JAAAA | Fuck the quarterlife crisis komt eerder uit!
18/10/2017


fuck the quarterlife crisis
*Adem in, adem uit* Zoals degenen die het boek al hebben gereserveerd misschien wel hebben gezien, wordt Fuck the quarterlife crisis eerder gelanceerd dan gepland. Je hoeft niet meer tot 15 november te wachten om dit boek over mijn persoonlijke ervaring met keuzestress en prestatiedruk te bemachtigen, maar nog slechts een paar weken. AAAH! Ik praat jullie even bij. 

Afgelopen vrijdag was het zover. Na veel schrijf- en schrapwerk, onderlinge discussies over de vormgeving en zenuwachtige kriebels vond Fuck the quarterlife crisis haar weg naar de drukker. Mijn meest persoonlijke en intense project ooit. Over enkele weken kunnen jullie eindelijk allemaal het boek lezen waar ik een jaar lang achter de schermen druk mee bezig ben geweest. Niet alleen met het interviewen van experts over waarom zoveel twintigers (en dertigers) op jonge leeftijd al overbelast raken, maar ook om mijn persoonlijke ervaring te delen. Mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis that is. Waarom veranderde ik in een menselijke watersproeier op het moment dat iemand vroeg hoe het met me ging? Waarom voelde ik me constant rusteloos? En bovenal: waarom kon ik niet gewoon gelukkig zijn?

Fuck-the-quarterlife-crisis-def

Al deze onzekere gedachtespinsels en bijbehorende waardevolle lessen die ik gaandeweg heb geleerd, lees je allemaal terug in dit boek. Fuck the quarterlife crisis. Om jou als lezer niet alleen een touw toe te werpen om uit dat mentale dalletje te klimmen, maar bovenal te laten weten dat je er niet alleen voor staat. Dat het oké is om eerlijke gesprekken te voeren over mentale struggles. En dat je echt niet de enige bent die zichzelf weleens in lichte paniek heeft afgevraagd wat the fuck je eigenlijk aan het doen bent. Ik namelijk ook. Ben je benieuwd naar mijn persoonlijke verhaal en naar de praktische inzichten, tips en adviezen van experts en ervaringsdeskundigen? Je kunt nu al een exemplaar van Fuck the quarterlife crisis (€14,95) reserveren bij Bol.comAKOBrunaECIManagementboek.nl & Uitgeverij Thema. Dan ligt deze begin(!) november bij jou op de deurmat.

Ben jij nieuwsgierig naar Fuck the quarterlife crisis?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Mariska van der Haven19 reacties


  18 oktober 2017

  Zoooo benieuwd naar dit boek Femke! Herken het nu al helemaal :-)


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Ah, zo tof om te horen! Ik ben héél benieuwd wat je ervan vindt :-)  18 oktober 2017

  Ik ga ‘m nu reserveren, woohoo!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  JAAA! Zó blij mee <3  18 oktober 2017

  Zo’n leuk nieuws!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Jaaa! En zó spannend, ook.  18 oktober 2017

  Oh wat gaaf dat de lancering nu écht heel dichtbij komt! Ik ga ook snel het boek reserveren :) Ik ben zo benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Yaaay, héél blij mee! <3  18 oktober 2017

  Jaaaa wat leuk! Ik kan niet wachten :-).


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Zo leuk om te horen dit <3  18 oktober 2017

  Ooooh wat fijn en wat gaaf! Ik moet je eerlijk bekennen dat ik hem al een tijdje in mijn winkelmandje bij Bol had liggen maar dat dit blogje me uiteindelijk hem heeft doen afrekenen.. Ik ben heeel benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  YAY! Wat tóf om te horen. Ben zo benieuwd wat je ervan vindt :-)  19 oktober 2017

  Spannenenend!! Ga ‘m snel reserveren want ik ben echt super benieuwd. Oke, ik ben geen 25 meer, maar het past alsnog perfect bij mijn huidige levensfase.


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Ah, je hoeft ook écht geen vijfentwintig te zijn om dit boek te lezen hoor ;-) Ben súperbenieuwd wat je ervan vindt!  19 oktober 2017

  Supertof, ik ben ontzettend benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  Ah, ik ook <3  20 oktober 2017

  YASSSS kom maar op met dat boek!!


  Femke - Youniqueblog

  20 oktober 2017

  WHOOP! <3  20 oktober 2017

  Ik ben zo benieuwd!