8 dingen waar ik de komende tijd naar uitkijk -
28/11/2017


Dingen waar ik naar uitkijk
It’s the season to be jolly – fa la la la la, la la la la!
De decembermaand staat voor de deur en ik heb ontzettend veel fijne dingen om naar uit te kijken: van mijn werkplek bij de nieuwste vestiging van Hashtag Workmode in Utrecht tot een fotoshoot voor Cosmopolitan. Ik praat jullie even bij.

WORKSHOPS EN LEZINGEN
Zoals je op mijn vernieuwde zakelijke website al kon zien geef ik ook workshops en lezingen. Iets wat ik onbedoeld eigenlijk nog nooit echt met jullie hebben gedeeld. Zo staat er deze maand een leuke social media workshop op de planning voor een coachingbedrijf en geef ik aanstaande vrijdag 1 december een lezing op de Hogeschool van Rotterdam over mijn boek Fuck the quarterlife crisis. Dit laatste event is extra bijzonder omdat de opbrengsten hiervan naar Stichting Jarige Job gaan. Een organisatie die het voor kinderen die leven in armoede tóch mogelijk maakt om hun verjaardag te vieren. Een heel mooi initiatief!

HASHTAG WORKMODE UTRECHT
Aanstaande vrijdag opent alweer de vierde(!) vestiging van Hashtag Workmode in Utrecht – een initiatief van bossbabe Emilie Sobels. En yes, ook ik huur hier vanaf dit moment eenmaal per week een werkplek. De eerste beelden zijn in ieder geval al veelbelovend en ik kan niet wachten om alle mede-huurders te ontmoeten. Helaas kan ik er tijdens de openingslunch niet bij zijn i.v.m. het eerdergenoemde event in Rotterdam, maar maandag sta ik op de stoep om enthousiast door het monumentale pand te rennen. Meer foto’s zullen volgen. Uiteraard ook van de nu al favoriete roze koelkast.

https://www.instagram.com/p/Bb1P8J2BvmA/?taken-by=emiliesobels

WORK HARD, PLAY HARD
Hoewel we de kerstboom al stiekem hebben opgetuigd (sorrynotsorry) vieren we aanstaande zaterdag toch nog Sinterklaas met mijn familie. Dit jaar zijn Roy en ik de aangewezen hosts en we hebben inmiddels al genoeg voorpret gehad. Niet alleen met het bedenken van gerechten (lees: een behoorlijke uitdagingen met drie verschillende voedselintoleranties aan één tafel), maar ook met de details om er een écht een Sinterklaasfeest van te maken. Daarnaast nemen mijn broer, zus en ik mijn ouders mee uit eten voor hun 36-jarig trouwjubileum, gaan Roy en ik een lang weekend naar Disneyland Parijs, neemt mijn beste vriendin me mee naar Het Nationaal Ballet en staat er een fotoshoot voor Cosmopolitan met alle brand ambassadors op de planning. Héél, héél veel zin in!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Mariska van der Haven

Categorie: Persoonlijk


6 reacties


  28 november 2017

  Wow waf een leuke dingen allemaal! Je hebt idd veel om naar uit te kijken! En Disney zo leuk  28 november 2017

  Wat een geweldige vooruitzichten! Zo tof dat je nu ook workshops en lezingen gat geven. En superleuk dat je een dag per week bij Hashtag Workmode werkt! Zo’n leuke roze koelkast zou mijn werk- en bloginspiratie ook een flinke boost geven ;)  28 november 2017

  Yes, zo leuk dat je in Utrecht komt werken! See you soon! X  28 november 2017

  Dat zijn allemaal leuke dingen, Fem! <3  29 november 2017

  Klinkt zo goed! Heeeeeeel veel plezier!  30 november 2017

  Hashtag Workmode lijkt me zo’n toffe en vooral inspirerende plek. En wat een toffe vooruitzichten!