Things that made my week...#296
18/02/2018


things that made my week

Deze week deelde een collega haar humoristische visie op jaloezie binnen relaties, had een moeder een briljante reactie op de break-up van haar dochter en leverde het scoren van tickets voor het concert van Demi Lovato een rollercoaster aan emoties op. Benieuwd? 

 • Vriendin, bij binnenkomst: “Heeeey Wikkie!” *stilte* “Hoi Roy.” Ik, lachend: “Verschil moet er wezen.”
 • Wanneer ik een vriendin tag in een post die zegt ‘Mensen met een ‘L’ in hun naam moeten hun vrienden trakteren op sushi’. Ik: “Zin in sushi!” Vriendin: “Ik ook Lemke Lamps.”
 • Ik, tijdens een discussie: “Dat jij met je hoofd op het trottoir bent gevallen, kan ik ook niks aan doen.” Roy: “Nee, jij bent met je hoofd op het truttoir gevallen.”
 • Wanneer een paar collega’s praten over jaloezie binnen een relatie. Collega: “Ik vind het alleen maar goed dat je als vriendin weet waar de boobytraps zijn.” *stilte* “Snap je? Boobie-traps.”
 • Wanneer een zusje van een vriendin door een break-up gaat en haar moeder één sok op haar bed legt met de woorden: “You’re a free elf now.”
 • Als ik op de dag voor aanvang van de kaartverkoop van het concert van Demi Lovato met mijn familie deel hoe graag ik tickets wil. Vader: “Ik zal Demi wel voor je bellen. Zo van: Demi, I want two tickets for my daughter!” Broer, improviserend: “Dotter? What’s a dotter?”
 • Als ik de volgende dag op scherp sta achter de computer om diezelfde tickets te bemachtigen. Collega: “Als het je niet lukt dan zetten we een heel zielig liedje van Demi Lovato voor je op.”
 • Wanneer het Roy vervolgens lukt om twee tickets te bemachtigen. Ik, half lachend, half geërgerd: “Eh schatje… Ik had er vier nodig.” Roy, verontwaardigd: “Dat had je niet gezegd!” Ik: “You had one job…” Afijn. Twee tickets zijn uiteraard beter dan géén, dus YAAAY!

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een fijne week gehad?

 FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER7 reacties


  18 februari 2018

  Wel lief dat Roy uiteindelijk de kaartjes voor je heeft geregeld. Grappig dat vrienden Wikkie eerst begroeten.
  Liefs  18 februari 2018

  Superleuk dat je de tickets kon bemachtigen, ook al zijn het er maar twee. Er zitten weer een paar heerlijk lachwekkende momenten tussen. Vooral die ‘truttoir’ is wel leuk gevonden, haha.  18 februari 2018

  OMG, die Lemke Lamps en Boobie-traps :D Waar halen ze het? :D  19 februari 2018

  Haha, ik volg je al kei lang en dit blijft een prachtige rubriek!  20 februari 2018

  Hahaha, truttoir en ”you”e a free elf now!” Geweldig. Zo tof dat je kaarten hebt voor Demi! Ik wilde ook echt heel graag, maar kan helaas niet, echt vet jammer. Maar wordt vast awesome!  21 februari 2018

  De eerste is herkenbaar, haha! XD


  venetwork

  27 februari 2018

  Thanks so much for the post.Really thank you! Great.