PERSOONLIJK | Mijn plannen voor september -
02/09/2017


September def
Was ik de enige die gisterenochtend verschrikt op de agenda keek om te ontdekken dat het inmiddels alweer september is? Overigens is dit wel een maand waar ik naar uitkijk, omdat ik a) zowaar voorruit heb gepland en b) er heel leuke dingen in mijn agenda staan gekrabbelt

OPNAMES WEBSERIE
Deze maand staan er weer een aantal opnamedagen voor mijn boek Fuck the quarterlife crisis met Jessy op de planning. Want ‘schrik-je-te-pletter’ nieuws: mijn boek ligt al over 2,5(!) maand in de winkel. Al, ja. Want zo voelt het voor mij. Ook Emilie Sobels (Hashtag Workmode), Eva Tomaszewski (The Goaldiggers Club), Aranka van der Voorden (Jogha, Fitgirlcode en Pretty Ambitious), Lianne Keemink (The Self Help Hipster) en Nienke Thurlings (Jong Burn-out) geven in mijn boek advies aan hun 20-jarige zelf. Kun je -net als ik- niet wachten tot het boek uitkomt? Als je nu een exemplaar reserveert bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl of Uitgeverij Thema, ben je op 15 november de eerste die het boek ontvangt.

SUSHIFESTIVAL
Na mijn bezoek aan het sushifestival in Den Bosch, wat overigens geen onverdeeld succes was, heeft de sushiliefhebber in mij erop aangedrongen om sushifestivals toch een tweede kans te geven. Aanstaande zaterdag zul je mij dan ook driftig met stokjes zien zwaaien in Ahoy Rotterdam tijdens het grootste sushifestival van Europa, waar ik met mijn vriend, zus en zwager naartoe ga. Bon appetit, hopefully.

GOALDIGGER SESSIONS
Yes, aanstaande zondag is het zover: de tweede editie van Goaldigger Sessions. Na mijn positieve ervaring de vorige keer, ben ik er ook deze editie bij. Ditmaal zelfs als editor van The Goaldiggers Club. Met een killer line-up belooft het nu al een zéér geslaagde dag te worden. Zo kun je al je ondernemersvragen stellen aan Olcay Gulsen (SuperTrash en ST. Studio) en Danique Wiltink en Adine Tjeenk Willink (Nimbles) en zullen Maddie Raedts (IMA Agency) en Aranka van der Voorden tips geven hoe je je business naar the next level kunt tillen. Als je iemand driftig ziet schrijven op de eerste rij: that’s me!

HOUSEWARMING
Hè, hè… We hebben sinds gisteren eindelijk een 1) internetverbinding en 2) een keuken. Hallelujah. Dat betekent nu dat we onze woning, eindelijk, echt woonklaar kunnen maken. Dit gehele weekend staat dan ook in het teken van opruimen. Noodzakelijk, want over een paar weken vindt de tweedaagse(!) housewarming plaats en daarnaast kan ik niet wachten om (voor- en na)foto’s van de ruimtes met jullie te delen. Want één ding is zeker: het huis heeft een enorme transformatie ondergaan.

WORK, WORK, WORK
Verder staat de maand september vooral in het teken van werk. Naast mijn werk voor Shoeby, werk ik ook een aantal dagen in de week voor Cosmopolitan, ben ik achter de schermen druk bezig met mijn nieuwe zakelijke website en staat er een bijbehorende fotoshoot gepland. Hoewel ik normaal gesproken horendol wordt wanneer mijn agenda bomvol staat (want: groot voorstander van spontaniteit), heb ik er deze maand oprecht veel zin in. Die volle kalender in september. Let’s do this!

Wat zijn jullie plannen voor deze maand?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER10 reacties


  2 september 2017

  Wat heb je mooie plannen! Ik kan niet wachten tot je boek er is. Zo benieuwd naar. En ok, het is pas 07:26, maar nu al zin in sushi. En in september, want ook ik heb mooie plannen. Heb eindelijk weer de zin en energie om flink te gaan bloggen en heb mooie klussen liggen om mijn freelancetekstschrijversbestaan nog leuker mee te maken. Life’s good.  2 september 2017

  Ooh fijn! Nu is je huis echt bijna helemaal af! Ik ben zo benieuwd zeg! Ook wat Wikkie er van vindt, en ik ben niet eens een dierenfan (sla ik nu door?) Haha.  2 september 2017

  Wat een geweldig lijstje met vooruitzichten! Zo spannend dat de lancering van je boek er nu echt aan zit te komen, net als de ‘lancering’ van jullie huis :) Ik ben heel erg benieuwd! En wat leuk dat het ook op zakelijk gebied zo goed gaat!  2 september 2017

  Leuk dat je er zo hard naar uit kijkt. Ik was mij goed bewust van de intreding van september aangezien ik nog een hertentame had. Ik kijk al uit naar de foto’s van het huis als het af is!  2 september 2017

  Klinkt als een drukke, maar fijne maand! Ik ben erg benieuwd naar je boek!  2 september 2017

  Wat een toffe plannen! Ook fijn dat je nu eindelijk het huis verder ‘woonklaar’ kan maken!  2 september 2017

  Leuke plannen! Ik ben zo benieuwd naar je boek! En wat leuk zo’n housewarming.  2 september 2017

  Wat een leuke plannen deze maand! Ik ben zo nieuwsgierig naar de voor- en nafoto’s van jullie huis! Met de kleine dingetjes die we op instagram al konden zien, ben ik er 100% zeker van dat het een top eindresultaat zal zijn!  4 september 2017

  yaaaay leuke plannen! En wat fijn dat jullie nu eindelijk een keuken hebben haha. Je beseft vaak pas hoe vaak je iets gebruikt als je het niet kunt gebruiken.. En ja, ik schrok ook toen ik me bedacht dat het al de negende maand was, wooooow!!  4 september 2017

  Wat fijn dat er schot in de zaak is bij jullie haha! Ik ben zo benieuwd naar je boek, ga het sowieso lezen <3