NIEUW | Op de bank bij de YouTube psycholoog (webserie)
13/11/2017


youtube psycholoog burn out coach kirsten nelis burn-out tips burnout

Yes, de eerste afleveringen van de nieuwe webserie ‘Op de bank bij de YouTube psycholoog’ staan online. Hierin beantwoorden burn-out coach Kirsten Nelis en ik júllie vragen over stress en burn-outs. De reden van deze webserie? Psychische hulp, specifiek met betrekking tot stressgerelateerde klachten en burn-outs, meer toegankelijk maken. Benieuwd?

Mijn persoonlijke ervaring met burn-outgerelateerde klachten en mijn boek Fuck the quarterlife crisis waren de inspiratiebron voor dit initiatief. Er heerst nog een onnodig taboe als het aankomt op psychische hulp, terwijl het aantal jong werkenden met chronische stress en burn-outs stijgende is. En wat is er nu laagdrempeliger dan in de trein onderweg naar college of thuis op de bank antwoord te krijgen op jouw meest prangende vragen?

“Ik loop al een tijdje bij een psycholoog, maar ik heb niet het gevoel dat het helpt: wat moet ik doen?” tot “Hoe zorg je voor meer begrip uit je omgeving, zoals werk, vrienden en familie?”. Mijn persoonlijke inbox liep vol nadat ik op Instagram een oproep plaatste om persoonlijke vragen over stressgerelateerde klachten, prestatiedruk en burn-outs toe te sturen voor de nieuwe webserie.

Burn-out coach Kirsten Nelis beantwoordt vanuit haar expertise de vragen. Eind 2010 kreeg ze een burn-out, waarna ze het roer heeft omgegooid om zelf burn-out coach te worden. Nu zet ze haar ervaring professioneel in. In Fuck the quarterlife crisis deelt ze haar expertise en nu ook in deze nieuwe webserie. De eerste afleveringen van ‘Op de bank bij de YouTube psycholoog’ staan nu online en hierin geven we antwoord op júllie vragen. Nieuwsgierig geworden? Bekijk hieronder de eerste aflevering:

Bekijk in HD en (optioneel) met ondertiteling

Meer zien? Op mijn YouTube-kanaal kun je nog meer video’s vinden waarin we antwoord geven op vragen als ‘Hoe kan ik een burn-out voorkomen?‘ en ‘Hoe kom ik het snelst van een burn-out af?‘. Vergeet jezelf niet te abonneren om geen enkele video te missen.

Wat vinden jullie van de nieuwe webserie?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Film & edit: Annette Aniba2 reacties


    13 november 2017

    hele fijne en duidelijke video <3 ik denk dat er onbewust heel veel (jong)volwassenen burned out zijn!


    Femke - Youniqueblog

    17 november 2017

    Ah, superleuk om dit te horen! Dankjewel <3