HAPPY NEW YEAR! | Mijn plannen voor 2018...
01/01/2018


jaaroverzicht happy new year

Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat jullie een fijne jaarwisseling hebben gehad. Of je dit nu in je eentje of met je familie en vrienden hebt gevierd. Hoewel 2017 een fantastisch jaar is geweest dat onmogelijk lijkt om te overtreffen, kijk ik toch enorm uit naar 2018. Niet op de laatste plaats omdat ik ook voor jullie een leuke verrassing in petto heb…

Mijn plannen voor 2018? Die heb ik voldoende, maar daar ga ik jullie nu niet mee vervelen. 2018 zal bij mij in ieder geval meer dan ooit in het teken staan voor leven volgens mijn eigen regels en onthaasten. Dit klinkt misschien relatief dramatisch, maar in de praktijk komt dit vooral neer op het feit dat ik meer vrije tijd en rust wil inplannen voor mezelf en vooral ook meer ‘schermloze’ uren. Hoewel ik dol ben op films, series en bloggen, is het mijn goede voornemen om eens wat vaker achter het scherm weg te kruipen. Zo zou ik deze tijd ontzettend graag willen gebruiken om bijvoorbeeld zoiets als handlettering te leren. En wat vaker op reis te gaan. Gelukkig staan de eerste trips al gepland, waaronder een lang weekend met mijn familie in de Ardennen en met mijn zus naar Londen.

Wisten jullie bovendien dat mijn blog vandaag 7 jaar bestaat? In totaal blog ik dit jaar zelfs al 11(!) jaar. Wow. Om dit te vieren zal ik deze week een aantal (unieke!) winacties met jullie delen in samenwerking met o.a. Dreamkey Design en Studio Silvana. Ik hoop dat jullie het net zo tof gaan vinden als ik het vind om deze cadeaus uit te delen! Ik vertel jullie snel meer. Voor nu: laten we van 2018 samen weer een heel mooi jaar maken en schuw vooral niet om jouw plannen voor 2018 te delen. Ik ben ontzettend benieuwd!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER12 reacties


  1 januari 2018

  Jij ook een gelukkig en liefdevol 2018! Ik ben benieuwd naar je travels :)  1 januari 2018

  Gelukkig nieuwjaar! Ik hoop dat 2018 voor jou minstens zo mooi wordt als 2017 ♥ Op naar een mooi jaar! Wat tof dat je al zó lang blogt.
  Ik heb voor dit jaar eigenlijk dezelfde doelen als jij. Ook wil ik meer genieten en leuke dingen doen met anderen. Dan kan het vast niet anders dan een heerlijk jaar worden.  1 januari 2018

  Hopelijk gaat dat je lukken dit jaar, leuk dat je eerste tripjes al vast staan!  1 januari 2018

  Een heel gelukkig nieuwjaar gewenst! Wauw, ik wist niet dat je al zolang blogt, gefeliciteerd! Heel veel moois en geluk voor 2018 gewenst!


  Anne

  1 januari 2018

  Gelukkig nieuwjaar! Handlettering is erg leuk; ben benieuwd wat je allemaal gaat maken;)  1 januari 2018

  Happy 2018 :D  1 januari 2018

  Een gelukkig nieuwjaar voor jou en je blog natuurlijk haha!


  Daniëlle

  1 januari 2018

  Happy new year!!  2 januari 2018

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! En lijkt me een uitstekend plan, lekker tijd voor jezelf plannen zónder schermtijd. Nog een gelukkig nieuwjaar gewenst ooK!  2 januari 2018

  Gelukkig nieuwjaar Femke! Maar volgens mij gaat dat helemaal goed komen als ik kijk hoe jouw 2017 is geweest en hoe goed het klinkt, dat leven volgens je eigen regels :)  2 januari 2018

  Zo’n mooie voornemens voor dit jaar. Deze lijken me zeker haalbaar.
  En wat leuk dat je al 11 jaar blogt. Zo lang :o Hopelijk blijf je nog lang verder bloggen, want het is echt leuk om te lezen!  4 januari 2018

  Nog een gelukkig nieuwjaar! Mooie voornemens en wauw 11 jaar bloggen, wat lang! Op een fijn 2018!