EVEN BIJKLETSEN | Wat is er allemaal veranderd?
22/02/2018


fleur joesten fotografie femke kamps freelance content creator freelance tekstschrijver
Ik durf met zekerheid te zeggen dat het jullie vast niet is ontgaan dat ik de laatste tijd minder blog. Het is iets waar namelijk regelmatig naar wordt gevraagd. Stiekem een positief teken, omdat dit betekent dat jullie mij toch wel een beetje missen. En ik jullie natuurlijk ook. Tijd om weer eens bij te kletsen, want er is de afgelopen tijd een hóóp veranderd. 

Waar word ik écht blij van?

Aan het begin van dit jaar liet ik weten dat ik twee goede voornemens had: leven volgens mijn eigen regels en onthaasten. Zoals eerder aangegeven klinkt dit misschien een beetje dramatisch, maar heeft dit er vooral mee te maken dat ik meer tijd en rust wilde inplannen voor mezelf. Iets dat -eigenlijk onbedoeld- ervoor heeft gezorgd dat bloggen even op een lager pitje is komen te staan. Het is zeker niet zo dat ik bloggen niet meer leuk vind – in tegendeel. Om die rust te kunnen pakken eindige het simpelweg alleen steeds onderaan mijn prioriteitenlijstje.

Veranderingen en spannende vooruitzichten

Daarnaast zijn er ook een heleboel dingen veranderd. Zo heeft Roy eind vorig jaar zijn vaste baan opgezegd om weer aan de slag te gaan als freelance illustrator en grafisch vormgever. Een beslissing waar ik hem enorm om bewonder en die mij ook inspireerde tot het voornemen ‘leven volgens mijn eigen regels’. Een voornemen die uiteraard ook heeft geleid tot onze beslissing om vanaf eind september vijf weken lang te gaan roadtrippen aan de USA Westcoast.

Of dit nog niet genoeg veranderingen en spannende vooruitzichten zijn om het nieuwe jaar mee in te luiden, is dat nog niet alles. Ook voor mij staat dit jaar namelijk in het teken van verandering. Zo zal ik vanaf begin maart niet meer op regelmatige basis werkzaam zijn voor Shoeby, maar ga ik ad interim als content manager aan de slag bij EMTÉ. Ook zal ik voor een nieuw en ontzettend spannend project volgende maand starten met een training bij Schouten & Nelissen om mezelf op professioneel vlak verder te ontwikkelen. De reden hierachter zal ik hopelijk snel kunnen toelichten, maar één ding is zeker: exciting times ahead!

Never a dull moment

Hoewel er nog maar twee maanden zijn verstreken, is het dus nu al een allesbehalve saai jaar. Ook dit jaar kan ik weer in alle eerlijkheid zeggen dat ik vorig jaar nooit had kunnen bedenken dat dit mij allemaal te wachten stond. En hoewel de één hier misschien heel zenuwachtig van wordt, merk ik juist dat dit bij me past. Het is één van de redenen waarom ik ondernemer ben geworden.

Mochten de komende tijd minder blogs online komen, weet dat ik beslist niet ben verdwenen of jullie ben vergeten. Ik ga enorm mijn best doen om jullie op de hoogte te houden van dit (nu al) bijzondere jaar. Enne: vergeet me ook niet te volgen op Instagram. Hier post ik namelijk vrijwel dagelijks én deel ik via Instagram Stories nóg meer persoonlijke foto’s en filmpjes. Tot snel!

Liefs,
Femke

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER

Fotografie: Fleur Joesten9 reacties


  22 februari 2018

  Wat een spannende en mooie veranderingen! En hoe gaaf dat je voor EMTÉ aan de slag gaat én een mooie cursus gaat volgen. Ik vind het prachtig om te lezen hoe je je hard volgt en meer voor jezelf durft te kiezen. Zo te horen heb je inderdaad twee allesbehalve saaie maanden achte de rug :)  22 februari 2018

  Wat heb je een spannend jaar voor de boeg! Geweldig dat je volledig gaat voor de dingen die jíj wil doen. Heel erg veel succes op je nieuwe baan én de training en alvast veel voorpret en plezier in Amerika gewenst!  22 februari 2018

  Succes en goed luck jij moet je dromen achterna gaan……
  Bloggen kan altijd.
  Er zijn zoveel belankrijkere dingern….

  Xoxo  22 februari 2018

  Wat een leuke veranderingen voor het nieuwe jaar! Heel veel succes met je nieuwe uitdaging bij Emté! En heel tof dat jullie lekker een paar weken gaan roadtrippen in de USA!  22 februari 2018

  Zo gaaf dat je als content manager aan de slag gaat! Ik wens je alvast ontzettend veel plezier daar. <3 En wat een spannende tijden zeg.. ook met Roy. Maar dat komt allemaal vast goed. <3 En wat meer onthaasten is altijd goed. Ik heb mijzelf ook voorgenomen om dit jaar meer offline te leven en te ontspannen. Dat is zo belangrijk! :) Liefs  22 februari 2018

  Mooi begin van 2018 and keep it up!! En super tof dat je naar de vs gaat :)  24 februari 2018

  Ik vind het juist super goed dat je voor jezelf kiest! Welke manier dan ook. Alhoewel deze plannen ook weel heel tof klinken hoor, dus ik kan het je zeker niet kwalijk nemen dat je bloggen daardoor op een lager pitje hebt staan!  25 februari 2018

  Wat ben je toch een inspirerende vrouw zeg, en knap dat je vriend ook voor die keuze heeft gekozen, wauw! nu flink knallen jullie! Maar dat gaat helemaal goed komen bij jullie, dat weet ik zeker.
  ” plus wat zie je er prachtig uit op die foto”


  fittoretire

  25 februari 2018

  Thanks a lot for the article post.Much thanks again. Fantastic.