Things that made my week...#279
03/09/2017


things that made my week
Deze week bleek tijdelijk geen keuken hebben daadwerkelijk te zorgen voor serieuze problemen, verstond er enig misverstand over de échte geboortedatum van een vriendin en ervoer Roy een stukje IKEA in onze nieuwe woonwijk. Benieuwd?

 • Wanneer Roy en ik op onze keukenloze zaterdagavond uit eten willen gaan, maar werkelijk ieder restaurant in de omgeving volgeboekt bleek te zijn. Roy, half grappend – half wanhopig: “Zullen we dan maar Kees Kroket bellen of ‘ie nog plek heeft?”
 • Wanneer Roy mij wijst op het feit dat ik Crystal Clear héél Nederlands uitspreek en er een discussie ontstaat dat veel mensen dingen als ‘ui’ ook gek uitspreken. Schoonzusje, tegen mij: “Hoe spreek jij uil uit?” Roy, grappend: “Een iewl.”
 • Als ik met een vriendin praat die meer interesse heeft in puzzelen dan in social media. Ik: “Je bent te laat geboren.” Vriendin: “Nee, ik had vroeger geboren moeten worden.” *stilte* “Oh, wacht dat is hetzelfde.”
 • Wanneer ik in mijn eentje een vaatwasser aan de straat zet en ik dit heugelijke nieuwtje wil delen met Roy. Roy: “Nou, jij hoeft niet meer te hoepelen vandaag.” Ik: “Niet meer te hoepelen? IK VERDIEN EEN KITTEN!”
 • In augustus al een verlanglijstje maken voor mijn verjaardag eind oktober. Jij bent ook niet perfect.
 • Roy, bij thuiskomst: “Al die kinderen! Het is net alsof de IKEA speelhoek in deze buurt is ontploft.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER8 reacties


  3 september 2017

  Ik kan ‘uil’ en ‘vijl’ en ‘vuil’ ook niet normaal uitspreken. :’) En mijn week was grandioos. Proof is in my weekoverzicht. Joe.  3 september 2017

  Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met je verlanglijstje haha :-). Ahh de Ikea speelhoek.  3 september 2017

  Haha, een ontplofte IKEA-speelhoek! Toch altijd even wennen als je in een woonwijk tussen de kleine kinderen belandt ;) Ik vind ‘uil’ trouwens ook best een moeilijk woord. Dat heb ik trouwens ook met de naam Paul. Volgens mij spreek ik dat een beetje uit als ‘Paal’. Zo zou ik mijn zoon dus maar niet noemen als ik ooit kinderen krijg ;)  3 september 2017

  Lol ik maak ook al een lijstje voor mijn bday in oktober hoor  3 september 2017

  Haha dat is het nadeel van buiten de stad wonen ;) moeten jullie nu ook afkicken van de sushi?  3 september 2017

  Tja, die letters ook, haha. Ui is ook heel lastig, ik vind uil wat dat betreft ook een stom woord (wel een van mijn lievelingsvogels, maar dat ter zijde). Enne, groot gelijk hoor, beginnen met je verjaardagslijstje! Stel je voor dat je straks niets hebt om te vragen!  3 september 2017

  Je kan niet vroeg genoeg gaan beginnen met een lijstje voor je b’day ;-)  4 september 2017

  Haha, toevallig probeerde ik hier een aussie laatst proberen ‘ui’ uit te spreken. En na het zelf 10 keer voor te zeggen begon ik ook te struikelen over de klank..

  Enneeee, je kunt maar betere zo vroeg mogelijk met je lijstje beginnen hoor. Stel je voor iemand vraagt ernaar en je weet het niet .. ;)