INKIJKEXEMPLAAR | Lees de eerste pagina's van Fuck the quarterlife crisis
14/12/2017


fuck the quarterlife crisis femke kamps recensie

Fuck the quarterlife crisis is nu iets meer dan een maand uit en in alle eerlijkheid voelt het soms nog steeds onwerkelijk. Mijn ‘#YAY’-mapje waarin ik al jullie foto’s van mijn boek bewaar wordt met de week voller en het blijft een klein geluksmomentje om hier doorheen te kunnen scrollen. Ik vind het inmiddels dan ook weleens tijd om de eerste pagina’s van mijn boek met jullie te delen én vertel meer over de aankomende tv-opnames. Hé, wat? Nou, dat zit zo…

Inkijkexemplaar Fuck the quarterlife crisis

Staat Fuck the quarterlife crisis al bovenaan je verlanglijstje voor de feestdagen te prijken en kan je simpelweg niet wachten? Of twijfel je nog of het boek wel iets voor jou is? Fijn weetje: je kunt op Bol.com de eerste pagina’s van mijn boek lezen. Met het inkijkexemplaar kun je niet alleen een blik werpen op de verschillende onderwerpen die in het boek aan bod komen, maar ook het voorwoord en de eerste pagina van ieder hoofdstuk lezen. Zo krijg je een goed idee wat je van het boek kunt verwachten. Jullie reacties zijn tot dusver in ieder geval echt TOP en daar ben ik zó blij mee. Of mijn boek een leuk kerstcadeau voor jezelf, zus, nicht, collega of vriendin is? Don’t take my word for it…

“Inmiddels in de trein met Fuck the quarterlife crisis van @femkekamps en ik word steeds heen en weer geslingerd tussen huilen om de herkenbaarheid en gieren om haar schrijftalent.” – @merellamboo

“Echt een héél erg leuk boek!” – @irislenterss

“In twee dagen het boek uitgelezen en wat een herkenning en opluchting tijdens het lezen. Je schrijft gewoon zoals het is. Dankjewel voor dit moment van bezinning, acceptatie en inspiratie.” – @lottebadoux

“Ik vind het een héél inspirerend boek!” – @amandavdmeer

“Het boek is zo kloppend. Gewoon eng. Gelukkig kan ik niet van mijn roze unicorn pantoffels vallen.” – @michelestephanie_ 

“Vanaf zin één alleen maar herkenbaarheid en humor” – @lianne.loves

Denk jij nu: ‘Yes, die wil ik!’? Je kunt Fuck the quarterlife crisis (€14,95) bestellen bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBrunaECI en Managementboek.nl, dan heb je ‘m in de meeste gevallen morgen(!) al in huis.

fuck the quarterlife crisis femke kamps recensie

In de media

“Huh? Hé kijk, dat ben ik!”, aldus ik afgelopen dinsdag enthousiast toen ik nietsvermoedend de nieuwe Cosmopolitan aan het lezen was. In de openingsrubriek wordt deze maand de webserie Op de bank bij de YouTube-psycholoog getipt. Een serie die ik maakte in samenwerking met burn-out coach Kirsten Nelis om mentale problemen, met name onder millennials, meer bespreekbaar te maken. Toen ik vervolgens met euforisch gevoel verder las, stuitte ik op één van de laatste pagina’s op nóg iets tofs: in de jaarhoroscoop wordt namelijk óók mijn boek getipt. Héél gaaf! Thank you, thank you, thank you!

fuck the quarterlife crisis femke kamps recensie

Verder werd ik o.a. geïnterviewd door Vance, Cultypleasure, BLGR (pagina 24 – 27) en 073 Magazine, en verschenen er diverse recensies op o.a. Freelennse en Het Rechtenstudentje. Ook heel leuk en stiekem een beetje spannend: aanstaande dinsdag word ik door een cameraploeg van EenVandaag gevolgd in het kader van een serie die ze maken over millennials. Hierin zal onder anderen gesproken worden over prestatiedruk, ambities en de quarterlife crisis. De verwachtte uitzenddatum is medio januari, maar ik houd jullie natuurlijk op de hoogte. Tot die tijd: krabbel Fuck the quarterlife crisis nog snel op je verlanglijstje of koop ‘m lekker voor jezelf. Vergeet me niet te taggen in je foto’s zodra je ‘m hebt ontvangen en/of hebt gelezen (@femkekamps), want dan doe ik een sprongetje van geluk achter mijn bureau. Of in de trein. Kan mij het ook schelen.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER10 reacties


  14 december 2017

  Wat gaaf dat Een Vandaag je komt volgen! Ik ben heeeeel benieuwd!


  Femke - Youniqueblog

  15 december 2017

  Ja, ik heb er ook heel veel zin in :-)  14 december 2017

  Hé, wat tof dit allemaal! En heel leuk dat je me noemt, dank je wel. :-)


  Femke - Youniqueblog

  15 december 2017

  Ah, natuurlijk! Jij heel erg bedankt voor je eerlijke en positieve recensie <3  14 december 2017

  Het lijkt mij een enorm leuk boek, alleen denk ik dat ik er nog wat te jong voor ben. Ik ben namelijk pas 16, hahaha. Als ik wat ouder ben wil ik hem sowieso lezen!


  Femke - Youniqueblog

  15 december 2017

  Ik denk dat jij ‘m ook heel herkenbaar gaat vinden ;-) En anders staan er ook leuke tips in voor ‘later’!  14 december 2017

  Ik ben dan nog wel niet in de 20, maar ik wil ‘m óók! Ik heb het inkijkexemplaar bekeken en je schrijft echt té leuk!


  Femke - Youniqueblog

  15 december 2017

  Ah, superleuk om te horen! Laat me het vooral weten als je ‘m hebt gekocht. Ik ben heel benieuwd wat je ervan vindt!  15 december 2017

  TOPPER!!! Ik wil ‘m zo graag lezen. Waar blijft het ebook nou :(


  Femke - Youniqueblog

  15 december 2017

  Helaas nog géén idee :-(