Things that made my week...#294
31/12/2017


things that made my week
Dit is ‘m. De allerlaatste ‘Things that made my week…’ van 2017. Deze week beantwoorde ik een interviewvraag wel héél impulsief, bleek het hebben van een kitten (even) tegen te vallen en had één van mijn oma’s héél wat uit te leggen… Benieuwd?

 • Wanneer er tijdens een interview voor Cosmopolitan wordt gevraagd ‘waar je echt niet zonder kunt’ en jezelf in een hongerige bui hoort zeggen ‘chips’. Lekker bezig, Fem.
 • Nox die op het toetsenbord gaat zitten waardoor er opeens het nummer Frosty The Snowman wordt gedraaid. Zo lief!
 • Roy, wanneer ik teleurgesteld ben dat Nox steeds bij hem komt zitten: “I gave you your kitten. I just didn’t say how it would work out.”
 • Wanneer Roy en ik elkaar op Tweede Kerstdag in het bijzijn van één van de oma’s een zoen geven. Oma, gespeeld geërgerd: “Zeg, hou eens op met al dat gevrij.” Ik: “Als dit gevrij is, weet ik niet hoe jij aan acht kinderen komt.” Oma, geamuseerd: “Dat ga ik ook niet aan je uitleggen.”
 • Wanneer ik geërgerd tegen Roy zeg dat ik wil weten wat het geslacht van de toekomstige baby van mijn Sim is, zodat ik de babykamer kan inrichten. Roy: “Je kunt de babykamer toch ook genderneutraal maken. Of zijn ze nog niet zo modern bij De Sims?”

Fijne jaarwisseling allemaal! En ontzettend bedankt voor alle lieve reacties die ik ontving van jullie op mijn persoonlijk jaaroverzicht. Laten we er samen een héél mooi 2018 van maken.

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  31 december 2017

  Haha, die genderneutrale babykamer is nog geen slecht plan! En katten die op toetsenborden gaan zitten, kunnen inderdaad soms de leukste dingen opleveren. Mijn kat is deze winter niet meer van het toetsenbord af te slaan, hoe vaak we haar er ook afhalen…argh ;) Laatst zette ze een knop aan waardoor alles wat je typte, hardop werd uitgesproken. “Enter. P. A. U. Z. E.” Hilarisch was het wel!
  Alvast een heel fijne jaarwisseling en een geweldig 2018!  31 december 2017

  Haha genderneutrale babykamer.. misschien een idee indienen bij de Sims ;-). Ahh die oma van je, geweldig.  31 december 2017

  haha geweldige oma XD