Things that made my week...#290
26/11/2017


things that made my week
Deze week werden we door een -ehm- ‘incident’ bijna ontmoedigd om naar ons favoriete sushirestaurant te gaan, werd een Mac voor wel héél andere doeleinde gebruikt dan de bedoeling was en viel mijn jurkenkeuze niet bepaald in de smaak bij een collega. Benieuwd?

  • Collega 1: “… Waar heb je je kinderen eigenlijk gelaten?” Collega 2, prompt: “Die heb ik gedumpt.” Ik: “En de award voor ‘Moeder van het jaar’ gaat naar…”
  • Wanneer Roy en ik in de auto zitten op weg naar ons favoriete sushirestaurant. Roy: “Eh… Ik ben volgens mij net uit mijn jas gescheurd.” Ik, lachend: “Yay! Op weg naar all-you-can-eat sushi!”
  • Wanneer ze in datzelfde restaurant opeens tablets blijken te hebben. Ik: “Ooooeh, nieuwe tablets!” *laat ‘m met veel geluid per ongeluk plat op tafel vallen* “Oepsie…”
  • Als een aantal collega’s hun afdeling volledig in kerstsferen hebben versierd en er zelfs op één van de schermen een open haard screensaver prijkt. Collega 1: “Loop ik voor jullie te lobbyen voor een Mac, gebruiken jullie ‘m als haardvuur.”
  • Wanneer ik mijn ‘bruiloftsverspelling’ doe welke jurk een collega op haar bruiloft gaat dragen. Ik, terwijl ik de foto op het daarvoor bestemde bord prik: “Zo. Ik heb even voor wat anders dan de rest gekozen. Maar ik denk dat het nog steeds een goede kanshebber is!” Verloofde collega 1: “Oh..eh..deze heeft zakken.” Collega 2: “Haal ‘m maar weer van het bord af, Fem! Dat wordt ‘m niet.”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER1 reactie


    26 november 2017

    Ik heb al zo lang zin in sushi dat ik het hele uit mijn jas scheuren ervoor over heb, hahaha.