Fuck the quarterlife crisis: reserveer nu bij Bol.com, AKO en Bruna
24/07/2017


fuck the quarterlife crisis boek uitgeverij thema femke kamps
THIS IS NOT A DRILL! Mijn boek Fuck the quarterlife crisis is nú te reserveren bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema. Op 15 november zal het boek op je deurmat ploffen. Heel onwerkelijk, maar wat een fijn begin van de week na een weekend dat gevuld was met opnames voor de bijbehorende webserie. Ik praat jullie meteen bij over de opnames met Milou Turpijn (Hoofdredacteur Women’s Health), Lotte Rensen (Founder Ambitieuze Meisjes) en Eva Koreman (3FM radio-dj).

Fuck the quarterlife crisis dé life guide voor twintigers. In vier overzichtelijke thema’s -social media, succes, relaties en geluk- zocht ik de antwoorden op moeilijke vraagstukken en uitdagingen waar twintigers mee worden geconfronteerd. Een persoonlijk verhaal aangevuld met inzichten van wetenschappers, coaches en psychologen. Want ehm: hoe te navigeren door het volwassen leven als je het niet eens voor elkaar krijgt om twee matchende sokken aan te trekken? Voor het laatste hoofdstuk vroeg ik vrouwen die míj inspireren naar het advies aan hun 20-jarige zelf. Afgelopen weekend vonden de eerste opnames plaats om een aantal van deze adviezen met vriendin en AV-specialist Jessy Kneefel vast te leggen op video. Benieuwd naar mijn persoonlijke debuut als geluidsvrouw ;-)?

webserie fuck the quarterlife crisis lotte rensen

De opnames startten afgelopen vrijdag bij Lotte Rensen: naast Digital & Online Expert voor Rutgers is zij ook de oprichter van Ambitieuze Meisjes. Een community die bij veel jonge, ambitieuze vrouwen vast een belletje doet rinkelen. Ambitieuze Meisjes is namelijk hét platform voor jong, vrouwelijk talent. Met een ledenaantal van ruim 12.000 vrouwen and still counting is deze community op z’n zachtst gezegd immens populair. Je kunt binnen deze community carrièregerichte vragen stellen en ervaringen uitwisselen, maar ook tips en vacatures delen. Dit alles met de missie om ‘succesvol gelukkig’ te worden.

Je begrijpt dat ik ontzettend nieuwsgierig was naar het advies van Lotte aan haar 20-jarige zelf. Wat was het leuk om haar te filmen in haar waanzinnig leuk ingericht stulpje in Amsterdam. Lotte is ontzettend lief en zo gezellig. Dit maakte het extra jammer dat we niet langer konden blijven om nog even verder te kletsen. In Fuck the quarterlife crisis is Lotte’s persoonlijke advies met herkenbaar verhaal terug te lezen én binnenkort ook te bewonderen in videovorm.

webserie fuck the quarterlife crisis milou turpijn

Na de opnames met Lotte gingen we meteen door naar Cottoncake waar we hadden afgesproken met Milou Turpijn. Milou is niet alleen de hoofdredacteur van Women’s Health, maar is daarnaast ook DJ én geeft yogales. Je snapt: ik vind haar ongelofelijk tof. Dit maakte mij ontzettend nieuwsgierig naar het advies aan haar 20-jarige zelf. Haar advies kwam naar eigen zeggen tot stand na meditatie en bevat een verfrissende metafoor met een mooie, onderliggende boodschap.

Grappig moment: tijdens de opnames viel de microfoon uit het niets van de hengel. Op een gevuld glas met appelsap. Dat betekende het vliegensvlug evacueren van de apparatuur om de daaropvolgende minuten vast te plakken aan de grond. Afijn. De sneak peeks die Jessy me tot dusver heeft gestuurd, verklapt dat ook dit een héél toffe video gaat worden. Inclusief beelden van de benijdenswaardige yogaposes van Milou.

fuck the quarterlife crisis Eva Koreman

Afgelopen zaterdag stond een bezoek aan het Mediapark in Hilversum op het programma. 3FM radio-dj Eva Koreman is namelijk ook één van de vrouwen die ik om het advies aan haar 20-jarige zelf heb gevraagd. Ik heb haar een aantal jaar terug ooit vluchtig ontmoet in de wandelgangen van Q-music en sindsdien ben ik haar altijd blijven volgen. Naast dat ze iedere zaterdag en zondag tussen 12:00 en 14:00 is te horen op 3FM, presenteert ze ook verschillende tv-programma’s.

Wat Eva zo tof maakt is dat ze ontzettend lief en down to earth is. Ik had verwacht het onwennig te vinden om de persoon te ontmoeten achter de stem die ik zó goed kende, maar het was heel relaxt. Zeker toen Eva vroeg naar onze favoriete artiesten en vervolgens op vol volume ‘Can’t Keep My Hands To Myself‘ van Selena Gomez in de studio klonk. Ook Eva’s advies is heel persoonlijk en ik kan niet wachten totdat jullie het kunnen lezen in mijn boek en de bijbehorende video kunnen zien.

Zullen we samen aftellen naar 15 november? Reserveer nu een exemplaar van mijn boek Fuck the quarterlife crisis bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema. Oh, enne: kan iemand mij even knijpen?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER19 reacties

  Chantal

  24 juli 2017

  Knijp


  Femke - Youniqueblog

  24 juli 2017

  Au! Yep, this is happening ;-)  24 juli 2017

  want want want want <3


  Femke - Youniqueblog

  24 juli 2017

  Yay, yay, yay, YAY! Ik ben zo benieuwd wat je ervan vindt <3  24 juli 2017

  Ahhh! Wat tof Femke. Gefeliciteerd met je boek en met alle toffe dingen die gaande zijn in je leven. Enjoy!


  Femke - Youniqueblog

  25 juli 2017

  Zo lief, dank je wel <3  25 juli 2017

  Waaaaah super tof!! Ik ga een boek reserveren :-).


  Femke - Youniqueblog

  25 juli 2017

  JAAA! Superleuk om dit te horen <3 Ben zo benieuwd wat je ervan gaat vinden!  25 juli 2017

  ooooooh femmie, trots op jou!!


  Femke - Youniqueblog

  25 juli 2017

  Zo lief <3  25 juli 2017

  Heeeel erg vet dit! Ben ook heel erg benieuwd naar de video’s die eruit komen :)


  Femke - Youniqueblog

  25 juli 2017

  Ja, ik kan niet wachten om ze te delen :-)!!  25 juli 2017

  Echt zo leuk Femke! Even mijn salaris afwachten en dan kan ik hem bestellen :D


  Femke - Youniqueblog

  26 juli 2017

  Jaaa, zo leuk om te lezen <3 Heel blij mee!!  26 juli 2017

  Gefeliciteeeeeeeeeerd! Ik vind het zo ontzettend vet voor je! Komt het boek er ook in e-book? Want ik probeer geen fysieke boeken meer te kopen. Iets met overvolle kasten…


  Femke - Youniqueblog

  26 juli 2017

  Oe, dit weet ik nog niet zeker! Ik ga het voor je navragen :-)  26 juli 2017

  Zo onwijs leuk dit! Ik heb ‘m op mijn verlanglijstje gezet =D


  Femke - Youniqueblog

  28 juli 2017

  Ja, ZO tof!!  16 augustus 2017

  aah ik wilde hem reserveren bij bol.com maar daar kan het al niet meer ;o. Gelukkig nog wel bij de anderen.