zichzelf omdraait, van top tot teen naar me kijkt en prompt zegt: “Mooie jurk!” Mijn dag kon niet meer stuk, dat snap je.
 • Dat moment dat tijdens de opnames van de webserie ‘Fuck the quarterlife crisis‘ de microfoon zonder enige aanleiding van de hengel valt, deze nét op een volledig gevuld glas met appelsap belandt en deze met grandioze klap (en bijbehorende inhoud) omvalt. Oeps.
 • Ik, tijdens een bezoek aan de Media Markt: “Als ik vijf euro meer betaal dan kunnen jullie deze harde schijf ook geschikt maken voor Macbooks, hè?” Medewerker, volledig verbouwereerd: “Hoe weet je dat?!” Ik, al wijzend naar het schap waar ik de harde schijf uit had gevist: “Eh…. Dat staat gewoon op dat bordje.”
 • Mensen die op maandag een ‘Thank God it’s Friday’-shirt dragen. Dat zijn toch wel écht rasoptimisten.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER6 reacties


  23 juli 2017

  Haha, wat grappig en leuk om te lezen!  24 juli 2017

  Oh gelukkig ben ik niet de enige die niet weet hoe ik moet dansen op een feestje. Op een of andere manier word het altijd awkward. Leuke post altijd lachen!  24 juli 2017

  Hahaha, you made me smile today :-). Vooral dat meisje van 5 jaar. Een beter compliment kun je toch niet krijgen!  28 juli 2017

  Oh dat klinkt als een fijne week! Zo leuk dat dat meisje een compliment gaf en zo grappig de die medewerker van Media Markt. Hilarisch!


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Ja, was echt heel lief én grappig :-)!  31 juli 2017

  Wat voor leuks maak je toch elke keer weer mee, haha. Geniaal dit.