Eve Tomaszewski: "Gun jezelf om succesvol te zijn"
13/12/2017


eve tomaszewski the goaldiggers club fuck the quarterlife crisis
Evelien Tomaszewski verruilde haar dream job om een nieuwe droom na te jagen: The Goaldiggers Club. Een carrièreplatform waarmee ze niet alleen ambitieuze vrouwen inspireert, maar ook open is over de hobbelige weg naar succes. Benieuwd wat zij haar twintigjarige zelf zou willen adviseren?

Eve Tomaszewski

Eve Tomaszewski had haar dream job te pakken. Ze reisde als fashion features editor voor Grazia de wereld over en interviewde de grootste ontwerpers der aarde. Toch ontstond er een gevoel die haar inspireerde om te gaan voor een nieuwe droom: The Goaldiggers Club. Een carrièreplatform die ambitieuze vrouwelijke ondernemers de tools geeft om het beste uit hun carrière te halen en elkaar te inspireren. Ze liet voor deze droom haar vaste baan achter zich en met succes: als freelance content creator werkt ze voor merken als SuperTrash en Karl Lagerfeld. The Goaldiggers Club heeft zelfs door middel van de Goaldigger Sessions al een aantal succesvolle offline events achter de rug.

Advies aan twintigjarige zelf

De kracht van The Goaldiggers Club ligt echter niet alleen in het delen van succesverhalen, maar juist ook de struggles die bij het ondernemerschap komen kijken en de fuck-ups. Ook Eve is altijd ontzettend open over haar learnings als mens én ondernemer, wat mij ontzettend nieuwsgierig maakte naar het advies aan haar twintigjarige zelf. Benieuwd wat zij tegen haar jongere zelf zou willen zeggen? Bekijk het in onderstaande video.

Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je leest het volledige advies van Eve Tomaszewski in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar -bij gebrek aan een beter woord- millennials mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl. Vergeet me vooral niet te taggen in jullie posts (@femkekamps)! Dit vind ik ontzettend leuk en ik doe mijn best om overal op te reageren.

Liefs,
Femke

 FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER1 reactie


    13 december 2017

    Leuk Femke! Ik vind deze video serie echt zo tof :)