Things that made my week...#274
30/07/2017


things that made my week
Jaaa, over twee(!) dagen krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis! Deze week had ik een behoorlijk rampzalige ochtend, liep een etentje niet zoals gepland en kwam Roy er op confronterende wijze erachter dat hij niet in ‘the circle of trust‘ van Wikkie zit. Benieuwd?

 • Die ochtend dat mijn bus niet kwam opdagen, mijn briefje van twintig die ik nét had gepind niet werd herkend bij de supermarkt, om er eenmaal terug bij de bushalte achter te komen dat mijn bus met twintig minuten vertraging alsnog was vertrokken. Net toen ik even op het station naar het toilet was. Dat soort ochtenden.
 • Wanneer ik met een vriendin, die niet van Aziatisch of sushi houdt, uit eten ben en we totaal ondoordacht een Bento box bestellen. Oftewel: een proeverij van Aziatisch eten. Oepsie.
 • Ik, wanneer we vervolgens de dessertkaart aangereikt krijgen: “Wat van de dessertkaart is lactosevrij?” Serveerster: “Nou, ehm…” *stilte* “Niets.” Ik: “Aha.” Overigens hadden ze uiteindelijk wel spontaan een lactosevrij dessert voor me klaargemaakt ;-)
 • Wanneer Roy binnenloopt met een grote buis en Wikkie meteen naar hem begint te blazen. Roy: “Dat beest is écht bang voor alles.” Ik: “Nee, Wikkie vertrouwt jóú gewoon niet. Wedden dat ik die buis kan vasthouden zonder dat ze iets doet?” *pakt buis op terwijl Wikkie alleen een beetje naar me kijkt* “Zie je? Ik kan ‘m zelfs naar haar toe bewegen.” *beweegt buis richting Wikkie, terwijl ze aandachtig blijft kijken* Roy: “Misschien is ze er nu gewoon aan gewend.” *Roy pakt buis op en Wikkie begint meteen weer naar hem te blazen* “Stomme kat.” Ik: “Je zit gewoon niet in the circle of trust, schatje.”
 • Wanneer twee collega’s praten over dat ze toe zijn aan weekend. Collega 1: “Ik ga mijn halfrotte banaan wel eten. Dat is de oplossing voor alles.” Collega 2: “Ja, dan kun je meteen ziek naar huis.” Collega 1: “Dan had ik het eigenlijk beter op maandag kunnen eten.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER14 reacties


  30 juli 2017

  Haha dit maakt me iedere week weer aan het lachen!


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Ah, dit vind ik HEEL leuk om te horen :-)! X  30 juli 2017

  OOOOOH, nog twee dagen! ZO LEUK.


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  JAAA! Het volwassen leven roept ;-)  30 juli 2017

  Haha, ik moest lachen om de reactie van Wikkie! Heb jij toch blijkbaar iets goed gedaan ;) Wat lief dat je toch nog een speciaal lactosevrij dessert kreeg. Enne heel veel succes dinsdag met de sleuteloverdracht! Wat spannend!


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Hahaha, ja ik heb inmiddels wel mijn strepen verdiend ;-) En zo lief, dank je wel!  30 juli 2017

  Wat rot dat je de bus miste. Wat een leuke post. Dat maakt men dag alweer goed!


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Ah, heel leuk om te lezen :-)!  30 juli 2017

  Ahhh die Roy met Wikkie. Spannend, nog maar 2 dagen!!


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Haha, het was inderdaad ook wel een beetje sneu ;-) En jaaa, zo snel opeens!  30 juli 2017

  Hahaha leuk om te lezen!!
  Wel toevallig dat je briefje van 20 niet erkend werd en de bus 20 vertraging had. Er was iets met 20 op die dag lol


  Femke - Youniqueblog

  30 juli 2017

  Wow, dat had ik mezelf niet eens beseft! Creepy :’)  30 juli 2017

  Haha, die arme Roy! En wel lief dat je toch nog een lactosevrij dessert kreeg. Toch extreem teleurstellend om te moeten dineren zonder toetje anders!  4 augustus 2017

  Hahaha, ik moet altijd lachen als ik je lijstjes weer lees!