Lianne Keemink: "Je gaat nog vaak twijfelen en dat is oké"
08/12/2017


lianne keemink advies aan twintigjarige zelf fuck the quarterlife crisis
Wat zou je je twintigjarige zelf adviseren? Het is een vraag die de mooiste en meest uiteenlopende adviezen teweeg breng. Ik legde deze vraag ook voor aan Lianne Keemink, misschien wel beter bekend als The Self Help Hipster. Wat zou zij haar twintigjarige zelf adviseren?

Lianne Keemink

Lianne Keemink ken je misschien wel beter als The Self Help Hipster. Met haar blogs en podcasts inspireert ze op het gebied van persoonlijke groei en andere zaken die haar bezighouden. Before it was cool. Niet gek, want met een Bsc en MSc in psychologie met een focus op neuro- en klinische psychologie, weet ze alle ins en outs op het gebied van mentale gezondheid en een happy lifestyle. Fijn nieuwtje: ook Lianne is momenteel druk bezig met een boek op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Can’t wait!

Advies aan twintigjarige zelf

Lianne is dan ook bezit een natuurlijke dosis awesomeness en haar eigenheid inspireert mij enorm. Haar advies is dan ook kenmerkend voor hoe ik haar heb ervaren: to the point, no-nonsense en zeer relatble. Als kun je bij mij natuurlijk ook niet veel meer verkeerd doen als je je nieuwbakken kitten Beyoncé noemt.

Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je leest het volledige advies van Lianne Keemink in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar -bij gebrek aan een beter woord- millennials mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl. Vergeet me vooral niet te taggen in jullie posts (@femkekamps)! Dit vind ik ontzettend leuk en ik doe mijn best om overal op te reageren.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER1 reactie


    8 december 2017

    De tips die ze ervoor geeft is wel goed, maar wel verdomd moeilijk haha