Eva Koreman: "Ga jezelf niet de hele tijd schuldig voelen."
15/11/2017


eva koreman radio-dj 3fm

Eva Koreman is zonder twijfel één van mijn meest favoriete radio-dj’s. Niet alleen omdat ze een heel fijne stem heeft om naar te luisteren, maar bovenal omdat ze je tijdens haar uitzendingen het gevoel geeft dat ze gezellig naast je op de bank zit. Of op de passagiersstoel for that matter. Benieuwd naar haar no-nonsense advies aan haar twintigjarige zelf? 

Eva Koreman

Eigenlijk wilde Eva Koreman psychiater worden, maar toen ze werd uitgeloot voor Geneeskunde besloot ze te gaan voor de studie Sociologie. Inmiddels is Eva een vertrouwde en geliefde stem op de radio, waarmee ze eerder dit jaar zelfs een Zilveren RadioSter Vrouw won. Ook presenteert Eva o.a. het tv-programma Jules Unlimited. Wat Eva zo tof maakt is dat ze ontzettend lief en down to earth is. Tijdens ons bezoek knalde op verzoek Can’t Keep My Hands To Myself‘ van Selena Gomez uit de speakers en voelde het bovenal heel relaxt om in de studio te zijn. Net alsof we nu even bij haar op de bank zaten.

Advies aan twintigjarige zelf

Het advies van Eva is dan ook no-nonsense en met een vleugje eigenwijsheid. Net als Eva zelf. Nieuwsgierig geworden? Bekijk onderstaande video dan in HD en (optioneel) mét ondertiteling.

Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je vindt het (volledige!) advies van Eva Koreman terug in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar de twintigers -en dertigers- van nu mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl. Vergeet me vooral niet te taggen in jullie posts (@femkekamps)! Ik lees alles en doe mijn best om overal op te reageren.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER0 reacties