Things that made my week...#291
03/12/2017


things that made my week
Deze week deed Wikkie ons denken aan een favoriet Game of Thrones-personage, had mijn broer een opvallende reden om in rouw te zijn en had één van mijn beste vriendinnen een alles veranderende vraag over Harry Potter (iets met: #plothole). Benieuwd?

 • Wanneer er ‘s avonds wéér een onbekende kat binnen wil komen wandelen en Wikkie ‘m weer verjaagd. Roy: “We hadden Wikkie volgens mij beter Hodor kunnen noemen.” (Grapje die alleen Game of Thrones fans begrijpen #holdthedoor)
 • Frietjes eten en het je baan mogen noemen. Voor Almere Centrum mocht ik diverse hotspots fotograferen. Je snapt: één van de betere werkdagen ;-)
 • Ik, wanneer ik met mijn broer en zus uit eten ben: “Hoe is het?” Broer: “Ik beleef momenteel de vijf fases van rouw.” Ik: “Hoezo?” Broer: “Mijn favoriete fictieve LARP-personage is afgelopen weekend overleden.”
 • Wikkie kwijt zijn en haar vervolgens onder de kerstboom terugvinden. Zo lief!
 • Beste vriendin, via WhatsApp: “Fem, ik heb een ontzettend belangrijke levensvraag. Ik ben het vierde deel van Harry Potter aan het lezen en ik vraag me nu (pas) af: waarom zijn de ouders van Harry niet gewoon verdwijnseld toen Voldemort binnen kwam banjeren? Ik hoop op een wijs antwoord .” Oké guys, kom maar op met die theorieën!
 • Op een lege snelweg iets langzamer rijden, omdat je al bijna thuis bent en tóch nog dat ene liedje af wil luisteren.

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties

  Sabine

  3 december 2017

  Hahaha fluffy Hodor
  En ja een theorie van Harry Potter hmm Denk dat dan het hele verhaal niet meer zou kloppen en wij een zeer korte reeks zouden krijgen, in elke film komt wel iets terug over zijn ouders


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Precies ;-) Nou, mijn theorie is/was dat er een spreuk over het huis was uitgesproken vergelijkbaar met op Zweinstein. Dus dat je er niet kunt verschijnselen én verdwijnselen.  3 december 2017

  Wikkie toont zich wel van haar beste kant nu ze jullie territorium mag beschermen! Altijd schattig ook, zo’n kat onder de kerstboom :)


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Echt hoor, don’t mess with hurrr ;-)  3 december 2017

  Nouuuu, ik wilde dat over Harry helemaal niet lezen! (Schrijf ik in mijn badjas van Harry Potter met bijpassende sokken. Je moet íets als dreuzel.)


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Hahaha :’) Nou, mijn theorie is/was dat er een beschermingsspreuk over het huis was uitgesproken vergelijkbaar met op Zweinstein. Dus dat je er niet kunt verschijnselen én verdwijnselen.


  Cherine

  3 december 2017

  Mijn vriend heeft een goed terug argument over HP: Dan had (bijna) iedere andere tovenaar die vermoord was (door voldemort of andere) kunnen verdwijnselen?


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Hahaha eens ;-) Mijn theorie is/was in ieder geval dat er een beschermingsspreuk over het huis was uitgesproken vergelijkbaar met dat op Zweinstein. Dus dat je er niet kunt verschijnselen én verdwijnselen.  3 december 2017

  Haha de vijf fases van rouw. Ik snap je broer helemaal! Hoe vreselijk als je favoriete personage uit een serie overlijdt en de serie gewoon zonder hem verder gaat. Vreselijk!


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Precies! En van mijn broer moet ik er nog nadrukkelijk bij benoemen dat het zíjn LARP-karakter was ;-) Dat maakte het natuurlijk extra vervelend… Net alsof je als acteur uit een serie wordt geschreven.


  Lonneke

  3 december 2017

  Over Harry Potter: Lijkt me dat ze daar een bescherming tegen hadden zoals in Hogwarts het geval is. Anders zou Voldemort ook zomaar binnen kunnen verschijnselen en aangezien ze wisten dat hij achter hun aan zat lijkt me dat niet helemaal de bedoeling haha


  Femke - Youniqueblog

  4 december 2017

  Ha! Precies wat ik ook had geantwoord. Denk inderdaad dat dat dé verklaring is.