HOME MAKE-OVER | Voor en na foto's van de keuken
28/12/2017


keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

Inmiddels wonen we alweer een aantal maanden in ons nieuwe huis en één van de grotere projecten was de keuken. Vandaag ga ik de voor en na foto’s met jullie delen. Een waarschuwing vooraf: het is een héél grote metamorfose. But really...

Keuken def6

keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

EIGEN SMAAK

De keuken die erin zat was in de basis prima, maar miste een aantal zaken die we wel héél graag wilden. Denk bijvoorbeeld aan een vriezer en een grote(re) oven. Om deze reden namen we de beslissing om tóch voor een nieuwe keuken te kiezen. Een keuze waar we nog geen moment spijt van hebben gehad, want we hebben ‘m nu helemaal volgens onze eigen smaak kunnen uitkiezen. Zoals je ziet hebben we gekozen voor een strakke keuken uitgevoerd in de kleur kasjmier. Deze kleur is het beste te omschrijven als een mix tussen taupe, grijs en bruin. Eigenlijk niet uit te leggen dus ;-) Een kleur die lekker fris staat en waardoor de keuken nog lichter oogt.

STOFFIGE POOTAFDRUKKEN

Om optisch de keuken een nog frissere en ruimere uitstraling te geven, hebben we gekozen voor extra brede lades aan de onderzijde en iets minder bovenkastjes. Het merendeel van ons servies staat toch in ons daartoe bestemde servieskast, dus het is ruimte die we beslist niet missen. We genieten bovenal van onze grotere oven en de inductiekookplaat. Zó handig om schoon te maken en wat ook zeker nodig is. We zijn namelijk nog regelmatig genoodzaakt om Wikkie’s (ietwat stoffige) pootafdrukken weg te poetsen.

keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

OH SO BLUE

Verder hebben we gekozen voor een granieten aanrechtblad dat mooi past bij onze apparatuur. In het laatste geval hadden we geluk dat één van de vestigingen waar we deze keuken hadden gekocht het volledig aanbod aan showroommodellen in de (uit)verkoop had. Zo hebben we hier flink op kunnen besparen. De koof hebben we laten timmeren, waarna Roy deze heeft gestuct en de volledige muur heeft geverfd. De kleur die we hebben uitgekozen voor de muur is grijs, maar grappig genoeg lijkt deze door de bijzondere tint van de keuken een beetje blauw. Niet erg overigens, want we vinden het allebei héél erg mooi.

keuken kampioen voor en na foto's keuken keuken metamorfose vt wonen

SNEAK PEEK

Ja, we zijn echt héél blij (en trots!) op onze keuken. Het voelt helemaal als ons en de de toog maakt het helemaal af. Zoals je kunt zien hebben we de toog extra aangezet door de binnenzijde expres wit te houden. In contrast met de donkergroene kleur, springt deze zo echt in het oog. Hierdoor heb je vanuit de eethoek een leuk inkijkje in de keuken. Je vindt op mijn blog overigens ook de voor en na foto’s van onze woonkamer en logeerkamer terug. En natuurlijk ook de eerste beelden van onze eetkamer.

Wat vinden jullie van de make-over van onze keuken? 

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  28 december 2017

  oeh mooi geworden zeg :D  28 december 2017

  Het is echt heel erg mooi geworden! Die blauwe muur zonder tegeltjes en zonder houten detail staat zó veel mooier. Ik kan me voorstellen dat jullie hier helemaal blij mee zijn :)  28 december 2017

  Oh echt prachtig geworden!


  Anne

  28 december 2017

  Supermooi, zeg! Niet te druk maar wel met ook voor detail. En gaaf gedaan ook; die toog. Mooie groene kleur!


  Marrit

  28 december 2017

  Echt super mooi geworden Femke! Die toog/boog springt er ook echt uit! Mooi gedaan! Geniet van jullie huis!  28 december 2017

  Het is echt super mooi geworden. Dit geeft een veel warmere sfeer aan jullie huis.  28 december 2017

  Wauw! Wat een prachtig resultaat en wat een verbetering met wat het was zeg! En wat een rust straalt het uit! Heerlijk, geniet er van:).  28 december 2017

  Die keuken is zo mooi geworden. Goals!!  28 december 2017

  Die keuken is zo mooi geworden. Goals!!  28 december 2017

  Wat een prachtige keuken! Helemaal mijn stijl :)  29 december 2017

  Wat een prachtige keuken!


  Anneleen

  1 januari 2018

  Ziet er echt heel erg mooi uit !!!