Things that made my week...#281 -
17/09/2017


things that made my week

Allereerst ont-zet-tend bedankt voor alle enthousiaste reacties op de eerste (échte) post over ons huis. Werd ik heel blij van! Deze week koos mijn zus een wel heel ongelukkig rijmwoord uit tijdens een spel, ambieerde Wikkie een carrière als stuntvrouw en hadden Roy en ik onze housewarming nogal onderschat. Benieuwd?

 • Wanneer ik met mijn zus, zwager en Roy naar ‘het grootste sushifestival van Europa’ ga, maar we dit allen behoorlijk vinden tegenvallen (duur en saaie aankleding) en er tijdens onze aftocht over blijven grappen. Ik: “Ook wel bijzonder: we zijn slechts 30 minuten binnen geweest, maar we kunnen er vervolgens twee uur over napraten.”
 • Wanneer we vervolgens een spelletje gaan doen waarbij je als team binnen een tijdbestek van 30 seconden zoveel mogelijk woorden op elkaar moet laten rijmen. Zus, met wie ik één team vorm: “Oké, ik begin wel: auto.” Ik: “Auto? AUTO? Van alle woorden waarmee je had kúnnen beginnen, kies je voor auto?!”
 • Uiteindelijk kwamen we er met behulp van een online rijmwoordenboek erachter dat er slechts vier woorden rijmen op auto: foto, kyoto, toto en -jawel- vrachtauto. We never stood a chance.
 • Wikkie die door het huis aan het stormen is, een aanloop neemt naar een kast in mijn kantoor en hier vervolgens vol tegenaan springt. Het was zó zielig, maar tegelijkertijd kon ik een lach niet onderdrukken.
 • Wanneer Roy en ik aan het inventariseren zijn wie er naar onze tweedaagse housewarming komen. Roy: “Als ik zo kijk dan kunnen we wel concluderen dat we eigenlijk… ” “Te veel mensen hebben uitgenodigd”, maakte ik zijn zin af. “Ja, dat klopt.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week achter de rug?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER5 reacties


  17 september 2017

  Ah, arme Wikkie! Wat een belevenis moet het voor haar zijn om opeens een enorm huis tot haar beschikking te hebben. Maar ja, dan maak je soms een foute inschatting ;)  17 september 2017

  Haha een tweedaagse housewarming is wel een tof idee! Hoe meer zielen, hoe meer vreugd toch? Leuk overzicht weer!  17 september 2017

  Hahaha, wat vet, een tweedaagse housewaming. Veel plezier alvast en succes met de drukte, haha.  17 september 2017

  Haha auto om op te rijmen is wel een heel ongelukkig woord.
  Arme Wikkie…
  Hoe was de housewarming?

  Mijn week was tof maar lang. Maandag gastlessen gegeven, andere dagen gewerkt en vrijdag ben ik de hele dabij bij beeld en geluid geweest om te helpen bij de actiedag voor St Maarten. Vandaag even een hele luie netflix dag gehad.  18 september 2017

  Ach germ, Wikkie! Hoewel ik waarschijnlijk heel hard zou moeten lachen haha.
  En jullie hebben een heel mooi huisje hoor!