Milou Turpijn: "Als twintiger was ik nog best wel zoekende"
30/11/2017


milou turpijn hoofdredacteur women's health advies aan twintigjarige zelf
Yay, één van de toffe vrouwen die in mijn boek advies geeft aan haar twintigjarige zelf is Milou Turpijn. Ze is niet alleen hoofdredacteur van Women’s Health, maar geeft ook yogales én is DJ. Benieuwd wat zij haar twintigjarige zelf zou adviseren?

Milou Turpijn

Funny story: toen Hearst vorig jaar belde dat ze op zoek waren naar een nieuwe hoofdredacteur voor Women’s Health was Milou’s eerste reactie ‘Ik zal eens nadenken wie dan geschikt is’. Niet in de gaten hebbende dat ze in háár de perfecte kandidaat zagen. Met een achtergrond in het bankleven, een dansopleiding en het oprichten van het platform OURGROUND heeft Milou Turpijn misschien ook niet de meest voordehandliggende route naar het hoofdredacteurschap bewandeld. Toch is haar eigenheid juist de sleutel naar haar persoonlijke succes.

Met haar kennis van de online markt en haar persoonlijke missie om ook lastige onderwerpen bespreekbaar te maken, heeft ze Women’s Health inmiddels naar een nieuw crossmediaal level getild. De oplage van Women’s Health is één van de zeldzame stijgers in het tijdschriftenlandschap en ook online wint dit merk onder Milou’s leiding terrein. Neem bijvoorbeeld de mooie WH-DOC over HPV. Hebben jullie ‘m al gezien?

Advies aan twintigjarige zelf

Daarnaast vind je Milou  meermaals in de week terug in de sportschool, geeft ze yogales en draait ze regelmatig onder de naam Oh My Lou op diverse festivals. Needless to say: een onwijs toffe en inspirerende hoofdredacteur. Het advies aan haar twintigjarige zelf bedacht ze naar eigen zeggen na een meditatiesessie. Het resultaat is een mooi en persoonlijk advies die zonder twijfel inspireert. Net als Milou zelf.

Abonneer jezelf hier op mijn YouTube-kanaal om als eerste alle video’s te zien. 

Meer lezen?

Je leest het volledige advies van Milou Turpijn terug in mijn boek Fuck the quarterlife crisis (€14,95), waarin ik mijn persoonlijke ervaring met de quarterlife crisis deel. Lees: het moment dat ik veranderde in een menselijke watersproeier op het moment dat je vroeg hoe het met me ging. Ook interviewde ik experts over ander uitdagingen waar -bij gebrek aan een beter woord- millennials mee te maken krijgen (prestatiedruk! burn-out!) en vroeg ik nóg meer inspirerende vrouwen naar het advies aan hun twintigjarige zelf. Nu verkrijgbaar bij Uitgeverij Thema of o.a. Bol.comAKOBruna  ECI en Managementboek.nl. Vergeet me vooral niet te taggen in jullie posts (@femkekamps)! Dit vind ik ontzettend leuk en ik doe mijn best om overal op te reageren.

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER0 reacties