Hairmonk tot GreenBook: 3 favoriete dingen van dit moment
27/03/2018


hairmonk utrecht ervaring review recensie hair inspiration

Het is alweer enige tijd geleden dat ik mijn favorieten van het moment voor jullie op een rijtje heb gezet. Ditmaal de kapper die bovenstaande coupe creëerde, een uitwisbaar notitieboek en een aantal handige tips om Instagram Stories in te zetten voor je business. Benieuwd?

HAIRMONK

Als je mij op Instagram volgt, kon je lezen dat ik mezelf vorige week -in de wervelwind van drukte- een rustdag had gegund. Even een dag voor me, myself and I. En wat was het heerlijk! Niet op de laatste plaats omdat ik voor het eerst in máánden -ik kan me de laatste keer niet eens meer herinneren- weer eens naar de kapper ging. En niet zomaar één, maar de kapper waar ik mijn mede-Hashtag Workmode huurders al tijden over hoorde jubelen: Hairmonk.

Hairmonk wordt gerund door Aret in een prachtig pand aan de Oudegracht in Utrecht. Eén blik op zijn Instagramfeed verklapt al zijn signature style: minimal, natuurlijk vallend haar. En ik ben fan! Hoewel het aanvankelijk even slikken was hoeveel haar hij wilde afknippen (haven’t we all been there?) ben ik ontzettend blij met het resultaat. Fleur Joesten legde mijn coupe na afloop vast. Zelfs ik moest toegeven: #hairgoals.

greenbook ervaring

GREENBOOK

Alweer enige tijd geleden werd ik benaderd of ik de GreenBook wilde uitproberen: een uitwisbaar whiteboard notitieboek. Als groot fan van notitieboekjes was mijn nieuwsgierigheid natuurlijk meteen gewekt. Ik verslind namelijk meerdere notitieboekjes per jaar en GreenBook biedt hierop het duurzame antwoord met de belofte dat het jarenlang mee kan gaan. Je ontvangt GreenBook inclusief zwarte Magic Pen in penlus, zwarte microvezeldoek en GreenSpray. Hiermee kun je in je GreenBook schrijven. En dankzij het whiteboard papier schrijft dit heerlijk!

Ben je klaar? Scan de pagina’s met iPhone Notes of de app Camscanner en je kunt de volgende werk- of schooldag weer met een leeg notitieboek beginnen. Wat de GreenBook extra leuk maakt, is dat je ‘m volledig naar eigen zin kunt samenstellen. Van handige to-do lists tot bullets: er zijn verschillende soorten whiteboard papier beschikbaar om zo je eigen ideale notitieboek samen te stellen. Leuk én praktisch. Je vindt hier meer informatie over GreenBook.

charlotte van 't wout instagram stories business tips the goaldiggers club

Inspiratie voor ondernemers

De leukste artikelen om te schrijven, zijn natuurlijk de artikelen waar je zelf ook écht iets van leert. En dit principe gaat zeker op voor de artikelen die ik schrijf voor The Goaldiggers Club. Eén van mijn meest favoriete artikelen die ik onlangs heb geschreven was naar aanleiding van een interview met Charlotte van ‘t Wout. Eén van mijn meest favoriete personen om te volgen op Instagram. Ik vroeg haar naar haar ultieme tips om Instagram Stories slim in te zetten voor je business, en ik hing vol inspiratie (en een nóg grotere girlcrush) de telefoon op. Misschien gek om te zeggen over een artikel van eigen hand, maar persoonlijk vind ik het echt een must-read als je Instagram inzet voor je business of dat van een ander.

Ook Cynthia Schultz is iemand die ik al langere tijd bewonder en wat was het dan ook leuk om haar voor The Goaldiggers Club Session te mogen interviewen. Haar tweede boek Werkboek voor een structuurjunkie in spe heeft me echt op positieve wijze verrast. Hoewel ik momenteel het werkboek nog pagina voor pagina aan het invullen bent, vind ik het tot dusver écht een aanrader. Het is echt een werkboek dat je terug naar de kern laat gaan en je kritisch (maar positief) laat kijken naar waar je nu staat én wat je wilt. In dit interview licht ze een tipje van de sluier op om productief en effectief aan je goals te werken.

Wat zijn jullie favoriete dingen van dit moment?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER3 reacties


  27 maart 2018

  Naar ‘Het werkboek voor een structuurjunkie in spe’ ben ik ook erg benieuwd. Lijkt me echt een inspirerend boek! Ik ga je interview voor The Goaldiggers Club vanavond meteen lezen. Ik ben benieuwd :)
  En gaaf is dat GreenBook, hè?! Ik heb er ook een en ben er erg blij mee.  27 maart 2018

  Ik heb het boek van Cynthia ook maar moet er nog in beginnen. Ik stel het altijd een soort van uit maar het ziet er wel prachtig uit. Haha. En je haar is zo mooi!  27 maart 2018

  Oke dat whiteboard notebook is geweldig! Dat wil ik ook wel proberen haha :)