Things that made my week...#298 -
01/04/2018


things that made my week
Vrolijk Pasen! Deze week leek Nox niet overtuigd van mijn mentale welzijn, floepte ik tijdens een telefoongesprek er iets héél anders uit dan ik wilde zeggen en kreeg één van mijn beste vriendinnen er (bijna) spijt van dat ze bij ons om de hoek was komen wonen. Benieuwd?

 • Wanneer ik beklaag dat ik alleen maar oude mensen in ‘mijn’ auto zie rijden en dat dit vast geen goed teken is. Mama: “Je kunt het ook zo zien: de auto gaat lang mee.”
 • Ik, wanneer ik Nox nieuwsgierig naar een duif zie turen: “Wat zie je schatje? Zie je een ‘roekoe, roekoe’?” En Nox vervolgens bij me vandaan loopt à : Mens, je bent zelf ‘roekoe, roekoe’.
 • Zus, wanneer ik met haar aan het bellen ben: “See you later honey bunny.” Ik: “TTYN!” *stilte* “Wacht… Dat betekent iets héél anders dan ik wilde zeggen.” (Lees: ‘TTYN’ betekent ‘Talk to you never‘)
 • Wanneer Collega 1 vertelt dat ze €140.- per kaartje heeft betaald voor het concert van Jay-Z en Beyoncé. Collega 2: “Tering. Komen ze je dan thuis ophalen of wat?”
 • Als een andere collega zich beklaagd over de hedendaagse manier om concertkaartjes te bemachtigen: “Vroeger kon je voor het postkantoor gaan liggen en had je gegarandeerd kaarten. Dat was veel leuker.”
 • Wanneer Roy en ik op donderdagavond praten over hoeveel zin we wel niet hebben in het familieweekend. Roy, plotseling: “Wie zorgt er dit weekend eigenlijk voor de katten?” Ik, geschrokken: “Oh my god… Dat ben ik helemaal vergeten!” *één minuut later* Ik, aan de telefoon met één van mijn beste vriendinnen: “Je gaat er spijt van krijgen dat je bij ons om de hoek bent gaan wonen…”
 • Als we tijdens het familieweekend het spelletje Regenwormen spelen. Broer, die de spelregels aan de rest probeert uit te leggen: “Als je de kans hebt, moet je altijd jatten!” Ik, gespeeld verontwaardigt: “Nou, zeg. Ik weet niet welke opvoeding jij hebt genoten?” Mama, lachend: “Toch echt dezelfde. Maar op de één of andere manier pakt het bij de één toch net wat anders uit dan bij de ander…”

Hoe gaat het met jullie? Hebben jullie een leuke week gehad?

FACEBOOK * INSTAGRAM * YOUTUBE * TWITTER6 reacties


  1 april 2018

  Yes! Ik heb zeker ook een hele leuke week gehad ! 100%
  Have a Nice Sunday!
  Liefs, Miss B.  1 april 2018

  Gelukkig konden jullie nog last-minute een kattenoppas regelen ;) En haha, voor die € 140 zou je inderdaad eigenlijk verwachten dat je, net als bij kinderfeestjes, thuis weer wordt afgezet na afloop van “het feestje” ;)


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2018

  Hahaha, en zeker door Beyoncé en Jay-Z zelf – dát zou pas wat zijn.  2 april 2018

  haha wat heb je een leuke week gehad! en een kattenoppas wat handig haha!  2 april 2018

  Ik zit weer breed lachend achter m’n schermpje! Ik heb dit weekend heerlijk doorgebracht op een vakantiepark, heerlijk zo’n lang paasweekend.


  Femke - Youniqueblog

  12 april 2018

  Oh wat heerlijk! Wat leuk om te horen :-)