YAY | Vandaag krijgen we de sleutel van ons eerste koophuis -
01/08/2017


“Wist je dat we gewoon al in januari hebben getekend voor ons huis?”, aldus Roy afgelopen week verbaasd toen hij wat documenten aan het doorspitten was. “Wow, nee. Dat had ik helemaal niet beseft”, moest ik eerlijk toegeven. Na bijna 8 maanden wachten, is het vandaag zover. We krijgen de sleutel van ons eerste koophuis. En eerlijk: zonder Roy was het allemaal niet gelukt…

“Hoe doe je het toch allemaal?” wordt mij vaak gevraagd wanneer ik vertel wat er momenteel allemaal bij mij op de agenda staat. Nou, heel simpel: niet. Ik doe niet alles. Tenminste, niet alleen. Roy is de afgelopen maanden de drijvende kracht geweest achter de verhuizing. Terwijl ik naast mijn freelance-werk druk bezig was met mijn boek, stelde hij een planning op voor de verhuizing, regelde hij alle monteurs en allerlei andere professionals met twee rechterhanden, en heeft hij er voor gezorgd dat we alle tools (lees: verfrollers) in huis hebben om een vliegende start te maken. Zonder hem had ik Wikkie’s staart uit pure onwetendheid waarschijnlijk gebruikt als verfroller. En gezien voor mij de uitspraak ‘home is where the wifi connects automatically‘ zeker opgaat, heeft Roy ook dit soort zaken geregeld.

Maar laten we eerlijk zijn: niets doen is voor mij ook nooit een optie geweest. Wat ik wél heb gedaan? Ruziën over dingen als de kleur verf die op de muur van de woonkamer moet komen (ben ik goed in) en of die peperdure koekenpannen echt nodig zijn (ben ik nog beter in). Dat soort zaken. Verder hebben we samen alle meubels uitgezocht voor ons nieuwe huis en hebben we deze week allebei vrij genomen om aan het huis te werken. Roy is zelfs volgende week ook nog vrij om zich fulltime op het huis te storten. Erg fijn, dus! We hopen over een paar weken definitief over te gaan, maar we hebben in principe een maand te tijd. Op 1 september hoeven we namelijk pas de sleutel in te leveren van ons huidige appartement. I’ll keep you posted!

Liefs,
Femke

Fotografie: Ellen van Lent

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Categorie: Persoonlijk
Tags:


21 reacties


  1 augustus 2017

  Ahhhhh wat leuk! Heel veel plezier met tekenen en ongetwijfeld gasten in je nieuwe huis rondleiden en proosten!  1 augustus 2017

  Oh wat een geweldige mijlpaal! En wat fijn dat er al zoveel geregeld is en jullie rustig de tijd hebben om over te gaan. Heel veel succes met de verhuizing en geniet van jullie eerste koophuis!  1 augustus 2017

  Yess! Van harte gefeliciteerd. Oww ja, kleuren op de muur, welke vloer het mooist is…daar had ik ook best wat onenigheid over. Ik wens jullie veel succes met de verbouwing. Ik ben benieuwd naar de foto’s als je die gaat plaatsen  1 augustus 2017

  Heel veel plezier en succes de komende maand met jullie nieuwe stulpje! Dat jullie er daarna maar samen veel en lang van mogen genieten! We zien de housewarming uitnodiging wel verschijnen ;) :P  1 augustus 2017

  Heel veel plezier met verhuizen! <3 Geniet ervan ondanks sommige stressige momenten ;)  1 augustus 2017

  Yaaaay nog een keer gefeliciteerd! Ik ben zo benieuwd naar jullie huis, ik kom gauw kijken!  1 augustus 2017

  Wat ontzettend fijn! Heel veel plezier in jullie nieuwe huis.  1 augustus 2017

  Fijn zo’n vent die alle regelt! Jullie zijn samen een goed team! Heel veel succes en ik ben natuurlijk super benieuwd als het straks klaar is :).  1 augustus 2017

  Oh dat is zo een speciale dag er komt inderdaad wel veel bij kijken. Des te leuker word het voor jullie als alles af is. Veel plezier en succes!  1 augustus 2017

  Wel fijn dat Roy zoveel heeft gedaan! Heel veel succes met klussen en alvast veel woonplezier. Ik ben zelf net een maand geleden verhuist.  1 augustus 2017

  Heel veel succes met klussen en verhuizen!  1 augustus 2017

  Zo fijn dat Roy al zoveel geregeld heeft. Nog heel veel succes met klussen.  1 augustus 2017

  Ahhh zo cool! Veel succes en alvast veel plezier in jullie nieuwe stekkie :)  2 augustus 2017

  Wat spannend allemaal!! Leuke tijden. Veel succes met klussen!  2 augustus 2017

  Gefeliciteerd! Wat een heerlijk gevoel, een ECHT eigen huis! En fijn dat Roy je zo goed helpt, goed dat dat zo kan. Heel veel geluk in jullie nieuwe woning en vooral veel klusplezier!  2 augustus 2017

  Wat spannend en gaaf dat jullie nu een eigen huisje hebben! Heel veel succes met klussen en geniet lekker van jullie mooie plekje!  2 augustus 2017

  Jaaaa zo leuk, heel veel plezier gewenst in jullie nieuwe huisje :)  3 augustus 2017

  Gefeliciteerd! Wat spannend zeg, ben benieuwd hoe het eruit zal gaan zien! ((:  4 augustus 2017

  Jaaaa, eindelijk! Ben zo benieuwd naar jullie huis. :-) Van harte gefeliciteerd en heel veel geluk daar!  4 augustus 2017

  Yaaaaay zo leuk! En wat een schatje ook die roy, bof je maar mee met zo een die alles doet haha! Als ik terug kom moeten we echt daten en dan eis (ja echt) ik een hometour!!! <3  30 augustus 2017

  Jullie zijn inmiddels denk ik al een heel stuk verder, maar ik vind het echt heel tof voor jullie! Klinkt allemaal zo leuk en goed :)