Studio Silvana: persoonlijk digitaal portret (recensie)
19/12/2017


digitale illustratie studio silvana

Een paar jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met de illustraties van Silvana en ik was direct fan. Door de jaren heen heb ik haar zichzelf steeds meer zien ontwikkelen en toen ze wereldkundig maakte dat ze ook persoonlijke, digitale portretten ging maken móést en zou ik er één bestellen. Hier kreeg ik zóveel leuke reacties op dat ik jullie er graag meer over vertel.

Het is niet de eerste keer dat Silvana een illustratie van me maakte. Een paar jaar geleden ontving ik ook een persoonlijke kerstkaart en maakte ze er één toen ik een illustratie van haar hand mocht verloten onder jullie. Schijnbaar was ik zelfs de eerste van wie ze ooit een portretje maakte. Hoe bijzonder is dat? Inmiddels zijn we natuurlijk weer wat jaren verder en je ziet goed dat haar illustraties alleen maar zijn gegroeid. Wat ik echt heel knap vind aan de illustratie is dat je echt goed kan zien dat wij het zijn. Studio Silvana heeft wel duidelijk haar eigen signature, maar maakt ons dankzij de details wel écht herkenbaar. Als je héél goed kijkt zie je zelfs de twee moedervlekjes op mijn hals en kin. Ook Wikkie’s tekeningen kloppen helemaal. Ergens is het natuurlijk jammer dat we toen nog niet wisten dat Nox zich bij ons gezin zou voegen, maar ergens maakt dat deze illustratie juist ook heel waardevol: het begin van ons leven samen.

Silvana heeft deze illustratie gemaakt op basis van een aantal foto’s (in totaal zes) en persoonlijke voorkeuren die je (optioneel) mocht aangeven. Bijvoorbeeld hoe je haar zit en wat je aan hebt. Ook de groene achtergrondkleur hebben we gekozen, omdat deze goed past bij de groene muur in onze woonkamer. In totaal hebben we €100.- voor deze digitale illustratie betaalt – exclusief de kosten om ‘m af te drukken en in te lijsten. Niet een bedrag dat je waarschijnlijk zomaar uitgeeft, maar ik vind het oprecht iedere euro waard. Ik word iedere keer blij als ik naar de illustratie kijk en het maakt ons huis écht persoonlijk.

digitale illustratie portret studio silvana

We hebben ‘m inmiddels een prominente plek in de hal gegeven waar nog ruimte over was voor een mooi schilderij. Eerder grapten we al dat we hier een statisch familieportret zouden moeten hangen, maar dat er één zou gaan hangen die zo tof is hadden we niet durven hopen. Zonder twijfel ook een bijzonder cadeau voor je (groot)ouders, dierbare familieleden en vrienden. Of natuurlijk gewoon jezelf. Studio Silvana heeft slechts een beperkt aantal beschikbaar, dus wees er snel bij.

Wat vinden jullie van ons persoonlijke portret van Studio Silvana? Zou jij het ook leuk vinden om zo’n portret van jezelf te hebben?

FACEBOOK * INSTAGRAM * SNAPCHAT * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  19 december 2017

  Wauw hij is echt super mooi, ik snap dat je hier super blij mee bent. Echt wauw.  19 december 2017

  Wauw, het ziet er zo mooi uit en jullie lijken er echt op! Ik kan me voorstellen dat je deze tekening maar al te graag een prominente plek gaf.  19 december 2017

  Silvana kan dit ZO goed. Ik roep het al heel lang, maar ik wil dus ook écht nog steeds zo’n illustratie. Ik denk dat het een heel mooi cadeau voor mezelf wordt aankomend jaar. Jullie lijken ook gewoon zo goed! <3  19 december 2017

  Ik vind € 100 een prima prijs voor zo’n mooi, uniek stuk. Heeft ze prachtig gedaan, je ziet echt dat jij het bent!  19 december 2017

  Wow wat ontzetten gaaf! En wat kan Silvana mooi tekenen :)  19 december 2017

  Dit is ZOO gaaf!  25 december 2017

  Heel gaaf! Dit ga ik zeker onthouden als ik mijn vriend een uniek cadeau wil geven. Lijkt me heel leuk om dit bijvoorbeeld te bestellen als m’n vriend en ik samen gaan wonen (duurt nog wel een jaar, maar toch!)

  Liefss