Aranka van der Voorden: "Let op wat je zegt tegen jezelf"
27/12/2017


aranka van der voorden advies

Aranka van der Voorden is het briljante brein achter Fitgirlcode, Jogha en Pretty Ambitious. Naast een hart voor ondernemen, heeft deze #girlboss ook een natuurlijke dosis nuchterheid én humor. En ja: ook goed advies. Benieuwd naar het advies aan haar twintigjarige zelf?

Aranka van der Voorden

Nadat ze van Fitgirlcode en Jogha succesvolle brands had gemaakt, vond Aranka het wel tijd voor een nieuwe stap: Pretty Ambitious. Een platform om jonge ambitieuze vrouwen te helpen zoeken naar hun eigen versie van succes. Echter moest Aranka deze plannen tijdelijk on hold zetten toen ze zwanger bleek te zijn van haar eerste kindje. Overigens geen reden voor haar om zich terug te trekken op de bank. Deze rasechte ondernemer heeft momenteel haar Rotterdamse loft verruilt en geniet momenteel met volle teugen van haar ‘babymoon’. Met alle prachtige foto’s en grappige bijschriften van dien. Dat de toekomstige baby boy zich in zijn handjes mag knijpen met zo’n grappige en inspirerende moeder staat buiten kijf.

Advies aan twintigjarige zelf

Het advies van Aranka is eerlijk, persoonlijk en voor mij bovenal echt een waardevol inzicht. Dat je alles kunt worden wat je wil, betekent niet dat je alles moet zijn, kunnen en doen. Ja, dat heeft me zonder twijfel geraakt. Bekijk de volledige video hieronder in HD en met ondertiteling. Wel zo handig als je net in de stiltecoupé zit, toch?


Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je leest het volledige advies van Aranka van der Voorden in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar -bij gebrek aan een beter woord- millennials mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl. Vergeet me vooral niet te taggen in jullie posts (@femkekamps)! Dit vind ik ontzettend leuk en ik doe mijn best om overal op te reageren.

Liefs,
Femke

 FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER1 reactie


    27 december 2017

    amen to that! :D